Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Γενικότερα τις τελευταίες ημέρες έκαναν κολπάκια οι συνδέσεις στο skype. Ειδικά σε συζητήσεις με περισσότερα από 7-8 άτομα. Btw στην πρώτη σελίδα η τελευταία πρόταση κόβεται στη μέση ως: Υπήρξαν μάλιστα αναφορές πως ο αριθμός των ενεργών χρηστών του έπεσε στο διάστημα
SomnusRX Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Τα ιδια και δω ακομα δεν μπορω να συνδεθω, απο χτες που πηρα καμερα για το PC ! Γκαντεμια! Παντως καποιοι εκει στην Skype ειναι για χαστουκια, ειναι απαραδεκτο για εταιρεια με τετοιο βεληνεκες να καθυστερει τοσο πολυ να προσπελασει τα οποια προβληματα.
Linus_21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Νωρίτερα αντιμετώπισα πρόβλημα. Τώρα είμαι κανονικά online. Είπα και εγώ, πως και μόνο 7 εκατομμύρια χρήστες συνδεδεμένοι νωρίτερα. Μου φάνηκε παράξενο.
Pink_Panther Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Περίεργο αλλά εγω απο εχτές βράδυ στις 1:26 μέχρι σήμερα είμαι κανονικά μέσα (ενώ ποιο πριν είχα και εγω πρόβλημα), μήπως παίζει ρόλο το οτι εχω απο παλιά λογαριασμό;
skiabox Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 να δεις που εγω φταιω πάνω που πηγα να στειλω ενα sms με skype και παω να πατησω να το στειλει βλεπω το εικονιδιο απο πρασινο γκρι Στέλνει και sms το skype? Δε το ήξερα αυτό.
mastor10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Στέλνει και sms το skype? Δε το ήξερα αυτό. με πληρωμη παντα
fotis4u Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Πηγή: http://www.techspot.com/news/41713-s...or-outage.html Στην τελευταία δήλωση ο Tony Bates σχετικά με το πρόβλημα που προέκυψε στο Skype Skype suffered a massive outage yesterday that knocked most users offline. In an update this morning, Skype CEO Tony Bates said service has been fully restored for users in Europe and the Eastern US. Around 16.5 million people were online at the time of the report, which Bates equated to about 80% of the usual headcount for that time of day. "We are bringing up the service in a controlled manner and things are moving in the right direction," Bates said. Skype's core functionality, such as IM, audio and video have been stabilized, but features such as offline IM and group video calling will take longer to restore. "It's been a tough 24 hours for many of you – and I'd like to thank you for your patience as we bring Skype back to normal." Bates said the company is exploring the possibility of issuing a credit voucher to paying Skype customers, but there aren't any details on that yet. The outage seems to have been an eye-opener for Skype. Bates explained that it has made the company more aware of how reliant people are on the service. Additionally, Skype plans to focus on communicating with users more during future downtimes. Σχετικό video http://www.youtube.com/watch?v=hZCk2oBRCNw&feature=player_embedded
il29 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 πριν κανένα μήνα έφτασε τους 25 εκ χρήστες ταυτόχρονα συνδεδεμένους....και μέχρι να πουν ζήτω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα