Thekillergreece Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Καλησπέρα και καλές γιορτές!!! τώρα τελευταία που μετακόμισα σε νέο σπίτι παρατήρησα ότι κάποιος με κλέβει internet τόσο καιρό έβλεπα 3 συνδέσεις(τους τρεις υπολογιστές που έχω) στην σελίδα του modem και τώρα έχει και άλλη μια τέταρτη έβαλα κωδικό με wpa(wpa 2 δεν έχει το modem) αλλά και πάλι μετά από 2-3 μέρες ξανά μπήκε. Ξανά άλλαξα τον κωδικό και πάλι μετά από λίγο καιρό ξανά μπήκε (μάλλον βάζει κανα προγραμα να ψάχνει τον κωδικό) υπάρχει κανένας τρόπος να μπω στο pc του να κάνω τίποτα για να τον "τρομάξω" μπας και δεν ξανά μπει??? ευχαριστώ αν δεν εχεις προστασια απο ιους και υποκλοπες τοτε φαινεται οτι εχεις εναν κλεφτη μεσα στο συστημα σου....να εγκαταστησεις windows defender
kiriakr Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 να ξαναπώ το αυτονόητο; Ιδιαίτερα σημαντικό είναι να κλείνουμε το ασύρματο όταν δεν το χρειαζόμαστε. Ακόμα και να καταφέρει ο "μάγκας" να μου σπάσει όλες τις μεθόδους προστασίας, αν το ανοίγω που και που, μάλλον θα "σπαστεί" ο ίδιος και θα κοιτάξει αλλού. Το δικό μου router ανοίγει για 1-2 ώρες τη μέρα και το αύρματο για 10-30 λεπτά την εβδομάδα και αν...
288009junior Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Ερωτηση παρακαλω, επειδη δεν θελω να εχω mac filtering επειδη ειμαι σε μαγαζι και δεν μπορει να γινει διοτι εχουμε το wifi για τους πελατες μας,εχουμε επισης wap2 κλειδωμα.Αλλα καποιοι καλοι γειτονες εκμεταλευονται τα χαρτακια με τους κωδικους που δινουμε στους πελατες,παρακαλω μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη ωστε να πεταει εκτος 2-3 που ειναι συνεχεια μεσα,η καποιος αλλος τροπος?Φυσικα γνωριζουμε τις mac adreeses τους.
lexmark Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Ή που απαγορεύεις τις συγκεκριμένες MAC να συνδεθούν και αφήνεις όλες τις άλλες ή που κανονίζεις και έχεις άλλο κωδικό κάθε μέρα.
288009junior Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Ή που απαγορεύεις τις συγκεκριμένες MAC να συνδεθούν και αφήνεις όλες τις άλλες ή που κανονίζεις και έχεις άλλο κωδικό κάθε μέρα. Eυχαριστω καπως ετσι θα προσπαθησω με mac filtering αλλα ωομιζω οτι το tomson tg 585 v7 δεν υποστηριζει διοτι ενω εχει στο device configuration allow mac κλικαρισμενο δεν μπορεις να το ξεκλικαρης.
tarantules Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Συγχωρέστε με αλλά όταν βλέπω τέτοιους τίτλους δεν αντέχω να μην βάλω την παρακάτω photo... Το ξέρω το έχω π@ρ@χέσει το θέμα αλλά τι να κάνω :lol: :lol:
T0m Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 wpa με μεγάλο κωδικό είναι σχεδόν αδύνατο να το σπάσει, ειδικά αν σκεφτείς ότι οι κλασσικές wordlist δεν έχουν greeklish λέξεις. Επίσης το bruteforce είναι πάλι σχεδόν αδύνατο εκτόν και αν εχει 4χcuda gpu αλλα και πάλι θα του πάρει καιρό. Για μένα βάλε wep ή free και όταν μπει sniffare εσύ τα δικά του pass και μπες στο facebook του και γράψε "είμαι φούστης και ζακιας και νομιζώ πως ξέρω απο wifi cracking "... Επίσης όσοι κλέβουν ιντερνετ δεν είναι όλοι τσαμπατζίδες! Εχω να πω πως όταν δανειζόμουν ιντερνετ γιατι λόγω εστιών δεν μπορώ να κάνω την δικιά μου σύνδεση, ο τύπος έβαλε για κλειδί το τηλ του και σκέφτηκα να τον πάρω να του πω ότι θέλω να πληρώνω την γραμμή του και να μπω δίκαια και να του βάλω και wpa για να μην μπαίνουν και αλλοι 10 και μας κολλάνε . Αλλα σκεφτηκά ότι το πιθανότερο είναι να με καταγγείλει στην αστυνομία... Όποιος λοιπόν μένει κοντά στην λ. σοφου 11 / θεσνίκη και θέλει λοιπον κάποιον να του πληρώνει το ιντερνετ ας μου κάνει pm. (Το θέλω μόνο για ιντερνετ και παιχνίδια, όχι dl's)
Giorgos09 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Αυτο με το μπλοκαρισμα της MAC adress δεν θα τον πτοησει. Μπορει να την κανει spoof ευκολα.
SPANK Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 wpa2 φίλε μου σε συνδυασμο με hidden ssid δεν θα έχεις πρόβλημα.
Tompgr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 wpa2 φίλε μου σε συνδυασμο με hidden ssd δεν θα έχεις πρόβλημα. Που να τον κρύψει τον ssd? κι αν έχει μηχανικό? :-D Μάλλον ssid ενοείς
SPANK Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Που να τον κρύψει τον ssd? κι αν έχει μηχανικό? :-D Μάλλον ssid ενοείς :lol: μου ξέφυγε το i
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.