devilfish Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα και καλές γιορτές!!! τώρα τελευταία που μετακόμισα σε νέο σπίτι παρατήρησα ότι κάποιος με κλέβει internet τόσο καιρό έβλεπα 3 συνδέσεις(τους τρεις υπολογιστές που έχω) στην σελίδα του modem και τώρα έχει και άλλη μια τέταρτη έβαλα κωδικό με wpa(wpa 2 δεν έχει το modem) αλλά και πάλι μετά από 2-3 μέρες ξανά μπήκε. Ξανά άλλαξα τον κωδικό και πάλι μετά από λίγο καιρό ξανά μπήκε (μάλλον βάζει κανα προγραμα να ψάχνει τον κωδικό) υπάρχει κανένας τρόπος να μπω στο pc του να κάνω τίποτα για να τον "τρομάξω" μπας και δεν ξανά μπει??? ευχαριστώ
isay Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα και καλές γιορτές!!! τώρα τελευταία που μετακόμισα σε νέο σπίτι παρατήρησα ότι κάποιος με κλέβει internet τόσο καιρό έβλεπα 3 συνδέσεις(τους τρεις υπολογιστές που έχω) στην σελίδα του modem και τώρα έχει και άλλη μια τέταρτη έβαλα κωδικό με wpa(wpa 2 δεν έχει το modem) αλλά και πάλι μετά από 2-3 μέρες ξανά μπήκε. Ξανά άλλαξα τον κωδικό και πάλι μετά από λίγο καιρό ξανά μπήκε (μάλλον βάζει κανα προγραμα να ψάχνει τον κωδικό) υπάρχει κανένας τρόπος να μπω στο pc του να κάνω τίποτα για να τον "τρομάξω" μπας και δεν ξανά μπει??? ευχαριστώ Να μπεις να του κάνεις ΜΠΟΥ δεν μπορείς. Αν εχεις τις γνώσεις, μπορείς να στήσεις ένα sniffer και να τσιμπίσεις passwords και αλλα στοιχεία του (π.χ. email, facebook, κλπ) Είσαι σίγουρος οτι πάλι μπήκε μετά την αλλαγή του κωδικού ή απλά έχει παραμέινει η σύνδεση στο log του router; Αν είσαι σίγουρος οτι βρήκε το νεο κωδικό άλλαξε τον κωδικό σε κάτι εξωπραγματικό (π.χ. aasddae44#@&ddf!sdoop$%##@iod3#__00902022asd ) και δοκίμασε να βάλεις στον κωδικό και κάποιο ελληνικό γράμμα (π.χ. το ξ). Αν τα καταφέρει και πάλι να το σπάσει βρες τον και πες του οτι ειναι μάγκας και οτι τον θαυμάζεις
panosno1com Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 βασικα αμα το ξαναβρει τον κωδικο εκτος του οτι τον θαυμαζεις ,να κοψεις την συνδρομη στο παροχο και να σπαει αυτος δικτυα να μπαινετε παρεα τζαμπα :Ρ
ghio Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Υπάρχουν προγράμματα που βρίσκουν κωδικούς αλλα βάλε ένα μεγάλο να μην μπορεί να σπάσει και βάλε μέσα σύμβολα με αριθμούς και γράμματα. Απ όλα και δεν θα έχεις πρόβλημα. Επίσης μπορείς να βάλεις στο router σου κωδικό administrator και έτσι και το κλειδί να έχει θα ζητά admin
devilfish Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 ok ευχαριστώ έβαλα ότι έχει και δεν έχει από το πληκτρολόγιο άντε τώρα να γράψω το ματσούκι αυτό και στους άλλους υπολογιστές μου
orotoi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Αν το "βρει" κι αυτό μάλλον έχει βάλει κανα keylogger.. Οπότε ψάχνεις να τον βρεις.
lexmark Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Για να έχει βάλει τον keylogger δεν θα πρέπει να είχε φυσική πρόσβαση στον υπολογιστή του παιδιού; Για τσέκαρε με τις MAC addresses να σιγουρευτείς ότι είναι όντως άλλος και όχι εσύ με κάποιο από τα 3 pc σου. Γιατί το βρίσκω λίγο δύσκολο να σπάσει έτσι απλά ένα WPA2 και μάλιστα πολύπλοκο και μεγάλο όπως μας λες.
devilfish Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 wpa απλό είχα ΌΧΙ wpa2 και ο κωδικός που είχα ήταν 9ψήφιος την πρώτη φορά και 10ψηφιος την δεύτερη με μόνο γραματα τώρα δεν νομίζω να καταφέρει τίποτα μέχρι τώρα μόνο τα τρία pc μου είναι συνδεδεμένα
ermakiotakos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 τελικα γινετε οπως λεει ο φιλος στο πρωτο post να κανω τιποτα για να ελενξω μερικος το pc του αυτου που μπενει σε μενα??? ευχαριστω
isay Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 τελικα γινετε οπως λεει ο φιλος στο πρωτο post να κανω τιποτα για να ελενξω μερικος το pc του αυτου που μπενει σε μενα??? ευχαριστω Να μπεις να του κάνεις ΜΠΟΥ δεν μπορείς. Αν εχεις τις γνώσεις, μπορείς να στήσεις ένα sniffer και να τσιμπίσεις passwords και αλλα στοιχεία του (π.χ. email, facebook, κλπ)
ermakiotakos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 μπορείς να μου δώσεις καμια πληροφορία παραπάνω ή κανα url που να λέει για το sniffer
isay Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 μπορείς να μου δώσεις καμια πληροφορία παραπάνω ή κανα url που να λέει για το sniffer Google said: http://el.wikipedia.org/wiki/Packet_sniffer καλό διάβασμα και αν κολλήσεις εδώ είμαστε
orotoi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Για να έχει βάλει τον keylogger δεν θα πρέπει να είχε φυσική πρόσβαση στον υπολογιστή του παιδιού; Φυσική πρόσβαση όχι. Να μπεις να του κάνεις ΜΠΟΥ δεν μπορείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.