dimitrisak Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 ααα ειμαι μελος εκει....ξερω γιαυτο που λες φιλε,,,νομιζω πρεπει να πετυχεις εναν συγκεκριμενο χρονο στα καρτ για να μπεις ...κριμα που ειμαι κατω των 18.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 ααα ειμαι μελος εκει....ξερω γιαυτο που λες φιλε,,,νομιζω πρεπει να πετυχεις εναν συγκεκριμενο χρονο στα καρτ για να μπεις ...κριμα που ειμαι κατω των 18.... Αν εννοιεις την οδηγηση Ferrari δεν εχει σχεση με τα καρτ που ειναι του ιδιου ιδιοκτητη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisak Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 εγω ξερω πως στην kartland που συνεργαζετε με το ferrari drive οταν κανεις κατω απο 34 δευτερα την πιστα με 300αρι καρτ οδηγας την ferrari για 20 λεπτα...αλλα μονο στα μελη....βεβαια εχω να παω καιρο λογο χρονου και δεν ξερω τωρα τι γινεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 εγω ξερω πως στην kartland που συνεργαζετε με το ferrari drive οταν κανεις κατω απο 34 δευτερα την πιστα με 300αρι καρτ οδηγας την ferrari για 20 λεπτα...αλλα μονο στα μελη....βεβαια εχω να παω καιρο λογο χρονου και δεν ξερω τωρα τι γινεται! Δεν το ξερω ουτε διαβασα κατι και στην ιστοσελιδα που μιλαει και για τα δυο , ουτε καποια ανακοινωση εκει στον χωρο ειδα.Πιθανον και να ισχυει αν και χλωμο. Δεν ξερω ποσο εφικτος ειναι αυτος ο χρονος που λες στα καρτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 1.τους τυπους πρεπει να τους παρουν για πωλητες στην ferrari:P 2.για να λεμε και τα καλα σε συγκριση με παλιοτερες αρπαχτες(ferrari+galardo που χαν φερει ελλαδα)σε αυτους τουλ.στα βιντεακια τους λενε να το πατανε κιολας(σιγουρα κατω απο 200 αλλα γυρω στα 150-170 ειδα και στα βιντεκια(εκτος κ αν ειναι πειραγμενο και το κοντερ) και να φτανουν κοφτες. 3.η 360 εχει πειραγμενη/αλλαγμενη εξατμιση οποτε ολοι νομιζουν οτι πανε με μεγαλες ταχυτητες ακομη και αν πηγαινουν με λιγα 4.αν τα 100ε τα θεωρω υπερβολη, τα 200e για 1 ανοιγμα ειναι ffs!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Λες να ηταν πειραγμενο το κοντερ ? Στο βιντεο φαινοταν και καλα οτι πηγαινε με 200 και διπλα περναγανε σφαιρα κατι ημιφορτηγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δεν ξερω ποσο εφικτος ειναι αυτος ο χρονος που λες στα καρτ. Γι αυτο βαλαν αυτο το χρονο,επειδη δεν ειναι εφικτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Οποιος θελει να ζησει μια τετοια εμπειρια για 30 λεπτα να η ευκαιρια !!! Μαλιστα ο Κος Αντωνιου μου ειχε πει για ομαδικες αγορες 10 ευρω εκπτωση http://www.goldendeals.gr/?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=menonly Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.