yiankap Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα!Έχω ένα πρόβλημα τον τελευταίο καιρό με τον υπολογιστή της υπογραφής μου. Αρνείται συστηματικά να μπει σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας ενώ παλαιότερα έμπαινε. Ενώ δίνω την εντολή από το μενού έναρξη, κάνει πως πάει να σβήσει, μαυρίζοντας την οθόνη (δίσκοι και τροφοδοτικό παραμένουν σε λειτουργία) και αμέσως ανάβει ξανά η οθόνη. Δοκίμασα επαναφορά ρυθμίσεων για εξιοικονόμιση ενέργειας, επανεγκατάσταση drivers mobo και κάρτα γραφικών αλλά τίποτα. Καμμία πρόταση?
powerman2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 φίλε έχω και γω ακριβώς το ιδιο πρόβλημα. αν το διορθωσες μπορεις να μου πεις την λύση; Ευχαριστώ
mchls Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα!Έχω ένα πρόβλημα τον τελευταίο καιρό με τον υπολογιστή της υπογραφής μου. Αρνείται συστηματικά να μπει σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας ενώ παλαιότερα έμπαινε. Ενώ δίνω την εντολή από το μενού έναρξη, κάνει πως πάει να σβήσει, μαυρίζοντας την οθόνη (δίσκοι και τροφοδοτικό παραμένουν σε λειτουργία) και αμέσως ανάβει ξανά η οθόνη. Δοκίμασα επαναφορά ρυθμίσεων για εξιοικονόμιση ενέργειας, επανεγκατάσταση drivers mobo και κάρτα γραφικών αλλά τίποτα. Καμμία πρόταση? Μηπως εχεις ασυρματο πληκτρολογιο ή ποντικι; Για τσεκαρε ενα παρομοιο θεμα μου, και πως το ελυσα http://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/mpainei-se-stand-alla-ksypnaei-sto-akyro-100909.html
dimpa16 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δες και αυτο: http://www.insomnia.gr/topic/431042-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CE%B2%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%82/page__p__4465955__fromsearch__1#entry4465955 Ηθελα να το απενεργοποιησω,αλλα για την δικη σου περιπτωση, ισως να βρεις καποια λυση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα