Προς το περιεχόμενο

20 λεπτα με μια κοκκινη Κυρια !!!

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

η μικτη θα χει και μια απαλαγη τουλ.1% αρα θα πρεπει να δεινουν αυτοι τα αρχικα 1000ε(αν το χουν για 100χιλ ασφαλισμενο) σε καθε τρακαρισμα!!!

εχω την εντυπωση πως δεν υπαρχει ασφαλεια που θα δεχετε τετοιο σκηνικο ΑΝ το ξερει...

τα official specs για καταναλωση παντως ειναι σιγουρα λιγοτερα απο αυτα που ειπε για να εντυπωσιασει ο ιδιοκτητης.

να πουμε οτι οι φερραρι δεν παιρνουν super unleaded αλλα μονο απλη

EPA fuel economy:

* City: 11 mpg-US (21 L/100 km; 13 mpg-imp)

* Hwy: 16 mpg-US (15 L/100 km; 19 mpg-imp)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Στην ενοικιαση παντως αν της κανεις ζημια μεχρι τα 3000ευρω την πληρωνεις εσυ,τα αλλα τα καλυπτει η ασφαλεια ,για αυτη την περιπτωση δεν ξερω τι γινεται.Μαλλον ειναι τοσο σιγουρος οτι επειδη καθετε διπλα σου δεν θα συμβει τιποτα.Και γω νομιζω πως η ασφαλιστικη δεν θα δεχθει κατι τετοιο.

Δηλαδή η ασφαλιστική δεν καταδέχεται να πληρώσει λιγότερα από 3 χιλιάρικα, αλλά αποζημιώνει για παραπάνω;

Σε ολες τις μικτες υπαρχει ελαχιστη απαλλαγη για ζημιες που φταιμε που εχει να κανει με την αξια του αυτοκινητου.

Οι Ιταλοί πάντως μας είχαν πεί (μάλλον για να την προσέχουμε) ότι αν γίνει στούκα κ φταίμε εμείς πληρώνουμε το 10% ζημιάς. Εγώ οδήγησα την F430 δηλ αν τη στουκάριζα θα πλήρωνα 18.000€ (κ καλά) όσο ένα καλό αυτοκίνητο δηλαδή καινούριο. :lol: .

Να 'ταν Σερρες η Μεγαρα τουλαχιστον κατι θα 'λεγε. Να μπεις στην παρατεταμενη Κ13 με τα ολα και να νοιωθεις τα πλευρικα G στο σωμα, ενω μετα να στραμπουλας τα φρενα λιγο πριν την Κ1 και να νοιωθεις το στομαχι σου να προσπαθει να ξεκολησει..

Σ' εκεινο το μικρο πιστακι τι να το κανεις? Μονο και μονο για να λες οτι μπηκες σε Ferrari?

Να 'ταν Σερρες η Μεγαρα τουλαχιστον κατι θα 'λεγε. Να μπεις στην παρατεταμενη Κ13 με τα ολα και να νοιωθεις τα πλευρικα G στο σωμα, ενω μετα να στραμπουλας τα φρενα λιγο πριν την Κ1 και να νοιωθεις το στομαχι σου να προσπαθει να ξεκολησει..

Σ' εκεινο το μικρο πιστακι τι να το κανεις? Μονο και μονο για να λες οτι μπηκες σε Ferrari?

Η οδηγηση δεν γινεται στο πιστακι αλλα στην Αττικη οδο και στην Λ.Ανθουσας.Μια χαρα καταλαβαινεις οτι εισαι σε ...αλλο αμαξι εστω και αν δεν μπορεις να πιασεις την τελικη που εχει.

Συμφωνα με τον ΚΟΚ παω στοιχημα ε? Ακομα χειροτερα.

Οχι ακριβως.....Τελος παντω να θελεις μια ferrari με ολες της τις δυνατοτητες ...αγοραζεις μια και κανεις οτι θελεις.

Μια καλη γευση ομως εστω και με περιορισμους παιρνεις και ετσι.

Σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να πιασεις την τελικη του αυτοκινητου,η το πολυ πολυ να το κανεις σε μια Εγνατια κανα 2 φορες μετα θα βαρεθεις και θα πηγαινεις νορμαλ(150-190χλμ).Επισης δεν μπορει κανενας μεσος οδηγος να αξιοποιησει εστω και τις μισες δυνατοτητες ενος supercar.Αυτο που σου προσφερει ενα χαμογελο ευχαριστησης ειναι τα ανοιγματακια οταν βρεις χωρο μπροστα σου.Μια πατημενη 2α-3η σου χει δωσει αυτο που θες.Οσον αφορα την πιστα μη νομιζετε οτι θα ειχατε την δυνατοτητα να τη σκισετε ειδικα ως νοικιαρικη μιας και δεν υπαρχει καλυψη ζημιων και φυσικα τα λαστιχα καταστρεφονται κατευθειαν κατι που δεν συμφερει μιας και κανει 2000ε η τετραδα περιπου.

Οσον αφορα τα ''εγω αν την ειχα θα την πατουσα'',''θα την εσκιζα'' κλπ ειναι απλα μπουρδες οσων δεν εχουν ιδεα απο οδηγηση.Ενα τετοιο αυτοκινητο ΔΕΝ μπορει να κανει αυτα για τα οποια εχει φτιαχτει.

Τελος οσον αφορα την 15λεπτη οδηγηση για 50ε θα το σκεφτομουν αλλα για 100ε να εκμεταλλευτουν το ονειρο μου δεν θα τα δινα ποτε απλα και μονο να πω πως πηρα την αισθηση μιας Ferrari.

Σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να πιασεις την τελικη του αυτοκινητου,η το πολυ πολυ να το κανεις σε μια Εγνατια κανα 2 φορες μετα θα βαρεθεις και θα πηγαινεις νορμαλ(150-190χλμ).Επισης δεν μπορει κανενας μεσος οδηγος να αξιοποιησει εστω και τις μισες δυνατοτητες ενος supercar.Αυτο που σου προσφερει ενα χαμογελο ευχαριστησης ειναι τα ανοιγματακια οταν βρεις χωρο μπροστα σου.Μια πατημενη 2α-3η σου χει δωσει αυτο που θες.Οσον αφορα την πιστα μη νομιζετε οτι θα ειχατε την δυνατοτητα να τη σκισετε ειδικα ως νοικιαρικη μιας και δεν υπαρχει καλυψη ζημιων και φυσικα τα λαστιχα καταστρεφονται κατευθειαν κατι που δεν συμφερει μιας και κανει 2000ε η τετραδα περιπου.

Οσον αφορα τα ''εγω αν την ειχα θα την πατουσα'',''θα την εσκιζα'' κλπ ειναι απλα μπουρδες οσων δεν εχουν ιδεα απο οδηγηση.Ενα τετοιο αυτοκινητο ΔΕΝ μπορει να κανει αυτα για τα οποια εχει φτιαχτει.

Τελος οσον αφορα την 15λεπτη οδηγηση για 50ε θα το σκεφτομουν αλλα για 100ε να εκμεταλλευτουν το ονειρο μου δεν θα τα δινα ποτε απλα και μονο να πω πως πηρα την αισθηση μιας Ferrari.

Ετσι ακριβως φιλε μου εκτος το τελευταιο που λες οτι δεν θα τα εδινες τα ευρω.Ειναι υποκειμενικο βεβαια αλλα ενα μικρο δωρο στον εαυτο μας το δικαιουμαστε οσοι τα δινουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...