Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι πωλήσεις του Galaxy S επιβεβαιώνουν τις αρχικές προβλέψεις της Samsung ότι θα πουλήσει 10 εκατομμύρια κομμάτια του συγκεκριμένου κινητού τηλεφώνου. Για την ακρίβεια, ο αριθμός είναι 9.3 εκατομμύρια Galaxy S smartphones, όπου τα 2 εκατ. από αυτά πουλήθηκαν στην Κορέα, στην έδρα δηλαδή της εταιρείας. Η γραμμή παραγωγής του ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο.

Η Samsung αισιοδοξεί ότι μέχρι και το τέλος του χρόνου ο αρχικός στόχος θα έχει επιτευχθεί ολοκληρωτικά και προβλέπει ότι μέσα στο 2011 θα πουλήσει 40 εκατομμύρια συσκευές Galaxy S.

Υπενθυμίζεται ότι το Galaxy S κυκλοφορεί σε 5 διαφορετικές εκδόσεις της συσκευής και διαθέτει οθόνη 4 ιντσών Super AMOLED, 5 megapixel φωτογραφική μηχανή και 720p HD εγγραφή video. Εργοστασιακά έχει εγκατεστημένο το Android 2.1 ενώ μπορεί να αναβαθμιστεί στην έκδοση Android 2.2.

Link.png Site: informationweek.com

Δημοσ.

να αναφέρουμε επίσης οτι σχεδόν όλος ο κόσμος έχει αναβαθμιστεί σε 2.2 εδώ και καιρό, στην Αγγλία κυκλοφόρησε και ακομα μια νεότερη έκδοση 2.2.1, υπάρχουν φήμες για 2.3, αλλά στην Ελλάδα η samsung δεν εχει δώσει ακόμα τη 2.2 εκτός απο τις vodafone branded συσκευες. Κατά τα άλλα το κινητό είναι πολύ καλό και αξίζει τις πωλήσεις του

Δημοσ.

ευτυχώς που ήρθε και η 2.2 έκδοση να ακούμε ΣΚΑΙ και εμείς εδώ στα ξένα γιατί η 2.1 δε το έπαιζε το flash.

Δημοσ.

να αναφέρουμε επίσης οτι σχεδόν όλος ο κόσμος έχει αναβαθμιστεί σε 2.2 εδώ και καιρό, στην Αγγλία κυκλοφόρησε και ακομα μια νεότερη έκδοση 2.2.1, υπάρχουν φήμες για 2.3, αλλά στην Ελλάδα η samsung δεν εχει δώσει ακόμα τη 2.2 εκτός απο τις vodafone branded συσκευες. Κατά τα άλλα το κινητό είναι πολύ καλό και αξίζει τις πωλήσεις του

Κι όμως ήρθε κι εδώ! http://applemania.gr/showthread.php?895-H-Samsung-Hellas...

Δημοσ.

Η συσκευή με το αρχικό firmware είναι απαράδεκτη! Πολύ lag, σκαλώματα κτλ. σε σημείο που ήμουν έτοιμος να το πουλήσω. Μόλις πέρασα την 2.2.1 όμως, ένιωσα λες και έχω άλλη συσκευή στα χέρια μ. Εξαιρετικό κινητό που αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω.

Δημοσ.

1000 sorry αλλα κριμα και αδικο να περιμενεις τη Σαμμυ με την αθλθια υποστηριξη πελατων και να μη βαλεις μια custom...

Με ελαχιστη προσοχη το κινητο σου δε θα σου παθει ποτε τπτ...ΑΝ παθει κατι υπαρχουν τροπη επιστροφης στην εταιρεια πισω και ριλαξ.

Αποριας αξιον:ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΑΜΣΟΥΝ ΤΟ LED FLASH ΘΕΛΑΝΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ?Ο μονος λογος που το κινητο δεν εχει φτασει 10+ εκατομ(αντε και οι φημες οτι βγαινουν κινητα με 2 cores).

Δημοσ.

ειλικρινα ποιο χαλια service απο την samsung δεν εχει.το κινητο εκλεινε απο μονο του το πηγα στο service περιμενα 15 μερες και τελικα παλι τα ιδια.ποτε ξανα samsung nokia και παλι νοκια i love my n 8

Δημοσ.

10.000.001 για samsung :P

Και οφείλω να πω για όσα λέτε για τα service των υπολοίπων ότι και εγώ νοκιάκιας ήμουν αλλά μετά από όσα τράβηξα με μια συσκευή n80 δεν έχω ξανά κοιτάξει nokia κινητό.

Κυριολεκτικά 6 φορές το πήγα στο service της nokia για επισκευή, δυο βδομάδες πριν από κάθε service έμενα χωρίς συσκευή.

Έχουν και τον κανονισμό ότι δεν πρόκειται να σου αλλάξουν συσκευή αν δεν παρουσιάσει 3 φορές το ίδιο πρόβλημα.

Οπότε στις 6 οι 3 ήταν για μικρόφωνο ώσπου αλλάξαμε συσκευή και πάλι τα ίδια.

Από τότε έχω πάρει τον όρκο του αντινοκιασμού :P αλλά τελικά το μόνο που πρέπει να ευχόμαστε είναι να μην μας τύχει κάποια ζημιά...

Δημοσ.

Πως μπορώ να αναβαθμίσω? Δεν ξέρω πολλά γιατί τώρα το πήρα.Η 2.1 είναι όντως πρόβλημα....Παρακαλώ όποιος μπορεί να μου πει. Είμαι σε κοσμοτε δίκτυο...

Δημοσ.

Το κινητό είναι εξαιρετικό.

Ο ανορθόδοξος τρόπος της Samsung να τροφοδοτεί με το σταγονόμετρο την Froyo είναι απαράδεκτος.

Ελπίζω να βάλουν μυαλό αν και χλωμό...

Δημοσ.

Για την επίσημη 2.2 Froyo, θα εγκαταστήσεις το Samsung Kies στον υπολογιστή σου, μετά θα συνδέσεις πάνω το κινητό και θα πας κάτω δεξιά που γράφει "αναβάθμιση υλικολογισμικού".

Άμα θες να περάσεις custom firmware πρέπει να ψαχτεις λίγο πρώτα και σου προτείνω να περάσεις την 2.2.1 JPU ή JPX. Θα βρείς οδηγούς στο myphone.gr και στο xda-developers.com.

Αν κρίνω από τα σχόλια στα διάφορα φορουμ, η επίσημη 2.2 είναι εξίσου μάπα και αργή όπως η 2.1.

Δημοσ.

Ξερω οτι θα προκαλεσω αντιπαραθεσεις, αλλα σε σχεση με jailbreak iphone 4 ποιο ειναι καλυτερο?

Συνολικα καλυτερο το iphone λογω ποιοτητας κατασκευης,λιγο καλυτερης καμερας και καλυτερων παιχνιδιων του app store που εκει το iphone δεν παιζεται.Απο εκει και περα ειναι καθαρα θεμα του τι λειτουργικου προτιμας...για μενα το ios ειναι βαρετο και το θεωρω πιο καταλληλο για αρχαριους ενω σιγουρα ειναι πιο user friendly.Το Galaxy S μονταρισμενο με custom rom ειναι οτι πιο γρηγορο σε θεμα ρολαρισματος και browsing αλλα απο την αλλη το iphone 4 παραμενει το πιο smooth της αγορας σε αποκριση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...