Προς το περιεχόμενο

πρόγραμμα εντοπισμού μουσικής

JohnXarxas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα

ψάχνω ένα πρόγραμμα σαν το track ID το οποίο να χρησημοποιήται στους υπολογιστές και όχι στο κινητό

για όσους δεν γνωρίζουν το track ID είναι ένα πρόγραμμα το οποίο εντοπίζει όνομα, καλλιτέχνη, άλμπουμ κλπ ενός τραγουδιού και το βρίσκεις στα κινητά και κάνει τον εντοπισμό σε μουσική του ραδιοφώνου... εγώ βέβαια δεν θέλω μέσω ραδιοφώνου, αλλά να δίνω έναν ήχο από τα αρχεία μου και να μου δίνει τα στοιχεία του

έχω πολύ σκουπιδαριό στον υπολογσιστή μου

σας ευχαριστώ για τη βοήθεια :D

Δημοσ.

Και με αυτό γίνεται.

Μη βιάζεσαι αν εριξες μονο μια ματιά. Υπάρχει και αυτή η επιλογή.

Δεξι κλικ -> Settings -> Input Device Bάζεις τον οδηγό της κάρτας γραφικών (σε μένα είναι το Realtek HD Audio)

Δημοσ.

μα το είδα

και στις 4 επιλογές τα ίδια αποτελέσματα έχω

πες μου ένα ένα τα βήματα για να δω τι κάνω λάθος

1) ανοιγουμε το πρόγραμμα

2) ...

Δημοσ.

Συγγνώμη για τη καθυστέρηση αλλά το γυμναστήριο, γυμναστήριο.

Δεξί κλικ στο Tunatic.

Επιλογή της κάρτας ήχου Realtek Input και configure

Πηγαίνεις στον πίνακα ελέγχου στη κατηγορία Ήχοι. (Εδώ είναι από ΧΡ, αντίστοιχα για Vista/7). Βάζεις τις ρυθμίσεις όπως είναι στην εικόνα.

Μετά από τις ρυθμίσεις ήχου από τη Realtek, στο 2ο μενού μείκτης, ενεργοποιείς τα ένταση μικροφώνου και ένταση γραμμής εισόδου (είναι κυκλωμένα) που συνήθως είναι προκαθορισμένα απενεργοποιημένα.

Χρησιμοποιείς τον media player σου και θα βγάζει φασματογράφημα ήχου στο tunatic, το οποίο σημαίνει πως το η ηχογράφηση της κάρτας ήχου και η ένταση της είναι ενεργή.

Δημοσ.

υπαρχει και το midomi.com οπου αν εχεις ιντερνετ συνδεδεμενο μπορεις online στην ιστοσελιδα να βρεις το τραγουδι με μεγαλυτερα ποσοστα ανιχνευσης το τραγουδι.

και παλι απαιτειται μικροφωνο και ηχεια να παιζουν το τραγουδι ομως.

Δηλαδη, βαζεις το κομματι να παιζει στα ηχεια σου, το μικροφωνο σου κανει upload καπου 10 sec'' ηχο , και στη συνεχεια γινεται αναζητηση στη βαση του midomi.

Δημοσ.

σας ευχαριστώ

και δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη για την καθυστέρηση

δεν σε υποχρεώνει κανείς να απαντήσεις αμέσως

Δημοσ.

Υποχρέωση δεν υπάρχει αλλά η αναμονή που σε βάζω και σε παιδεύω μέχρι να απαντήσω.

Τελικά τα κατάφερες, Δούλεψε;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

το είδα το θέμα που δημιούργησες

δεν έκανες σωστή διατύπωση για το τι θες

είδα το βίντεο και πριν και κατάλαβα

γράψε ένα σχόλιο κάτω από το βίντεο και λογικά αυτός που το ανέβασε, θα είναι αυτός που το έφτιαξε και θα ξέρει και θα σου απαντήσει

Δημοσ.

ψάξτο λίγο το tunatic γιατί είναι αρκετά καλό.Και εμένα στην αρχή με παίδεψε μέχρι να βρω πως μπορώ να του εισάγω μουσική και να ψάξει να τη βρει.

Δοκίμασε την ώρα που παίζει το τραγούδι που του βάζεις να σηκώσεις την ένταση αρκετά ώστε να φαίνεται να παίζει η κυμματομορφή στο πρόγραμμα.

Εμένα δεν έπαιζε γιατί το είχα στο χαμηλό και δεν έβρισκε κανένα τραγούδι.Όταν σήκωσα την ένταση το βρήκε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...