lexmark Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Φυσική πρόσβαση όχι. Με ιντριγκάρεις!! Να το γυρίσουμε σε pm;
orotoi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 αφού έχει μπει στο δίκτυο του, με την προυπόθεση οτι δεν χρησιμοποιεί τα tutorial για το σπάσιμο, αλλά ξέρει τι κάνει.. θα μπορεί υπο συνθήκες να αποκτήσει πρόσβαση και στον υπολογιστή (στους υπολογιστές) του δικτύου. Οπότε μετά του φυτεύει οτι θέλει.. rootkits.. backdoors.. keyloggers..
Vinnie Jones Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 ΜΟΥ ΜΟΥ ΟΧΙ ΜΕ ΜΟΥ Γενικα μπορεις να πεις πως εισαι η "σκυλα" του.Αμφιβαλω αν σου εχει σπασει τον κωδικο.Μαλλον με bruteforce και αρεκτη κωλοφαρδια θα τον βρηκε.Δοκιμασε να βαλεις καποια στιγμη που εχεις παρατηρησει οτι δεν μπαινει καινουργιο κωδικο κατι τυχαιο σε φαση kajsxo7qw8x90asxax789sauyas89uh23l2k3b23vm2m32oo9 και αποθηκευσε το σε ενα αρχειακι text και δες αν αλλαξε τιποτα.Αν οχι να μου τον γνωρισεις.
ptsiou Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 ρε μηπως μπαινεις απο κανα κινητο η καμια αλλη συσκευη με wifi και νομιζεις οτι ειναι αλλο pc?
forgotten Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 βρε σεις εγω που κανω share την συνδεση μου δεν εχω προβλημα απλα περιορισα το bandwith που μπορουν να χρησιμοποιησουν στα 5 mbit και ετσι εγω δεν εχω προβλημα με την ταχυτητα και οι 3-4 που μπαινουν κανουν μονο surfing νταξει υπαρχει η αποψη γιατι να πληρωνω εγω αλλα αφου εχω 24 τι να με πειραξει...
banned_acc Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 νταξει υπαρχει η αποψη γιατι να πληρωνω εγω αλλα αφου εχω 24 τι να με πειραξει... οτιδηποτε παρανομο κανουν θα μπλεξεις εσυ,
lefta_yparxoun Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 βρε σεις εγω που κανω share την συνδεση μου δεν εχω προβλημα απλα περιορισα το bandwith που μπορουν να χρησιμοποιησουν στα 5 mbit και ετσι εγω δεν εχω προβλημα με την ταχυτητα και οι 3-4 που μπαινουν κανουν μονο surfing νταξει υπαρχει η αποψη γιατι να πληρωνω εγω αλλα αφου εχω 24 τι να με πειραξει... Σκέψου κάποιος από το δικό σου ρούτερ να τραβιέται σε τίποτε με παιδική πορνογραφία και κάποιο βράδυ, μετά τα μεσάνυχτα να σου σπάσουν την πόρτα.... Θα σηκώσουν όλους τους υπολογιστές που έχεις στο σπίτι και κανα 2000 cd & dvd και άντε μετά να αποδείξεις (στη γειτονιά, γιατί στο δικαστήριο θα αθωωθείς ) ότι δεν είσαι... ελέφαντας!!!
forgotten Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Σκέψου κάποιος από το δικό σου ρούτερ να τραβιέται σε τίποτε με παιδική πορνογραφία και κάποιο βράδυ, μετά τα μεσάνυχτα να σου σπάσουν την πόρτα.... Θα σηκώσουν όλους τους υπολογιστές που έχεις στο σπίτι και κανα 2000 cd & dvd και άντε μετά να αποδείξεις (στη γειτονιά, γιατί στο δικαστήριο θα αθωωθείς ) ότι δεν είσαι... ελέφαντας!!! χμ λυπαμαι αλλα η καχυποψια παει συννεφο μπορεις καλλιστα να κλειδωσεις την προσβαση σε καθε τι τετοιο με πργραματα, και αδυνατο να πιστεψει οτι ειναι τοσο μεγαλο το ποσοστο τρομοκρατων η επικινδυνων που θα τυχει να ειναι και στα διπλα διαμερισματα σημαντικο ρολο παιζει ομως οτι σαν φοιτητης ειχα γραμμη απο τον γειτονα...
T-Rex Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 devilfish, άλλαξε το SSID σου και βρες αν υπάρχει δυνατότητα για MAC address filtering στο router σου. Για το πως να τη χρησιμοποιήσεις, δες εδώ. Έτσι μόνο τα δικά σου μηχανήματα θα έχουν πρόσβαση στο router σου
isay Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 devilfish, άλλαξε το SSID σου και βρες αν υπάρχει δυνατότητα για MAC address filtering στο router σου. Για το πως να τη χρησιμοποιήσεις, δες εδώ. Έτσι μόνο τα δικά σου μηχανήματα θα έχουν πρόσβαση στο router σου T-Rex και λοιποί χρήστες αυτού του τρόπου ασφάλειας. Δεν σας εξασφαλίζει καθόλου απέναντι σε έστω λίγο ψαγμένο χρήστη. Καλύτερα να βάλεις wep γιατί είναι πιο δύσκολο να σπάσει απο το να βάλεις mac filtering (εννοείται προτιμάμε wpa για να μην σπαει καθόλου).
T-Rex Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Σίγουρα μόνο το address filtering deν σε σώζει. O devilfish είπε ότι έχει βάλει ήδη wpa και δύσκολο password. Ανάφερα την αλλαγή SSID και το address filtering σαν πρόσθετα μέτρα που μπορεί να πάρει για να δυσκολέψει τον εισβολέα. Τώρα αν ο εισβολέας το "κατέχει" καλά το "άθλημα¨και επιμένει, δεν σε σώζει τίποτα.
omnius Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 γιατί θεωρείτε το mac filtering αναποτελεσματικό; νόμιζα ότι αρκούσε...
isay Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 γιατί θεωρείτε το mac filtering αναποτελεσματικό; νόμιζα ότι αρκούσε... Δεν αρκεί. Με παράδειγμα. Εσύ είσαι σπίτι σου με τον φορητο σου και συνδέεσαι ασύρματα με τον router σου. Εγώ είμαι ο πονηρίδης/τσίπης/γύφτος γειτονας που προσπαθώ να σου κλέψω Internet. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνω είναι, με τα κατάλληλα εργαλεία, να παρακολουθήσω τι routers υπάρχουν γύρω μου, τι ασφάλεια έχουν (wep, wpa, κλπ) και τι traffic (υπολογιστές που συνδέονται πάνω του) γίνεται. Στα στοιχεία του traffic φαίνονται εμφανέστατα οι mac addresses του router και των υπολογιστών που συνδέονται πάνω τους. ΑΡΑ με λίγο mac spoofing κάνω τον δικό μου υπολογιστή να έχει την ίδια mac με το δικό σου και ... welcome on internet!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.