Προς το περιεχόμενο

Hair Styling - Περιποίηση μαλλιών

leonidasgr2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,

θα ήθελα να μου πειτε τι προϊόν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για το μαλλί μου.

είναι κοντοκουρεμένο -μύτες κ σγουρό όταν μακραίνει λιγο η τρίχα.

χρειάζομαι ένα προϊόν για ατημέλητο look - ανακατωμένα αλλα χωρίς να σγουραίνουν ,

και να διατηρούνται όπως όταν ξεκινάω κ ολοκληρώνω το φορμάρισμα ενώ ειναι ακόμη νωπά.

πχ: όταν λούζομαι με σαμπουάν η τρίχα παραμένει ίσια . Οταν βάλω ζελέ ενώ ειναι νωπό το μαλλί και το ανακατεύω ειναι οκ μέχρι να στεγνωσει , να σγουρίνει κ να γίνει χάλια ....

το κερί ειναι καπως καλύτερο αλλα δεν βγαίνει στο λούσιμο και ξηραίνει υπερβολικά το μαλλί όπως επίσης το ξηραίνει και η lac....

δεν εχω δοκιμάσει ακομα τον πηλό και την 'τσίχλα' - l'oreal studio fx με ίνες/after bed....κλπ

με άλλα λόγια θέλω ένα προϊόν όπου θα δίνει το στύλ όπως όταν λούζομαι με σαμπουάν κ κανω φορμάρισμα κ το μαλλί διατηρείται.

υπάρχει καποιο προϊόν που να καλύπτει τις αναγκες μου ?

τι παρενέργειες μπορεί να έχει το σαμπουάν με μεγάλο ph (οχι όξινο ) για το μαλλί όταν παραμένει για λίγες ωρες ?

ευχαριστώ

Δημοσ.

θα πας στο σουπερμάρκετ και θα ψάξεις να βρεις το σαπούνι καραβάκι. Ούτε 1 ευρώ. Με πολύ λίγο νερό φτιάχνεις μια μαζα που την πλάθεις στα χέρια σου και τη χρησιμοποιείς σαν τζελ. Τσιμέντο σου λέω, ούτε σγουρό, ούτε τίποτα, πρέπει να λούζεσαι κάθε βράδυ.

Δημοσ.

θα πας στο σουπερμάρκετ και θα ψάξεις να βρεις το σαπούνι καραβάκι. Ούτε 1 ευρώ. Με πολύ λίγο νερό φτιάχνεις μια μαζα που την πλάθεις στα χέρια σου και τη χρησιμοποιείς σαν τζελ. Τσιμέντο σου λέω, ούτε σγουρό, ούτε τίποτα, πρέπει να λούζεσαι κάθε βράδυ.

είναι ασφαλές όμως ? δεν θα ήθελα να μου προκαλέσει ξηροδερμία ...

Δημοσ.

Προσωπικά χρησιμοποιώ την κόλλα Rock hard της Schartzkof (σειρά Osis+ ).Σκληραίνει πολύ γρήγορα και έχει καλό κράτημα.

Εχω ένα θεματάκι με την ξηροδερμία,άλλα δέν είδα κάτι μεμπτό στο σκάλπ μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...