stergiosL2 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Για σας παιδια , 1 δεν ξερω αν κανω θεμα στην σωστη ενοτητα αν οχι διορθοστε με σας παρακαλω. 2 εχο ενα μικρο προβλημα , οταν εβαλα ιντερνετ σπιτι πιρα ενσυρματο ρουτερ ( μεγαλη μ@@@@ μου γιατι φοβομουνα μιν με κλεβουν ιντερνετ) το μετανιοσα πολι πικρα γιατι οταν διαβασα και εμαθα πως δουλεβουν τα ασυρματα δικτια και δεν συμαζεβετε κοπανουσα το κεφαλη μου στον τοιχο , ιδου τι θελο να κανω , εχω εγορασει ενα wifi usb που μπορει να δοσει link και να κανω ασυρματο δυκτιο μονο που δεν εχο καπιο προγραμα που μπορει να το κανει αυτο , το cd που ειχε μαζι εχει ενα προγραμα αλλα κανει μονο ενα τοπικο δυκτιο χωρις προσβαση στο ιντερνετ. Μηπως ξερει κανεις καπιο προγραμα που να κανει δυκτιο με προσβασει στο ιντερνετ ???
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 αν καταλαβα σωστα εσυ θες να παιρνει το pc σου ιντερνετ απο το router με καλωδιο και μετα καποιο αλλο pc να παιρνει απο το Pc σου ασυρματα?αν θες αυτο γινεται αλλα ειναι δυσκολο και δεν αξιζει. β.αν θες να προσθεσεις κατι στο ρουτερ σου για να γινει ασυρματο πρεπει να συνδεσεις πανω του ενα wireless access point Που επισης δεν το προτεινω διοτι με λιγα λεφτα παραπανω παιρνεις απευθειας ενα adsl wireless router και δεν μπλεκεις με 100 ρυθμισεις που θα μπλεξεις με το access point. αν θες κατι αλλο τοτε ξαναπεστο γιατι δεν καταλαβαινω ακριβως την ερωτηση και μαλλον δεν ειμαι ο μονος αφου κανεις δεναπαντησε.
stergiosL2 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 αν καταλαβα σωστα εσυ θες να παιρνει το pc σου ιντερνετ απο το router με καλωδιο και μετα καποιο αλλο pc να παιρνει απο το Pc σου ασυρματα?αν θες αυτο γινεται αλλα ειναι δυσκολο και δεν αξιζει. αυτο θελω να κανω αν ξερεις πως πες μου pls . β.αν θες να προσθεσεις κατι στο ρουτερ σου για να γινει ασυρματο πρεπει να συνδεσεις πανω του ενα wireless access point δλδ αν σηνδεσο πανο του ενα wifi usb θα δοσει αυτοματα σημα ??? η και εκει εχει ιστορια ??? λιγα λεφτα παραπανω παιρνεις απευθειας ενα adsl wireless router και δεν μπλεκεις με 100 ρυθμισεις που θα μπλεξεις με το access point. πιστεψε με αν μου περισεβαν οχι μονο ασυρματο ruter θα εβαζα αλλα θα κανα και κανα τοπικο δικτιο με χωρια !!!
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 δεν συνδεεις πανω του ενα wi fi usb stick αλλα ενα access point Που ειναι λιγο πιο φτηνο αλλα πιο μπελας απο οτι να παρεις εναν adsl wireless router.αυτο με το stick ειναι λιγο ιστορια να γινει.πρεπει το stick να γυρισει σε adhoc mode και μετα με ενα wifi stick στο δευτερο pc Να πιασεις το πρωτο stick που θα ειναι se adhoc.για μενα δεν αξιζει.θα πρεπει να καις ενα pc συνεχεια αμα θες να εχει το αλλο pc internet
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 και επισης οπως ειπες κακος αγορασες μη ασυρματο ρουτερ.επρεπε να το ψαξεις τοτε.λες να εβγαιναν ασυρματα ρουτερ και να εκλεβαν ολοι ετσι ανετα?δεν θα ειχαν βγει τοτε.
stergiosL2 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 ξερο μλκ@ εκανα και δεν πηρα ενα αρυρματο γιατι πιστευα πως θα με κλεβουν γιατι πραγματικα πριν βαλο ιντερνετ στο σπιτι δεν ηξερα τπτ απολητος για Η/Υ , τεσπα για να μην μιλαω πολυ βρηκα την λυση εκανα το δυκτιο που ηθελα , και ηταν τοσο μα τοσο απλο και γω ουτε που το φανταζομουν .xD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.