Προς το περιεχόμενο

Ζητείται τεχνικός για πέρασμα στη μητρική Southbridge (Τσιπάκι Νότιας γέφυρας)

NikosKozani

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Πριν από λίγες μέρες μου χάλασε το τσιπάκι της μητρικής (Νότια γέφυρα) που συνδέεται με τη Βόρεια γέφυρα.

Έχω βρει στην ebay να πουλάνε με 10 Ε αλλά επειδή αυτά τα τσιπάκια μπαίνουν με πρέσα και έχουν μπίλιες δεν μπορώ να τα περάσω μόνος μου. Αναρωτιέμαι λοιπόν:

1) Aν υπάρχει κάποιος τεχνικός να του στείλω τη μητρική και να μου το περάσει

2) Πόση θα είναι η αμοιβή του

Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο φόρουμ του insomnia μαζί μου σε pm

ή στο e-mail [email protected]

ή στο τηλέφωνο 6942431896

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλημέρα. Πριν από λίγες μέρες μου χάλασε το τσιπάκι της μητρικής (Νότια γέφυρα) που συνδέεται με τη Βόρεια γέφυρα.

Έχω βρει στην ebay να πουλάνε με 10 Ε αλλά επειδή αυτά τα τσιπάκια μπαίνουν με πρέσα και έχουν μπίλιες δεν μπορώ να τα περάσω μόνος μου. Αναρωτιέμαι λοιπόν:

1) Aν υπάρχει κάποιος τεχνικός να του στείλω τη μητρική και να μου το περάσει

2) Πόση θα είναι η αμοιβή του

Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο φόρουμ του insomnia μαζί μου σε pm

ή στο e-mail [email protected]

ή στο τηλέφωνο 6942431896

Ευχαριστώ

Μην δίνεις τηλέφωνα ετσι απλά :)

Συμβουλη μου.. Αξίζει να το φτιάξεις ? Και αν το φτιάξεις πόσο θα κρατήσει ?

Καλή τύχη φίλε μου :)

Δημοσ.

Και τίθεται και το ερώτημα, κάηκε μόνο το south bridge ή πήρε μαζί του και τίποτε άλλο?

Μήπως θα ήταν καλύτερο να αλλάξεις μητρική ή να βρεις μια ίδια ή παρόμοια στο ebay?

Δημοσ.

Έχω ψάξει στην ebay και δεν κυκλοφορεί το μοντέλο. Είναι όντως το Southbridge γιατί μου βγάζει πρόβλημα στις usb-ήχος-κολάει το pc όταν το κουνάω. Έβαλα 1 κομματάκι χαρτί από πάνω και 2 σφουγγάρια (ποδαράκια για να πιέζουνε το chip στο κουτί) και ο υπολογιστής πετάει. Αλλά μόλις χαλαρώσει ξεκολάει το τσιπάκι και ξαναβγάζει προβλήματα. Οπότε είναι όντως η Νότια γέφυρα και είναο ΜΟΝΟ αυτή το πρόβλημα.

Αν είχα πρέσα και ήξερα πώς συνδέονται οι μπίλιες θα το περνούσα μόνος μου αλλά δυστυχώς δεν έχω.

Γι'αυτό ζητάω τη βοήθεια 1 τεχνικού που μπορεί να το περάσει. Αν μπορεί κανείς ας επικοινωνήσει μαζί μου. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν θα μπορούσες να πας την μητρική σε κάποιο ηλεκτρονικό εκεί κοντά στην γειτονιά σου.

Νομίζω ότι θα μπορέσει να το φτιάξει.

Δημοσ.

Έχω ψάξει στην ebay και δεν κυκλοφορεί το μοντέλο. Είναι όντως το Southbridge γιατί μου βγάζει πρόβλημα στις usb-ήχος-κολάει το pc όταν το κουνάω. Έβαλα 1 κομματάκι χαρτί από πάνω και 2 σφουγγάρια (ποδαράκια για να πιέζουνε το chip στο κουτί) και ο υπολογιστής πετάει. Αλλά μόλις χαλαρώσει ξεκολάει το τσιπάκι και ξαναβγάζει προβλήματα. Οπότε είναι όντως η Νότια γέφυρα και είναο ΜΟΝΟ αυτή το πρόβλημα.

Αν είχα πρέσα και ήξερα πώς συνδέονται οι μπίλιες θα το περνούσα μόνος μου αλλά δυστυχώς δεν έχω.

Γι'αυτό ζητάω τη βοήθεια 1 τεχνικού που μπορεί να το περάσει. Αν μπορεί κανείς ας επικοινωνήσει μαζί μου. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Yπαρχει και μια αρκετα καλη περιπτωση να ειναι σπασμενες πιστες κατω απο το southbridge και με το να προσπαθησει καποιος να το επισκευασει να καταστραφει τελειως η μητρικη. Καλυτερα για μενα να σφηνωσεις χαρτακια. Σουπερ μπακατελιστικο αλλα εχε το κεφαλι σου καλυμενο....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...