Προς το περιεχόμενο

Καινούριος υπολογιστής με 600Ε

farao25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!

Θα ήθελα τη βοήθεια και τις προτάσεις σας για καινούργιο υπολογιστή με max budget 600E.

Δεν χρειάζομαι οθόνη, πληκτρολόγιο, ηχεία,ποντίκι και dvd-rom.

Η χρήση του υπολογιστή είναι πρωτίστως για word - internet αλλά να παίζει και κάνα παιγνιδάκι άμα με πιάσει ο παλιμπαιδισμός μου.

Για λειτουργικό θα βάλω Windows 7.

Όλα τα κομμάτια του "puzzle" που θέλω να αγοράσω να είναι από ένα κατάστημα, το www.eshopcy.com.cy ή www.singular-cy.com.(αναλαμβάνουν δωρεάν την συναρμολόγηση).

Σχετικά είναι περιορισμένες οι επιλογές οπότε οι έμπειροι στο "είδος" είναι απαραίτητοι στην περίπτωσή μου.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Μένω Κύπρο. Διόρθωσα το περιεχόμενο του αρχικού θέματος. Ο γέγονε γέγονε.Το τίτλο μόνο κάποιος διαχειριστής μπορεί να το αλλάξει.

"Καινούργιος υπολογιστής με 600Ε"έπρεπε να γράψω στον τίτλο του θέματος.

Δημοσ.

Μένω Κύπρο. Διόρθωσα το περιεχόμενο του αρχικού θέματος. Ο γέγονε γέγονε.Το τίτλο μόνο κάποιος διαχειριστής μπορεί να το αλλάξει.

"Καινούργιος υπολογιστής με 600Ε"έπρεπε να γράψω στον τίτλο του θέματος.

Ωραία από Κύπρο δεν γνωρίζω κανένα κατάστημα όποτε από αυτά τα δυο που έβαλες.

Ποια οθόνη έχεις και τη ανάλυση έχει;

Δημοσ.

Δεν είναι δικός μου ο υπολογιστής οπότε θα μάθω αύριο λεπτομέρειες για την οθόνη. Αν γίνεται να προταθούν συνθέσεις χωρίς να παίζει ουσιαστικών ρόλο η οθόνη ακόμα καλύτερα.

Δημοσ.

το e-shop Κυπρου ειναι "φαρμακειο"!

Μονο καυσιμα εχουν φθηνα εκει κατω (στο 1€ η αμολυβδη)ολα τα αλλα ειναι "φαρμακειο" οπως το ειπες.

Δημοσ.

Το πιο ακριβό ψωμί,γάλα, ρεύμα στην Ευρώπη.

Σχετικά με την σύνθεσή του ColdFusion.(δεν θα βάλω dvd-rom)

Μάλλον θα κινηθώ προς PHENOM II X4 955 ή PHENOM II X4 965 (έχουν διαφορά 22Ε).Τα συγκεκριμένα CPU έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους ;

Επίσης σε περίπτωση που βάλω PHENOM II X4 955 ή PHENOM II X4 965 θα έχω πρόβλημα με το motherboard (συμβατότητα) ;

Δημοσ.

Μάλλον θα ακολουθήσω την σύνθεση του ColdFusion με την διαφορά ότι θα βάλω PHENOM II X4 955. Προτού καταχωρήσω την παραγγελία υπάρχει κάποια άλλη εισήγηση για cpu-motherboard-ram-vga-τροφοδοτικό ?

Δημοσ.

Μάλλον θα ακολουθήσω την σύνθεση του ColdFusion με την διαφορά ότι θα βάλω PHENOM II X4 955. Προτού καταχωρήσω την παραγγελία υπάρχει κάποια άλλη εισήγηση για cpu-motherboard-ram-vga-τροφοδοτικό ?

Μια χαρά είναι η σύνθεση του ColdFusion

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...