heavyaris Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 παιδιά, έχω ένα κυλιόμενο μήνυμα που εμφανίζεται στην σελίδα μέσω javascript, αλλά αυτό πρέπει να διαβάζεται από την βάση, έχω ήδη κάνει το "backend" όπου ανεβαίνει ότι γράψω στην mysql, αλλά δεν έχω ιδέα πώς να διαβάσω βάση με javascript.. Ο κώδικας του κειμένου είναι: >var marqueecontent='<nobr>ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ</nobr>' μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρούμε μια λύση; ευχαριστώ. Υ.Γ θα προσπαθήσω να κάνω php echo αυτή τη γραμμή μήπως και γίνεται..
Uberalles_gr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μπορείς είτε μέσω AJAX όπου πριν το > var marqueecontent='<nobr>ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ</nobr>' να καλέσεις μία συνάρτηση είτε μέσα σε javascript μπορείς να γράψεις το query σου και να γράψεις κάτι τέτοιο > <?php $query = mysql_query("SELECT description FROM articles"); while ($row = mysql_fetch_array($query)) { $data = $row['description ']; } ?> var marqueecontent='<nobr><?php echo $data; ?></nobr>'
heavyaris Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Τελικά ήταν πιο εύκολο απο ότι το φανταζόμουν: ><?php echo "var marqueecontent='<nobr>".$ticker."</nobr>'"?>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.