Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εγκατάσταση Adobe CS4 και εικονιδια επιφανεια εργασιας

pikos2000gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Μετα απο 2 ωρο εγκαταστασης του Adobe CS4 εμφανίστηκε το εξής κουφό πρόβλημα. Άνοιξα για πρωτη φορά το Dreamweaver, το έτρεξα και το έκλεισα. Και κανω μετάβαση στην επιφάνεια εργασίας. ΕΛΕΙΠΑΝ ΟΛΑ τα εικονιδια και κατι σημαντικά έγγραφα που είχα αποθηκεύσει. Δεν τα διέγραψα ποτέ, απλά εξαφανίστηκαν!!!

Εγκατεστησα προγραμματα ευρεσης διεγραμμένων αρχείων μηπως και κατα λάθος τα έσβησα και δεν τα θυμόμουν αλλα δεν βρηκαν κάτι. Έχω Windows 7 64bit Home Premium και PC Laptop Toshiba A166 2 εβδομάδων αγορασμένο.

Ως και επαναφορα συστηματος εκανα μηπως και διορθωθει τιποτα αλλα τζιφος!!!

Το προγραμμα είναι αυθεντικο οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να μπηκες ιος απο κρακ κ.α.

Έχει κανεις καμιά λύση;;;;;

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Αν δεν φαινονται και τα αλλα εικονιδια της επιφανειας εργασιας, πχ ο καδος, τοτε κατι αλλο παιζει με τα windows σου και οχι με το cs4.

Μπορει πχ να ορισε καποια εφαρμογη το desktop να δειχνει web content.

Ξεκινα το ψαξιμο απο τις απλες ρυθμισεις για την επιφανεια εργασιας και για να σιγουρευτεις οτι τα εγγραφα σου ειναι εκει πηγαινε στο φακελο της επιφανειας εργασιας μεσα απο τον κανονικο explorer.

Δημοσ.

Πηγα εκει που λες αλλα δεν δειχνει τιποτα απολύτως. Μου φαίνεται πολυ περιεργο το ολο θέμα. Αλλος κανεις να δωσει καποια αλλη εξηγηση;;

Δημοσ.

λείπουν τα εικονίδια από την επιφάνεια εργασίας, όχι μόνο του d/w δλδ αλλά όλα?

μήπως κατά λάθος έχεις μπει με διαφορετικό χρήστη ρε συ, (οπότε σου βγάζει άλλο desktop)?

για έλεγξέ το αν δεν το χεις κάνει

Δημοσ.

Κάνε ένα system restore σε προηγούμενη κατάσταση από την εγκατάσταση αν πιστεύεις οτι από τότε άρχισε το πρόβλημα!!

Πάντως και εγώ δεν πιστεύω να φταίει η εγκατάσταση!

Και κάτι άλλο... Αγόρασες ρε θηρίο το Adobe Suite????? :P :P

Δημοσ.

Καλημερα και χρόνια πολλά!

Εχω μονο 1 χρηστη οποτε δεν ειναι δυνατον να μπηκα αλλου. Το εκανα και επαναφορα αλλα τιποτα. Ναι μεν απεγκατασταθηκε το CS4 αλλα τα εικονιδια δεν επανηλθαν ουτε φυσικα τα αρχεια μου. Επανω στην επιφανεια εργασιας ειχα αρχεια rar, zip, pdf & jpg. Ειναι να τρελαθω. Ετοιμαζα εργασια για την δουλεια και δεν υπαρχει.

Οσο για την αγορα της σουιτας, επιβαλλεται λογω εργασιας. Οποτε δεν μπορω να το παρω απο τον "θειο"!!!

Δημοσ.

επίσης

τώρα λέω ότι μου κατέβει βέβαια, χαζή περιπτώση, αλλά έχεις κοιτάξει το φάκελο \desktop και από τον explorer έτσι? επίσης search κτλ για τα αρχεία έκανες φαντάζομαι(?)

λέω γιατί η 'επιφάνεια εργασίας' υπάρχει και πέρα από την οθόνη που βλέπεις, δλδ αν έχουν μετακινηθεί εικονίδια εκτός αυτής δεν φαίνονται

Δημοσ.

Για αρχή κάνε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας->Προβολή->Προβολή εικονιδίων επιφάνειας εργασίας (τσεκ).

Επίσης, σιγουρέψου ότι δεν έχεις ενεργοποιήσει κατά λάθος δεύτερη οθόνη

Δεξί κλικ->Εξατομίκευση->Ρυθμίσεις οθόνης. Οιεπιλογές Κύρια οθόνη και Επέκταση πρέπει αν είναι θολές και να μην μπορούν να αλλαχτούν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...