Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Ακριβως.Εγω τα θεωρω πολλα για μια βολτα.Αν ειναι να τα δωσω ντε και καλα για οδηγηση προτειμω να τα φαω στα καρτ. Γουστα ειναι αυτα αλλα να συγκρινουμε το οδηγημα καρτ σε μια πιστουλα με αυτο μιας ferrari σε Ατικη οδο ειναι για μενα ιεροσυλια.
liopyr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Οδηγικά τι περιορισμούς σου βάζει; Πηγαίνοντας με τα νόμιμα όρια της Αττικής οδού, δε προλαβαίνεις να κουμπώσεις 3η σε Ferrari. Νταξ, δε λέω, σοκ και δέος μόνο που την ακούς να δουλεύει, αλλά και 100€ για να την πηγαίνεις σαν κυρία, χμ, παίζει να σου αφήσει περισσότερα απωθημένα απ'όσα είχες πριν την οδηγήσεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Οδηγικά τι περιορισμούς σου βάζει; Πηγαίνοντας με τα νόμιμα όρια της Αττικής οδού, δε προλαβαίνεις να κουμπώσεις 3η σε Ferrari. Νταξ, δε λέω, σοκ και δέος μόνο που την ακούς να δουλεύει, αλλά και 100€ για να την πηγαίνεις σαν κυρία, χμ, παίζει να σου αφήσει περισσότερα απωθημένα απ'όσα είχες πριν την οδηγήσεις. Υπαρχει ανοχη...Ξερει που ειναι οι καμερες και εκει πας με τα ορια.Αλλου σου λεει ο ιδιος "πατα γκαζι'.Κοινη λογικη βεβαια οτι δεν θα την πας και με 200.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 και πετυχαίνεις τρελή κίνηση...FFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Αν πετύχεις τρελή κίνηση, έχεις και περισσότερες πιθανότητες να σε δει κάποιος γνωστός Άλλωστε, κυρίως για το πουλ μουρ και το impact σε γειτονιά και φίλους-γνωστούς, αγοράζονται αυτά τα αυτοκίνητα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 ναι αλλά δεν λέει αν έχεις σκάσει 98 euro και έχεις 15 λεπτά μόνο...
kanesaxo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Αν πετύχεις τρελή κίνηση, έχεις και περισσότερες πιθανότητες να σε δει κάποιος γνωστός Άλλωστε, κυρίως για το πουλ μουρ και το impact σε γειτονιά και φίλους-γνωστούς, αγοράζονται αυτά τα αυτοκίνητα. κατα 99% εχεις δικιο. Παρτε και δειτε τους χρονους σε τρακντει στις σερρες με φεραρι. Πιο αργοι απο καθυστερηση, πραγμα που δειχνει πως αγοραζονται μονο για τη μουρη.
adi32 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Καλυτερο θα ηταν πιστευω να ηταν σε μια πιστα να μπορεις να κανεις και κατι παραπανω νομιμα και με πιο ασφαλεια Σε κατι βιντεακια που ειδα την περνανε και τα cinquecento
paylidis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 btw ειχε βγει πριν λιγες μερουλες προσφορά στη Groupon νομίζω οδηγηση 20 λεπτα ως οδηγός και 15 ως συνοδηγός σε φερραρι στην αττική οδο με μόλις 18 ευρώ. Παιζει να ήταν και στον ίδιο. Για 18 ευρω απλα ΚΩΛΟΛΕΕΙ. (πλακα πλάκα για 35 λεπτα μονο η βενζίνη της θα ειναι σίγουρα κανενα δεκαρικο-μη λέω και λίγα)
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 τα 18 ηταν για συνοδηγηση Ναι για συνοδηγηση ηταν.
ferongr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Κοινη λογικη βεβαια οτι δεν θα την πας και με 200. 200 πιανω με το Civic μου που εχει "μονο" 160 αλογα σε μικρη αποσταση... Μην πω τι κανει και η μοτοσυκλετα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 200 πιανω με το Civic μου που εχει "μονο" 160 αλογα σε μικρη αποσταση... Μην πω τι κανει και η μοτοσυκλετα... Κi εγω civic εχω με 140 αλογα αλλα τι σχεsη εχει ο τροπος που τα πιανει το civic με αυτον της ferrari ? Οταν εφυγα νομιζα οτι κατι ειχε παθει το civic.
tarantules Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Στο εξωτερικό (πχ Αγγλία) μπορείς με πολύ λιγότερα χρήματα (αναλογικά με την ώρα που οδηγάς) να μπεις σε αμάξια όπως Lamborghini,Audi R8, Nissan GTR,Ariel Atom,Αston Martin και να τρέξεις σε πίστες ειδικές χωρίς όριο ταχύτητας. Προφανώς στην Ελλάδα τα γνωστά λαμόγια εκμεταλλεύονται τον πόθο του κάθε πικραμένου. Θα μου πεις,να τρέχω Αγγλίες να ζήσω την εμπειρία; Δεν πας μόνο για αυτό το σκοπό αλλά εαν έχεις στο μυαλό σου ένα ταξιδάκι προς τα εκεί, συνδυάζεις και την οδήγηση.Εγώ ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω... Άκου 98 ευρώ τα 15 λεπτά!
panos2171 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 κατα 99% εχεις δικιο. Παρτε και δειτε τους χρονους σε τρακντει στις σερρες με φεραρι. Πιο αργοι απο καθυστερηση, πραγμα που δειχνει πως αγοραζονται μονο για τη μουρη. Πολυ σιγουρο σε βλεπω.Φυσικα ολο αυτο το συμπερασμα βγαινει επειδη οι κατοχοι δεν δινουν αναφορα για το που τα χρησιμοποιουν.Υπαρχει βεβαια ενα ποσοστο που τα παιρνει για μουρη αλλα δεν ειναι πολλοι. Οσον αφορα το θεμα πιστα θελουν 2000ευρω για λαστιχα και φυσικα αν υπαρξει εξοδος δεν καλυπτονται απο ασφαλιστικες.Ενας προφυλακτιρας κανει 3000 ευρω,και αν σπασουν και τα πλαινα αλλα τοσα,ποσο μαλλον αν χτυπησουν φτερα,πορτες και παει λεγοντας.Επισης ποιος θα θελε μια επισκευασμενη Ferrari???Ποιος ο λογος λοιπον να ρισκαρουν??? Στο εξωτερικό (πχ Αγγλία) μπορείς με πολύ λιγότερα χρήματα (αναλογικά με την ώρα που οδηγάς) να μπεις σε αμάξια όπως Lamborghini,Audi R8, Nissan GTR,Ariel Atom,Αston Martin και να τρέξεις σε πίστες ειδικές χωρίς όριο ταχύτητας. Προφανώς στην Ελλάδα τα γνωστά λαμόγια εκμεταλλεύονται τον πόθο του κάθε πικραμένου. Θα μου πεις,να τρέχω Αγγλίες να ζήσω την εμπειρία; Δεν πας μόνο για αυτό το σκοπό αλλά εαν έχεις στο μυαλό σου ένα ταξιδάκι προς τα εκεί, συνδυάζεις και την οδήγηση.Εγώ ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω... Άκου 98 ευρώ τα 15 λεπτά! Ετσι ειναι!!!Δινεις βεβαια ενα 2χιλιαρο,μπορει και παραπανω αλλα εχεις θεωρητικη εκπαιδευση,εξοπλισμο και φυσικα εμπειρο συνοδηγο αγωνιστικης οδηγησης και αποκομιζεις και γνωσεις πανω στην σπορ οδηγηση. Εδω ειναι οπως το πες,εκμεταλλευονται τον ποθο μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.