Προς το περιεχόμενο

I7 950 + FLAMING BLADE GTI OVERCLOCK

outlaw star

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαι εγω 90 το εχω για ψυχολογικους λογους πιο πολυ :rolleyes: το ioh δεν θελει παντα πολυ εξαρταται και απο την μητρικη!σε μενα πχ σε dfi μητρικη στα 204Χ21 (μιας και εχω 920) θελει 1.15v!για τις ram στα 1750 με 1.10 και 1.21 ειναι λιγο δυσκολα..!ξαναβαλε ioh κοντα στο 1.20 και το VTT κοντα στο 1.34-1.35 με ram volts 1.65 και δες με 9-9-9-24 και cr:2 trfc:88 trrd:6 trtp:6 (δες αν εχει trc kai tfaw και πες μου) .... αν δε παει βαλε 10 αρια στα βασικα timmings αν πανε ολα καλα ριχνεις μετα volts!τσεκαρε την 2.50 εκδοση στο ΙΒΤ http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=197835

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

με λίγο ακόμη χαμηλότερο vcore :D

για τις μνήμες θα κοιτάξω μέσα στο Σ/Κ και θα ποστάρω..αν και λογικά δε θα χει καμιά σπουδαία διαφορά το 1404 @8-8-8-20 με το 10-10-10-24 @1750..αλλά έτσι, για το γαμώτο B)

post-65865-0-91904400-1293544972_thumb.jpg

Δημοσ.

Πολύ καλά ;).Δεν μας είπες τι έφταιγε και δεν ανέβαινε παραπάνω γιατί έχω και εγώ ίδιο πρόβλημα με τον core 2 duo πάνω από 3,8 δεν ανεβαίνει με τίποτα

Δημοσ.

Πολύ καλά ;).Δεν μας είπες τι έφταιγε και δεν ανέβαινε παραπάνω γιατί έχω και εγώ ίδιο πρόβλημα με τον core 2 duo πάνω από 3,8 δεν ανεβαίνει με τίποτα

thx mate but all the credits go to @caution and @unstable hero!!

τώρα το τι έφταιγε??πραγματικά δε ξέρω!!αυτό θα πρέπει να το απαντήσουν οι παραπάνω!! :lol:

έχεις ανοίξει θέμα για τον επεξεργαστή? πάντως τα 3,8 δε τα λες και λίγα για core 2 duo (ανάλογα το μοντέλο βέβαια).

Δημοσ.

thx mate but all the credits go to @caution and @unstable hero!!

τώρα το τι έφταιγε??πραγματικά δε ξέρω!!αυτό θα πρέπει να το απαντήσουν οι παραπάνω!! :lol:

έχεις ανοίξει θέμα για τον επεξεργαστή? πάντως τα 3,8 δε τα λες και λίγα για core 2 duo (ανάλογα το μοντέλο βέβαια).

Όχι δεν έχω ανοίξει .Τον e8500 έχω τον έχω πάει μέχρι 3,8ghz με 1,100vcore μόλις ανεβάσω λίγο το fsb ακόμη και +1 και τον πολλαπλασιαστή να πειράξω ακόμη δεν ανοίγει καθόλου μέχρι και 1,4vcore έδωσα και πάλι τίποτα :( :angry:

Δημοσ.

Όχι δεν έχω ανοίξει .Τον e8500 έχω τον έχω πάει μέχρι 3,8ghz με 1,100vcore μόλις ανεβάσω λίγο το fsb ακόμη και +1 και τον πολλαπλασιαστή να πειράξω ακόμη δεν ανοίγει καθόλου μέχρι και 1,4vcore έδωσα και πάλι τίποτα :( :angry:

ε άνοιξε ένα θέμα ξεχωριστά να δούμε όλο το set up...μπορεί να φταίνε μνήμες ή και να θέλει να τσιμπήσεις λίγο το ρεύμα στο northbridge...βέβαια υπάρχει πάντα το θέμα της μπανάνας αλλά γενικά με καλή μητρική αυτοί παίζουν στα 4-4,2

Δημοσ.

ε άνοιξε ένα θέμα ξεχωριστά να δούμε όλο το set up...μπορεί να φταίνε μνήμες ή και να θέλει να τσιμπήσεις λίγο το ρεύμα στο northbridge...βέβαια υπάρχει πάντα το θέμα της μπανάνας αλλά γενικά με καλή μητρική αυτοί παίζουν στα 4-4,2

Έγινε να δούμε τι θα γίνει .Εντωμεταξύ μετά από της προσπαθείες που έκανα αναγκάστηκα τον γύρισα στα μαμά ρολόγια και μετά μέσα στα game έτρωγα μπλε οθόνη :unsure:

Δημοσ.

λοιπόν απο όσο βλέπω οι μνήμες παίζουν σταθερά σε 1754 με 10-10-10-24 με vtt 1,31 και ΙOH 1,16v...νομίζω ότι για 24/7 είναι οκ ρεύματα...για 9-9-9 ούτε λόγος ακόμη και με τις ρυθμίσεις που είπες, ούτε καν ποστάρει..επίσης αυτά που λες για τις μνήμες δεν υπάρχουν...το θέμα είναι συμφέρει 1404 8-8-8-20 ή 1754 10-10-10-24?

Δημοσ.

Σε τι VTT & Vdimm έχεις καταλήξει τελικά; 1,21 - 1,65 αντίστοιχα; Αν ναι, είσαι prettttty much safe, δεν έχεις να ιδρώνεις ;)

μπα vtt θέλει 1,31 οπότε το σκέφτομαι που θα τις αφήσω απο τη στιγμή που στα 1404 παίζουν με vtt 1,21 και 1,60v ram...εν τω μεταξύ στο intel burn test το threads το αφήνω στο auto ή όχι?

Δημοσ.

Δεν είναι φοβερό το 1.31, μην σε αγχώνει ;) Ναι, στο auto τα threads, λογικά θα δίνει 8 :)

α οκ ρωτάω γιατί με το ΗΤ ενεργοποιημένο δείχνει 50-55% χρήση cpu..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...