Προς το περιεχόμενο

Connxtv, ασύρματα με δυο router που τρέχουν ddwrt. Πως;

spasoklambania

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με αλλο καναλι το εχεις το ιδιο προβλημα?στο καθε ρουτερ εχεις βαλει το ιδιο η διαφορετικο καναλι σε αυτα που κανουν wds.

και μια αλλη δοκιμη.αν βαλεις το wds Να παιξει με b αντι για g.

Δημοσ.

με αλλο καναλι το εχεις το ιδιο προβλημα?στο καθε ρουτερ εχεις βαλει το ιδιο η διαφορετικο καναλι σε αυτα που κανουν wds.

και μια αλλη δοκιμη.αν βαλεις το wds Να παιξει με b αντι για g.

Και τα δυο router είναι στο ίδιο κανάλι με το ίδιο ssid. Έχω δοκιμάσει όλα τα κανάλια χωρίς αποτέλεσμα. Κάτι που σκέφτηκα και μάλλον θα δουλέψει είναι κάποιο script το οποίο μόλις φορτώσει το router θα κάνει restart το service network . Αν ξέρεις πως θα το κάνω θα με βοηθούσες πολύ!

Δημοσ.

δοκιμασε να βαλεις διαφορετικο ssid και διαφορετικο καναλι στο καθενα.με thomson ετσι το ειχα και επαιζε.ιδιο ssid ιδιο καναλι θα μπερδευει λιγακι και στο wds μπορεις να εχεις διαφορετικα ssid και διαφορετικο καναλι αμα θυμαμαι σωστα.για το καναλι δεν ειμαι 100 τις 100 σιγουρος αλλα σιγουρα μπορεις διαφορετικο ssid.οποτε ισως ετσι να παιξει καλυτερα.καντο μια δοκιμη και πες μας.

Δημοσ.

δοκιμασε να βαλεις διαφορετικο ssid και διαφορετικο καναλι στο καθενα.με thomson ετσι το ειχα και επαιζε.ιδιο ssid ιδιο καναλι θα μπερδευει λιγακι και στο wds μπορεις να εχεις διαφορετικα ssid και διαφορετικο καναλι αμα θυμαμαι σωστα.για το καναλι δεν ειμαι 100 τις 100 σιγουρος αλλα σιγουρα μπορεις διαφορετικο ssid.οποτε ισως ετσι να παιξει καλυτερα.καντο μια δοκιμη και πες μας.

Τα δοκίμασα όλα! Με διαφορετικό κανάλι δεν ξεκινάει το WDS. Με διαφορετικό SSID δεν έχω πλέον packet loss αλλά συνεχίζει το πρόβλημα, δηλαδή αφού ξεκινήσει το Asus πρέπει να δώσω με το χέρι την εντολή /etc/init.d/network restart ώστε να κάνει restart το δίκτυο και να παίξει τηλεόραση. Ξέρει κάποιος πως θα μπορέσω να κάνω αυτή την εντολή να τρέχει αφού ολοκληρωθεί η εκκίνηση του router;

Δημοσ.

για αυτο δεν ξερω.για το θεμα με το packet loss χαιρομαι που λυθηκε.αστα με διαφορετικο ssid.ετσι ειχα εγω 2 thomson.με ιδιο ssid Μπερδευει μερικως φορες λιγο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λύθηκε το πρόβλημα! Ανέστησα το US Robotics 9108 που τα είχε παίξει από λάθος φλασάρισμα, το σύνδεσα με WDS με το Linksys WRT54G v2 και έπαιξε με την μία! Μόνο που θα χρειαστεί ψύξη γιατί ζεστένεται αρκετά...

Δημοσ.

ενα ανεμιστηρακι θα κανει μια χαρα την δουλεια και να το βαλεις καπου να ειναι λιγο πιο υπερυψωμενο.

Δημοσ.

ενα ανεμιστηρακι θα κανει μια χαρα την δουλεια και να το βαλεις καπου να ειναι λιγο πιο υπερυψωμενο.

Το Robotics θα το κρεμάσω σε τοίχο! Το πρόβλημα είναι ότι έχει μόνο κάτω κάτι ανύπαρκτες τρύπες για εξαερισμό (ανάθεμα τον εξαερισμό, είναι τόσο λίγες και μικρές που μόνο για διακοσμητικές κάνουν... ) και τα πλαστικά του είναι χαμηλά και δεν έχει περιθώρια για πολλά-πολλά... Έχω σκεφτεί τρεις λύσεις:

1) Βγάζω εντελώς το μπροστινό καπάκι

2) Να ψάξω να βρω πολύ χαμηλές ψύκτρες για να μην κόψω ή βγάλω το καπάκι

3) Να κόψω με Dremel το μπροστινό καπάκι στο σημείο που είναι ο επεξεργαστής και να βάλω ψύκτρες και ανεμιστήρα

Δημοσ.

αν το κρεμασεις τοιχο τοτε θα ειναι κολλητα οι απο κατω τρυπες με τον τοιχο οποτε λιγο εξαερισμο.οποτε η βγαζεισ ολο το καπακι και κρατας μια πλακετα.η ανοιγεις μεγαλυτερες τρυπες για να παιρνει αερακαι στερεωνεις ενα fan.ψυκτρα το θεωρω υπερβολη.ενα φανακι να φυσαει θα ειναι μια χαρα.

Δημοσ.

αν το κρεμασεις τοιχο τοτε θα ειναι κολλητα οι απο κατω τρυπες με τον τοιχο οποτε λιγο εξαερισμο.οποτε η βγαζεισ ολο το καπακι και κρατας μια πλακετα.η ανοιγεις μεγαλυτερες τρυπες για να παιρνει αερακαι στερεωνεις ενα fan.ψυκτρα το θεωρω υπερβολη.ενα φανακι να φυσαει θα ειναι μια χαρα.

Πίστεψέ με, δεν νιώθει με τις τρύπες που έχει... Εξάλου όλα τα chip είναι από πάνω. Έχω ήδη μια ψύκτρα από το chipset μιας μητρικής, οπότε αν ξηλώσω το πάνω καπάκι μπαίνει για πλάκα στον επεξεργαστή, αρκεί να βρω τρόπο να την στερεώσω ;) Βάζω πάνω της και ένα μικρό ανεμιστηράκι που έχω και θα είναι κομπέ ;)

Δημοσ.

ενταξει και αυτο κερδιζει απλα μπορεις να κανεις μια τρυπα στο καπακι απο πανω και να στερεωσεις ενα φαν να φυσαει απευθειας στην πλακετα για ποιο ευκολα χωρις ψυκτρα.αν βαλεις ψυκτρα το ανεμηστηρακι θα ειναι λιγο αχρηστο αλλα οκ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...