SeCra Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΈΧΩ ΕΝΑ psp fat 1004 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ brick ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ power ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΒΉΝΕΙ. ΑΓΌΡΑΣΑ ΜΙΑ pandora battery ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ magic memory stick ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ pandora menu ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ?
macabre_sunsets Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 α) Μην γράφεις με κεφαλαία β) Κοίτα εδώ
SeCra Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 το έκανα αυτό.μετά βάζω την memory stick και την pandora battery πατάω L αλλα δεν γίνετε τίποτα
darksoho33 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 την μπαταρια την εχεις μετατρεψει σε πανδωρα?
VonLoutsos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δοκίμασε με ένα άλλο memory stick τότε...Πολλές φορές κάποια δεν τα αναγνωρίζει το psp ως magic memory stick και για αυτο δεν σου κάνει τίποτα...Είναι μία λύση και χρηαυτό...Εκτός και αν δεν έχεις συμβατό psp, αλλά αυτό το ξέρεις μόνο εσύ...( τώρα είδα ποιο psp έχεις, εγώ πάντως χρησιμοποιώ το pspgrader για να φτιάξω magic memory stick)
SeCra Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 οκ.θα το δοκιμαζω με αλλη memory γιατι εχω και αλλες.ποια εκδοση του pspgrader χρεισιμοποιεις?και μετα αν τα κανω αυτα πρεπει να πατισω καποιο κουμπι για να μπω στο pandora menu?
VonLoutsos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 αυτή που χρησιμοποίησα είναι η V8 έτσι την αναφέρει και την βρήκα στο pspgr.net. ΄΄Εχω καιρό να κάνω την διαδικασία όλη και δεν θυμάμαι, αλλά αν εννοείς αυτό που κατάλαβα πατώντας το select μπαίνεις στο μενού( όταν έχεις βάλει το cfw ). αν δεν εννοείς αυτό νομίζω σε καθοδηγεί σχεδόν όνο του το πρόγραμμα
SeCra Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 τα καταφερα το ανοιξα ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.