STORM1978 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια εχω το SHARK της Thermaltake αλλα σε ασημι. Ξερει κανεις τι μπογια ή σπρεϊ πρεπει να παρω για να το βαψω οπως στην φωτογραφία ανθρακι? Το κουτι ειναι αλουμινενιο. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μοιάζει λίγο με το Xaser 3 ή είναι ιδέα μου. Βάψιμο θες εσωτερικό ή εξωτερικό. Βασικά δε θέλει καμιά επιστήμη. Γυαλόχαρτο για να τρίψεις το παλιό χρώμα (όχι όλο ίσα ίσα να πιάσει το αστάρι) αστάρι σε can μερικά cans χρώματος και είσαι έτοιμος για μάχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μοιάζει λίγο με το Xaser 3 ή είναι ιδέα μου. Βάψιμο θες εσωτερικό ή εξωτερικό. Βασικά δε θέλει καμιά επιστήμη. Γυαλόχαρτο για να τρίψεις το παλιό χρώμα (όχι όλο ίσα ίσα να πιάσει το αστάρι) αστάρι σε can μερικά cans χρώματος και είσαι έτοιμος για μάχη. μοναχα το εξωτερικο, το εσωτερικο δεν με καιει...απλα επειδη ειναι απο αλουμινιο με προβληματιζει λιγο... θελω να το κανω μαυρο αλλα οχι ματ αλλα ουτε και πολυ γυαλιστερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Το μπροστινο καπακι αν ειναι πλαστικο μου φενεται λιγο δυσκολο να το βαψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Το μπροστινο καπακι αν ειναι πλαστικο μου φενεται λιγο δυσκολο να το βαψεις. ολο το κουτι ειναι αλουμινιο εκτος απο ενα κομματι πισω απο το μπροστινο καπακι(εκει που μπαινουν τα DVD κλπ.). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Α οκ δεν το ξερω το κουτι.Το μπροστινο λαμπακι στο καπακι πως θα το καλυψεις για να μην βαφτει;Γενικα μου φενεται λιγο δυσκολο να το βαψεις εξωτερικα και να παρεις ενα ικανοποιητικο αποτελεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Α οκ δεν το ξερω το κουτι.Το μπροστινο λαμπακι στο καπακι πως θα το καλυψεις για να μην βαφτει;Γενικα μου φενεται λιγο δυσκολο να το βαψεις εξωτερικα και να παρεις ενα ικανοποιητικο αποτελεσμα. το λαμπακι απο πισω εχει καλυμα που ξεβιδωνει οποτε θα το ανοιξω και θα το περασω κολλητικη ταινεια η κατι τετοιο για να μην βαφτει... τωρα για το αλλο περιμενω καμια ιδεα απο καποια τσακαλια εδω στο φορουμ που κανουν παρομοια δουλεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Οκ αφου πιστευεις οτι το "εχεις"....Μακαρι να γινει ωραιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrdigitized Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Να ρωτήσω και εγώ κάτι παρόμοιο; Οι οθόνες παλιού τύπου (όχι tft) με τι βάφεται; Σπρει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Την βάφεις όπως νανε μπλε και την πετάς στη θάλασσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Επιστρέφω μετά απο μερες... καμιά απαντηση βρε παιδιά καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Εγώ λέω να το αφήσεις έτσι ή να βρεις αυτοκόλλητα με διάφορα φινιρίσματα, που μπορεί να αφαιρεθούν εύκολα (π.χ βινύλιο που μοιάζει με ανθρακόνημα) Για να το βάψεις, πρέπει να τρίψεις, να βάλεις υποστρώματα (αστάρι κλπ) που είναι φασαρία και κόστος, και κατά πάσα πιθανότητα η όποια ατέλεια στο βάψιμο θα σε ενοχλεί όταν συνηθίσεις την αλλαγή χρώματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.