vgogan Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Αγόρασα από γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα 2 επαναφορτιζόμενες οδοντόβουρτσες και όταν μου τις έφεραν διαπίστωσα πως στη μια ήταν σπασμένη η σφραγίδα στο κουτί οπότε είχε ήδη ανοιχτεί από κάποιον. Αρχικά θεώρησα πως στο κατάστημα άνοιξαν τη μια από τις δύο για να βεβαιωθούν πως λειτουργούν όλα άψογα, αλλά τώρα που την τοποθέτησα στον φορτιστή για να γίνει η αρχική φόρτιση μάλλον μου φαίνεται ότι ήταν ελαττωματική. Η οδοντόβουρτσα έκανε 15 ώρες για να γίνει το λαμπάκι φόρτισης πράσινο από κόκκινο όταν οι περισσότερες οδοντόβουρτσες φορτίζουν πλήρως σε 1 ώρα. Έχει κανείς τη συγκεκριμένη για να μου πει αν έχω δίκαιο για το χρόνο φόρτισης ή είναι φυσιολογικό για μια οδοντόβουρτσα να θέλει τόσες ώρες για να φορτίσει;
blacksuede Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 η δεύτερη πόσες ώρες έκανε? κάνε την σύγκριση και θα βρεις τι συμβαίνει... 15 ώρες είναι πολλές , ουτε τα κινητα ουτε οι βιντεοκαμερες δεν θέλουν τόσο...
vgogan Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Η δεύτερη είναι στο φορτιστή από τις 10:30 μέχρι τώρα και είναι προς το παρόν κόκκινο το λαμπάκι. Πιστεύω πάντως πως αυτή θα φορτίσει πλήρως μέχρι τις 11:30-12:00. Σε όσα φόρουμ διάβασα για επαναφορτιζόμενες οδοντόβουρτσες, όλοι έλεγαν ότι χρειάζεται 1 ώρα για πλήρη φόρτιση, δεν πιστεύω η δικιά μου βούρτσα να φορτίζει με πυρηνική ενέργεια, για ελαττωματική την κόβω.
micos000 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Αν η αγορά έγινε on line έχεις ασφάλεια ολικής επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση μη ικανοποίησης από το προϊόν. 15 ώρες όμως δεν είναι χρόνος φόρτισης οδοντόβουρτσας αλλά μπαταρίας αυτοκινήτου. Όπου κι αν είδα όμως σου δίνει η συγκεκριμένη μέχρι 1 ώρα λειτουργίας, οπότε πάνω από 2-3 ώρες για πλήρη φόρτιση (από τελείως άδεια μπαταρία) δεν πιστεύω να θέλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.