Προς το περιεχόμενο

Πως να κάνω μια magic memory stick για psp

SeCra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

ΈΧΩ ΕΝΑ psp fat 1004 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ brick ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ power ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΒΉΝΕΙ. ΑΓΌΡΑΣΑ ΜΙΑ pandora battery ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ magic memory stick ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ pandora menu ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ?

Δημοσ.

Δοκίμασε με ένα άλλο memory stick τότε...Πολλές φορές κάποια δεν τα αναγνωρίζει το psp ως magic memory stick και για αυτο δεν σου κάνει τίποτα...Είναι μία λύση και χρηαυτό...Εκτός και αν δεν έχεις συμβατό psp, αλλά αυτό το ξέρεις μόνο εσύ...( τώρα είδα ποιο psp έχεις, εγώ πάντως χρησιμοποιώ το pspgrader για να φτιάξω magic memory stick)

Δημοσ.

οκ.θα το δοκιμαζω με αλλη memory γιατι εχω και αλλες.ποια εκδοση του pspgrader χρεισιμοποιεις?και μετα αν τα κανω αυτα πρεπει να πατισω καποιο κουμπι για να μπω στο pandora menu?

Δημοσ.

αυτή που χρησιμοποίησα είναι η V8 έτσι την αναφέρει και την βρήκα στο pspgr.net. ΄΄Εχω καιρό να κάνω την διαδικασία όλη και δεν θυμάμαι, αλλά αν εννοείς αυτό που κατάλαβα πατώντας το select μπαίνεις στο μενού( όταν έχεις βάλει το cfw ). αν δεν εννοείς αυτό νομίζω σε καθοδηγεί σχεδόν όνο του το πρόγραμμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...