Προς το περιεχόμενο

20 λεπτα με μια κοκκινη Κυρια !!!

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ σιγουρο σε βλεπω.Φυσικα ολο αυτο το συμπερασμα βγαινει επειδη οι κατοχοι δεν δινουν αναφορα για το που τα χρησιμοποιουν.Υπαρχει βεβαια ενα ποσοστο που τα παιρνει για μουρη αλλα δεν ειναι πολλοι.

Οσον αφορα το θεμα πιστα θελουν 2000ευρω για λαστιχα και φυσικα αν υπαρξει εξοδος δεν καλυπτονται απο ασφαλιστικες.Ενας προφυλακτιρας κανει 3000 ευρω,και αν σπασουν και τα πλαινα αλλα τοσα,ποσο μαλλον αν χτυπησουν φτερα,πορτες και παει λεγοντας.Επισης ποιος θα θελε μια επισκευασμενη Ferrari???Ποιος ο λογος λοιπον να ρισκαρουν???

Ακριβως φιλε μου ειμαι οντως,πολύ σιγουρος.

Δεν ειναι θεμα αναφοράς ή μη.

Δυστυχώς δεν εχω λιστα με τα trackdays που εχουν κατα καιρούς πραγματοποιησει οι ιδιοκτητες φεραρι στην πιστα των σερρων,αλλα σε διαβεβαιώ, πως οι χρόνοι ειναι αστεία μεγέλοι.

Συμφωνω με ολα αυτα που λες περι κόστους χρησης στην πιστα,αλλα υπαρχει ενα μεγάλο αλλα...

Για πιο λογο διοργανωνουν trackday ? που σημαινει οτι αυτα τα 2000 τα πετανε, και το θεμα εξοδου το εχουν σκεφτει.

Ετσι λοιπον απλα απο κει βγαινει το συμπερασμα οτι δεν ξερει κανεις να τα οδηγησει στο ελαχιστο.Πλην εξαιρεσεων φυσικα, βλ. τζιγκερ απο διασημους και ισως φυσικα καποιοι που δνε τους γνωριζουμε.

Επειδη δεν ξερω αν το καταλαβες, δεν μιλω για ολους τους κατοχους που κανουν βολτες εδω κι εκει...Προς θεου,δε θελω να αποδειξει καποιος κατοχος οτι το "παει" μεσα στη πολη.

Ελπιζω να σε καλυψα.

Στο εξωτερικό (πχ Αγγλία) μπορείς με πολύ λιγότερα χρήματα (αναλογικά με την ώρα που οδηγάς) να μπεις σε αμάξια όπως Lamborghini,Audi R8, Nissan GTR,Ariel Atom,Αston Martin και να τρέξεις σε πίστες ειδικές χωρίς όριο ταχύτητας.

Προφανώς στην Ελλάδα τα γνωστά λαμόγια εκμεταλλεύονται τον πόθο του κάθε πικραμένου.

Θα μου πεις,να τρέχω Αγγλίες να ζήσω την εμπειρία; Δεν πας μόνο για αυτό το σκοπό αλλά εαν έχεις στο μυαλό σου ένα ταξιδάκι προς τα εκεί, συνδυάζεις και την οδήγηση.Εγώ ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω...

Άκου 98 ευρώ τα 15 λεπτά! :lol: :lol: :lol:

Ακριβως! φιλος (τυχερος) που πηγε στο Nürburgring ειχε πληθωρα αυτοκινητων να νοικιασεις, αναλογως για το βαλάντιο σου.

Και μιλάμε, πως ο γυρος εκει περιλαμβανει ολες τις συνθηκες/ταχυτητες, δηλ δεν πηγαινεις "Βολτα".

Η πιστα σχεδον 20χλμ, ειναι γεματη τερατα που κινουνται σε ασυλληπτες ταχυτητες για πιστα.

Εκει αξιζουν τα χρηματα,πραγματικα.

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συμφωνω για τους χρονους αλλα τα trackdays τα διοργανωνουν για να μαζευονται ολοι μαζι και να κανουν βολτες στην πιστα και γενικως τετοια αυτοκινητα δεν τα περνεις για τις επιδοσεις τους.

Δημοσ.

Ναι για συνοδηγηση ηταν.

http://www.groupon.gr/deals/athens/ferraridrive-maindeal/190364

επιμενω... :)

Διαλέξτε Θέση Και «Απογειωθείτε»! 20' Συναρπαστικής Οδήγησης Με Ferrari 360 Modena Spider (Cabrio) Και 15' Θεωρητικής Προετοιμασίας (Αρχικής Αξίας €200) ή 15' Συνοδήγησης Με Ferrari 360 Modena Spider (Cabrio) Και 5' Θεωρητικής Προετοιμασίας (Αρχικής Αξίας €50). Επιλέξτε Την Προσφορά Που Σας Γκαζώνει!

Δημοσ.

http://www.groupon.gr/deals/athens/ferraridrive-maindeal/190364

επιμενω... :)

Διαλέξτε Θέση Και «Απογειωθείτε»! 20' Συναρπαστικής Οδήγησης Με Ferrari 360 Modena Spider (Cabrio) Και 15' Θεωρητικής Προετοιμασίας (Αρχικής Αξίας €200) ή 15' Συνοδήγησης Με Ferrari 360 Modena Spider (Cabrio) Και 5' Θεωρητικής Προετοιμασίας (Αρχικής Αξίας €50). Επιλέξτε Την Προσφορά Που Σας Γκαζώνει!

Που βλεπεις την διαφορα ?????

Δημοσ.

δεν ειπα το αναποδο. ειπα οτι ειχαν 18€ τα 20 λεπτά οδηγησης. εκτος αν κανω κάτι λαθος... Φοβερη εμπειρια πάντως

Χμ...Κανεις λαθος .Το ιδιο κουπονι απο αλλη εταιρια αλλα με το ιδιο αμαξι και ιδιο κατοχο πηρα κι εγω.Τα 18 ευρω αφορουν συνοδηγηση που μου την εδωσε δωρεαν για τον γιο μου ν ατον παω καποια μερα.

Εγω πηρα αυτο που εχει 200 ευρω εναντι 98 ευρω.

Δημοσ.

χμμ. μαλιστα,... οποτε μας μπέρδεψε για τα καλα το groupon :unsure:

Κι εγω που πηρα απο αλλου το κουπονι μπερδευτηκα στην αρχη και νομιζα οτι θα πληρωσω 18 ευρω.Απλα στο δικο μου ελεγε απο 18 ευρω.

Δημοσ.

μπραβο κυρ γιαννη! μελωδια της ευτυχιας λεει ο τυπος...επρεπε να το χω χω να το πηγαινω 7000-9000 συνεχεια,εκει ακους τη μελωδια.

Επισης θα τον εκανα να σκασει.

• Moderators
Δημοσ.

Πατα γκαζι, πατα γκαζι, πατα γκαζι, ακου τα κλαπετα πισω κυριε γιαννη!! Πατα γκαζι πατα γκαζι λεμε!!!

Λιγο αγχωμενος ο συνοδηγος-ιδιοκτητης οταν πεφτει σε κινηση, χεχε!!

Με 110 ξερω γω και ακουγοταν σα ρελαντι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...