rafail1994 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 1)UPS πιστεύεις οτι δεν χρειάζεται? 2)Επίσης μήπως θα ήταν πιο οικονομικό να βάζαμε έναν HDD 2ΤΒ? 3)Ακόμη ποιοι είναι οι λόγοι που στηρίζεται το κατάστημα vision studio? 1)Πως δεν χρειάζεται είναι αρκετά σημαντικό 2)Τα 2tb κοστίζουν 88.41 € 3)Το ''στηρίζουμε'' διότι είναι πολύ καλύτερες η τιμές από τα μεγάλα μπακάλικα και έχει δήξει ότι δεν θέλει να κλέψει τον πελάτη αλλά και να τον βοηθήσει .Εκτός από κάποιες εξαίρεσης βεβαία
loki10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Οπότε μπορούμε να βάλουμε στο πακέτο ένα UPS και να βάλουμε δίσκο 2TB. Εκτός αν είναι προτιμότερο να μπουν 2 δίσκοι για λειτουργικούς ή άλλους λόγους. Για το κουτί με ποια κριτήρια διάλεξες το συγκεκριμένο, γιατί είδα ότι υπάρχουν πολλές επιλογές. Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά πρέπει άμεσα να αγοράσω υπολογιστή, και δεν έχω τον χρόνο να ψαχτώ μόνος μου. Και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
rafail1994 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Οπότε μπορούμε να βάλουμε στο πακέτο ένα UPS και να βάλουμε δίσκο 2TB. Εκτός αν είναι προτιμότερο να μπουν 2 δίσκοι για λειτουργικούς ή άλλους λόγους. Για το κουτί με ποια κριτήρια διάλεξες το συγκεκριμένο, γιατί είδα ότι υπάρχουν πολλές επιλογές. Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά πρέπει άμεσα να αγοράσω υπολογιστή, και δεν έχω τον χρόνο να ψαχτώ μόνος μου. Και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Το καλύτερο είναι να βάλεις στην δίκια σου περίπτωση 2 δίσκους διότι αυτός που είναι 2tb είναι green και έτσι ο υπολογιστής θα σέρνετε .Το κουτί απλός τα σπάει είναι παρά πολύ καλό έχει & καλό air flow και ωραία σχεδίαση ανάλογα με τα γούστα βεβαία .Όσον αναφορά το ups τελικά θέλεις να σου βάλω μέσα στην σύνθεση;
pano Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Aπό το ίδιο κατάστημα που σου πρότεινε ο rafail
loki10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Το καλύτερο είναι να βάλεις στην δίκια σου περίπτωση 2 δίσκους διότι αυτός που είναι 2tb είναι green και έτσι ο υπολογιστής θα σέρνετε .Το κουτί απλός τα σπάει είναι παρά πολύ καλό έχει & καλό air flow και ωραία σχεδίαση ανάλογα με τα γούστα βεβαία .Όσον αναφορά το ups τελικά θέλεις να σου βάλω μέσα στην σύνθεση; Αν είναι αρκετά απαραίτητο ώστε να αξίζει να μπει UPS και να ρίξουμε την τιμή κάπου αλλού, τότε ναι βάλε και αυτό στην σύνθεση. Υπόψιν ότι ο υπολογιστής αυτό θα είναι σχεδόν όλη μέρα ανοιχτός, οπότε πιστεύω θα ήταν καλό να έχει ένα UPS, αλλά οικονομική λύση.
loki10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Κάποιος άλλος έχει κάποια πρόταση, ώστε να πάρω κι άλλες ιδέες? Ευχαριστώ
instinct21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 θα συμφωνησω με τη συνθεση του Πανου για τους εξης λογους: 1. περιλαμβανει hdd ssd που θα σου χρειαστει για τα προγραμματα της σχολης σου! 2. ψαλιδισε το ποσο βαζοντας λιγο χειροτερο κουτι (καλο ομως) κ λιγο χειροτερη gpu που ομως για τη χρηση που την θες ειναι υπεραρκετη βαζονντας το ποσο που εξοικονομηθηκε σε ssd (κ τι ssd... πολυ καλο value for money) Χρειαζεσαι πραγματικα να αγορασεις windows? ρωταω γιατι με τα 110 ευρω θα παρεις κ ενα καλο ups....
rafail1994 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 θα συμφωνησω με τη συνθεση του Πανου για τους εξης λογους: 1. περιλαμβανει hdd ssd που θα σου χρειαστει για τα προγραμματα της σχολης σου! 2. ψαλιδισε το ποσο βαζοντας λιγο χειροτερο κουτι (καλο ομως) κ λιγο χειροτερη gpu που ομως για τη χρηση που την θες ειναι υπεραρκετη βαζονντας το ποσο που εξοικονομηθηκε σε ssd (κ τι ssd... πολυ καλο value for money) Χρειαζεσαι πραγματικα να αγορασεις windows? ρωταω γιατι με τα 110 ευρω θα παρεις κ ενα καλο ups.... 1)Εντάξει στην περίπτωση του φίλου δεν είναι και απαραίτητος ο ssd και με ένα γρήγορο μηχανικό δίσκο κάνει την δουλεία του και με το παραπάνω. 2)Νομίζω ότι αξίζει να δίνουμε κάτι παραπάνω για το κουτί διότι δεν αλλάζουμε κάθε τόσο σε σχέση με το υπόλοιπο σύστημα <cpu,mobo,ram,ssd>
instinct21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 1)Εντάξει στην περίπτωση του φίλου δεν είναι και απαραίτητος ο ssd και με ένα γρήγορο μηχανικό δίσκο κάνει την δουλεία του και με το παραπάνω. 2)Νομίζω ότι αξίζει να δίνουμε κάτι παραπάνω για το κουτί διότι δεν αλλάζουμε κάθε τόσο σε σχέση με το υπόλοιπο σύστημα <cpu,mobo,ram,ssd> "Η κύρια χρήση είναι για κάποια βαριά προγράμματα που χρησιμοποιώ λόγω σχολής (όπως Matlab, multisim, και άλλες γλώσσες προγραμματισμού)" Αν εδω δεν χρειαζεται ssd, τι να πω... απαραιτητος δεν ειναι σε κανενα υπολογιστη! Στη περιπτωση μας του παει
loki10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 To UPS δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει, καθώς κάποιοι γράφανε ότι αρκεί ένα καλό πολύμπριζο που να κάνει την δουλειά του UPS. Μπορείς φίλε να μου εξηγήσεις τα πλεονεκτήματα και τις διαφορές του Solid State από τους άλλους?
loki10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Για τα windows η αλήθεια είναι ότι μπορώ να τα βρω και από αλλού, απλά είπα και γω μια φορά να έχω το κεφάλι μου ήσυχο
rafail1994 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 To UPS δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει, καθώς κάποιοι γράφανε ότι αρκεί ένα καλό πολύμπριζο που να κάνει την δουλειά του UPS. Μπορείς φίλε να μου εξηγήσεις τα πλεονεκτήματα και τις διαφορές του Solid State από τους άλλους? Ο ssd έχει μεγαλύτερη ταχύτητα ανάγνωσης και ταχύτητα εγράφης από τους κοινούς μηχανικούς δίσκους όπως έχει και χαμηλό access time. Για τα windows η αλήθεια είναι ότι μπορώ να τα βρω και από αλλού, απλά είπα και γω μια φορά να έχω το κεφάλι μου ήσυχο Όταν λες να έχω το κεφάλι μου ήσυχο τη εννοείς;
loki10 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Ε άλλο να τα πάρεις καινούρια αυθεντικά κι άλλο να τα ψάχνεις από δω κι από κει
rafail1994 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Ε άλλο να τα πάρεις καινούρια αυθεντικά κι άλλο να τα ψάχνεις από δω κι από κει Όπως το πάρει κάνεις :Ρ Όσων αναφορά τον ssd είναι καλυτέρα να περιμένεις λίγο ακόμη να πέσουν η τιμές και μετά να πάρεις γιατί δεν διαθέτεις και το τεράστιο μπατζετ που σου επιτρέπει να πάρεις και έναν ακριβό ssd
loki10 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Στο site του vision studio, όταν κάνεις δική σου σύνθεση, πως μπορείς να βάλεις 2 σκληρούς δίσκους πχ, γιατί σου βγάζει απλώς ένα κουτάκι για έναν δίσκο, και απλώς αν θες να πάρεις 2 κομμάτια από τον ίδιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.