pagratios Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 στο ειχα γραψει και πιο πανω. αυτες πρεπει να παρεις: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552671 Το είχα δει απλά με το προηγούμενο ποστ είπα μήπως Για το σκληρό από το προηγούμενο λάπτοπ από είναι καλό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505775
xristoforos89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Το είχα δει απλά με το προηγούμενο ποστ είπα μήπως Για το σκληρό από το προηγούμενο λάπτοπ από είναι καλό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505775 μια χαρα ειναι το κουτι. δεν ειναι και καμια τρελη διαδικασια να κανεις τον εσωτερικο ...εξωτερικο. απλα θα τον κουμπωσεις πανω στην θηκη και εισαι ετοιμος!
pagratios Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 μια χαρα ειναι το κουτι. δεν ειναι και καμια τρελη διαδικασια να κανεις τον εσωτερικο ...εξωτερικο. απλα θα τον κουμπωσεις πανω στην θηκη και εισαι ετοιμος! Το ξέρω απλά πιο πολύ για την θήκη έλεγα. Να σε ρωτήσω επειδή δεν βρήκα μέχρι πόση μνήμη σηκώνει το λάπτοπ λες να μην πάει πάνω από 2?
xristoforos89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Το ξέρω απλά πιο πολύ για την θήκη έλεγα. Να σε ρωτήσω επειδή δεν βρήκα μέχρι πόση μνήμη σηκώνει το λάπτοπ λες να μην πάει πάνω από 2? δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομμυριο να μην δεχεται και εως 4. ουτως ή αλλως σημερα θα παραγγειλω το ιδιο λαπτοπ που πηρες για την κοπελα μου σε ροζ. και απευθειας θα την αναβαθμισω την μνημη, και σε ενημερωνω αν θες. εχω μια ερωτηση -επειδη δεν το εχω δει απο κοντα. τα αξιζει τα λεφτα του?σαν χαρακτηριστικα σιγουρα. σαν κατασκευη ειναι εξωτερικα ωραιο;
pagratios Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομμυριο να μην δεχεται και εως 4. ουτως ή αλλως σημερα θα παραγγειλω το ιδιο λαπτοπ που πηρες για την κοπελα μου σε ροζ. και απευθειας θα την αναβαθμισω την μνημη, και σε ενημερωνω αν θες. εχω μια ερωτηση -επειδη δεν το εχω δει απο κοντα. τα αξιζει τα λεφτα του?σαν χαρακτηριστικα σιγουρα. σαν κατασκευη ειναι εξωτερικα ωραιο; Προσωπικά μου άρεσε πολύ αν και το πήρα σε μαύρο. Ανέβασα 2 εικόνες να το δεις. Όταν θα βάλεις τις μνήμες ποσταρε να μου πεις αν είναι όλα οκ, γιατί τα 2 gb γεμίζουν αμέσως
ss13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 pagratios , ναι μεγειά , πολύ ωραίο είναι το αρκουδάκι δεξιά !!
pagratios Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 pagratios , ναι μεγειά , πολύ ωραίο είναι το αρκουδάκι δεξιά !! Όχι απλά ωραίο, εξαίσιο.
xristoforos89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 πρωτου παω να τον αγορασω και εγω, μηπως ετυχε να δεις καμια HD ταινια; λογικα θα τις σηκωνει αυτος ο cpu ε;; μεχρι 12gb ειναι οι ταινιες που συνηθως βλεπουμε..
pagratios Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 πρωτου παω να τον αγορασω και εγω, μηπως ετυχε να δεις καμια HD ταινια; λογικα θα τις σηκωνει αυτος ο cpu ε;; μεχρι 12gb ειναι οι ταινιες που συνηθως βλεπουμε.. Δεν έτυχε αλλά αν θες δοκιμάζω καμία 720p αλλά συνήθως είναι 4-8 gb
xristoforos89 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δεν έτυχε αλλά αν θες δοκιμάζω καμία 720p αλλά συνήθως είναι 4-8 gb ενταξει σιγα, δεν υπαρχει προβλημα. θα παω στο multirama με το εξ. σκληρο μαζι. Να'σαι καλα.
pagratios Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 ενταξει σιγα, δεν υπαρχει προβλημα. θα παω στο multirama με το εξ. σκληρο μαζι. Να'σαι καλα. Δοκίμασα μία 720p και δεν είχα πρόβλημα η αλήθεια είναι δεν το δοκίμασα να το περάσω στην τηλεόραση. Όταν το πάρεις πες μου για την μνήμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.