Προς το περιεχόμενο

I7 950 + FLAMING BLADE GTI OVERCLOCK

outlaw star

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δες και με αυτα¨cpu turbo: enabled

qpi multi:18

cpu uncore multi:16 - 20

memory bus multi:8- 10

cpu features...

ppm:enabled

eist:disabled

cxe:disabled

execute diasable bit:disabled

vitrualization:disabled

sta memory settings...

vitrual xmp:disabled

volts

cpu core:1.3500 - 1.3750

cpu vdroop:disabled

cpu vtt:1.30 - 1.34

1.8v pll:1.80v

cpu clck ampl :800mv

x58 ioh core :1,16 - 1,22

αμα σε παει 23 το cpu multi θα μπορεις να παιζεις με χαμηλοτερο bclk ασε το 20χ

Τι ψυκτρα εχεις πανω?

Δημοσ.

να τα μας!!!!αυτά είναι!η ψύκτρα είναι η true με push-pull...ειλικρινά πες που είναι το μυστικό :lol: ??επίσης το ioh είναι ένα κλικ παραπάνω στα 1.23...είναι επικίνδυνο???επίσης τι να αρχίζω να ρίχνω για να δω αν είμαι σταθερός και τι άλλο να πειράξω??ξεκινάω να ρίχνω ρεύμα cpu και βλέπω!thx mate!

post-65865-0-82609200-1293489133_thumb.jpg

Δημοσ.

να τα μας!!!!αυτά είναι!η ψύκτρα είναι η true με push-pull...ειλικρινά πες που είναι το μυστικό :lol: ??επίσης το ioh είναι ένα κλικ παραπάνω στα 1.23...είναι επικίνδυνο???επίσης τι να αρχίζω να ρίχνω για να δω αν είμαι σταθερός και τι άλλο να πειράξω??ξεκινάω να ρίχνω ρεύμα cpu και βλέπω!thx mate!

ξεμπουκωσε βλεπω... 1.23 ειναι οκ λογικα κατα 80%-90 % ισως εισαι οκ και με τα 1.1v εκει...δες για κανα 4200mhz αν θες αν και απο temps δεν σε περνει καλο ειναι να μην περνας τους 85c.. μηπως να εκανες κανα lapping την true με κανα washer mod σε καθε βιδα?και στο ιντεlburn βαλε full ram βαλε 4gb ++ οχι 1024mb!αν και προσωπικα προτιμαω το linpack tou occt η το linx για καμια ωριτσα για να δω το δικο μου max stable!ριξε πρωτα vcore μετα vtt και τελος το ioh.. μετα αν θελησεις να ανεβασεις τις μνημες στα 1750(x10) με το uncore στα 3500mhz(x20) ισως ξαναδωσεις παλι το vtt kai ioh!
Δημοσ.

λοιπόν ρεύμα επεξεργαστή 1,28v not bad!έριξα το x58 IOH στο 1,21v ..να υποθέσω ότι τώρα αυτό είναι που με απασχολεί να ρίξω όσο γίνεται??τα executive bit και virtulaization που έκανα disabled τι ακριβώς κάνουν και έχουν impact στο κλοκάρισμα??ρωτάω για να μαθαίνω!cheers!

post-65865-0-48366200-1293490737_thumb.jpg

Δημοσ.

ορίστε και σε μεγαλύτερη ρύθμιση!!!για lapping δε με βλέπω απλά δε το χω :rolleyes: ..υποθέτω ότι αυτές τις θερμοκρασίες σε games δε θα πιάσω θα χω κατιτίς λιγότερο...

αύριο θα ασχοληθώ με το να ρίξω λίγο και τις τάσεις στις άλλες παραμέτρους αν με παίρνει!

το acpi temperature THRM στο HW MONITOR τι είναι? γιατί έπιασε 72 βαθμούς κατά τη διάρκεια του test(πρέπει να είναι το ίδιο με το ΤΜPIN2 μάλλον!)

post-65865-0-05912700-1293492350_thumb.jpg

Δημοσ.

λοιπόν ρεύμα επεξεργαστή 1,28v not bad!έριξα το x58 IOH στο 1,21v ..να υποθέσω ότι τώρα αυτό είναι που με απασχολεί να ρίξω όσο γίνεται??τα executive bit και virtulaization που έκανα disabled τι ακριβώς κάνουν και έχουν impact στο κλοκάρισμα??ρωτάω για να μαθαίνω!cheers!

απο λιγα πραγματα και εως καθολου σε μερικες περιπτωσεις δινουν!και να τα ανοιξεις δεν θα παιξει και τιποτα για to o/c σου!http://www.webopedia.com/TERM/E/Execute_Disable_Bit.html και http://en.wikipedia.org/wiki/X86_virtualization μιας και βαριεμαι να γραφω!πιο κατω δεν παει το vcore?τωρα οταν τελειωσεις απο το vcore η ριχνεις VTT και IOH ή κανεις αποπειρα για 1750 rams και μετα ασχολησαι με δαυτα..
Δημοσ.

ορίστε και σε μεγαλύτερη ρύθμιση!!!για lapping δε με βλέπω απλά δε το χω :rolleyes: ..υποθέτω ότι αυτές τις θερμοκρασίες σε games δε θα πιάσω θα χω κατιτίς λιγότερο...

αύριο θα ασχοληθώ με το να ρίξω λίγο και τις τάσεις στις άλλες παραμέτρους αν με παίρνει!

το acpi temperature THRM στο HW MONITOR τι είναι? γιατί έπιασε 72 βαθμούς κατά τη διάρκεια του test(πρέπει να είναι το ίδιο με το ΤΜPIN2 μάλλον!)

μαλλον του chipset θα ειναι.. μια χαρα το βλεπω τρωνε φρικες ωρες ωρες εχω δει περιπτωσεις να διαβαζει οτι θελει εκει απο 12c εως 120 μην δινεις βαση!!του CPU κοιτα να πεσει με oσο λιγοτερο vcore αντεχει στα 4ghz :D
Δημοσ.

έριξα λίγο ακόμη το vcore ( πραγματικό 1,264v και πέρασε το standard στο burnt test με 79 max ) πιο κάτω δε πάει με το που booterei τρώω restart...αύριο θα κοιτάξω πιο καλά μιας και πρέπει να πάω να κοιμηθώ...θα ξεκινήσω αύριο να ρίχνω και τα υπόλοιπα να δω που θα φτάσω...σε ευχαριστώ για την υπομονή σου βραδιάτικα :D

Δημοσ.

λοιπόν απο όσο φαίνεται παίζει stable με 1.10v IOH X58 και με 1,21v VTT. H CPU θέλει 1,248v παρακάτω δε πάει. Από ότι φαίνεται έπεσα σε αρκετά καλό κομμάτι! και όλα αυτά με μητρική των 99 ευρώ!! έκανα την κρίση ευκαρία :P ..θα κοιτάξω μήπως και ρίξω ένα κλικ ακόμη το ρεύμα στη cpu (αν και δύσκολο)...

στους πόσους βαθμούς να βάλω να κλείνει το pc? τώρα το έχω στους 100..μήπως να το ρίξω στους 90?

τέλος για τις μνήμες που είναι αυτές σε παραπάνω post...απο κατασκευαστή παίζουν σε 1.5-1.6v...στα 1754 (175χ10) με 1,65v και 10-10-10-24 σε very high intel burn test έτρωγα μπλε οθόνη (πιο κάτω πέρναγε)...μπορώ να δώσω παραπάνω ρεύμα 1,7 για 24/7?? (νομίζω όχι)...ή να τις αφήσω όπως είναι 1404@ 8-8-8-20...γιατί να δώσω ακόμη μεγαλύτερα timings πχ 11-11-11-24 μου φαίνεταο ότι ξεχειλώνει το πράμα...

more testing τις επόμενες μέρες για μένα λοιπόν :lol:

dudes thx again για τη βοήθεια και σας χρωστάω μπύρες και σουβλάκια :D

@caution γλύτωσα και τη ψηφιακή μηχανή που μου τη βιδώνει :lol:

post-65865-0-08363600-1293526389_thumb.jpg

Δημοσ.

λοιπόν απο όσο φαίνεται παίζει stable με 1.10v IOH X58 και με 1,21v VTT. H CPU θέλει 1,248v παρακάτω δε πάει. Από ότι φαίνεται έπεσα σε αρκετά καλό κομμάτι! και όλα αυτά με μητρική των 99 ευρώ!! έκανα την κρίση ευκαρία :P ..θα κοιτάξω μήπως και ρίξω ένα κλικ ακόμη το ρεύμα στη cpu (αν και δύσκολο)...

στους πόσους βαθμούς να βάλω να κλείνει το pc? τώρα το έχω στους 100..μήπως να το ρίξω στους 90?

τέλος για τις μνήμες που είναι αυτές σε παραπάνω post...απο κατασκευαστή παίζουν σε 1.5-1.6v...στα 1754 (175χ10) με 1,65v και 10-10-10-24 σε very high intel burn test έτρωγα μπλε οθόνη (πιο κάτω πέρναγε)...μπορώ να δώσω παραπάνω ρεύμα 1,7 για 24/7?? (νομίζω όχι)...ή να τις αφήσω όπως είναι 1404@ 8-8-8-20...γιατί να δώσω ακόμη μεγαλύτερα timings πχ 11-11-11-24 μου φαίνεταο ότι ξεχειλώνει το πράμα...

more testing τις επόμενες μέρες για μένα λοιπόν :lol:

dudes thx again για τη βοήθεια και σας χρωστάω μπύρες και σουβλάκια :D

@caution γλύτωσα και τη ψηφιακή μηχανή που μου τη βιδώνει :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...