Προς το περιεχόμενο

Δουλεια σε νησι ως σερβιτορος

Patronakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!Ενδιαφερομαι με εναν φιλο μου να δουλεψουμε σε νησι ως σερβιτοροι το καλοκαιρι και θα ηθελα να μαθω με ποιον τροπο μπορουμε να βρουμε και αν γνωριζετε κατι!Δεν γνωριζω αν υπαρχει παρομοιο θεμα!Αν ναι συγνωμη

Δημοσ.

Αυτά γίνονται μέσω γνωστών και συγγενών τις περισσότερες φορές , διαφορετικά πας από κοντά και τους λες ότι ενδιαφέρεσαι για απασχόληση .

Δημοσ.

Δεν υπαρχει "τροπος". Ειτε πας απο κοντα και παιρνεις σβαρνα τα μαγαζια (δεν προτεινεται) και ψαχνεις ή απο γνωστους και φιλους. Πολλα μαγαζια βαζουνε αγγελιες γι αυτες τις περιοδους αλλα ειναι απο χλωμο εως ψωφιο να σε παρουν μεσα απο αυτην. Γενικα θελει "κυκλο" και γνωστους που να εχουν "ακρες".

Δημοσ.

και στην xe.gr θα βρεις αλλα κοιταξτε μην σας κοροιδεψουν και δεν σας πληρωσουν...

π.χ. πειτε ανα βδομαδα πληρωμη και δειτε τι θα σας λενε...

Δημοσ.

Νομίζω οτι υπάρχουν και γραφεία που βρίσκουν γενικά προσωπικό για καλοκαρινές νησιοδουλειές.

αποκλείεται ρε σεις να έχουν όλοι κονέ και γνωριμίες. δεν σας λέω για μυκόνους κλπ, αλλα σκέψου τον μπάρμπα του καφενείου πχ.

Κι εγώ μέσω γνωστού είχα πάει βέβαια, αλλά θυμάμαι κατι κοπέλες που δούλευα μαζι, ουγγαρέζες ή κατι τετοιο, είχαν βρει την δουλειά μέσω γραφείου, το οποίο ερχόταν σε συννενόηση με τον μάστορα, και τα λεφτά αυτές τα έπαιρναν μεσω του γραφείου.

(τις πλήρωνε ψίχουλα βέβαια, αλλά αυτο ειναι τι συμφωνία θα κάνεις εσύ.)

Δημοσ.

Δεν υπαρχει "τροπος". Ειτε πας απο κοντα και παιρνεις σβαρνα τα μαγαζια (δεν προτεινεται) και ψαχνεις ή απο γνωστους και φιλους. Πολλα μαγαζια βαζουνε αγγελιες γι αυτες τις περιοδους αλλα ειναι απο χλωμο εως ψωφιο να σε παρουν μεσα απο αυτην. Γενικα θελει "κυκλο" και γνωστους που να εχουν "ακρες".

για φαντάσου όμως ...χρειαζεται βύσμα για να γίνεις σερβιτόρος ... :unsure:

Δημοσ.

Σίγουρα μέσω γνωστών είναι η καλύτερη κατάσταση, απο εκεί και πέρα ότι μπορεί ο καθείς. Είτε εφημερίδα και στη χειρότερη να μπεις σε ένα καράβι και να σε πάει στο νησί που επέλεξες να ψάξεις για δουλειά.

Δημοσ.

Ψάξε και σε εταιρείες προσωρινής απασχόλησης. Π.χ. η ISS κάποιο καλοκαίρι έψαχνε εκ μέρους κάποιων ξενοδοχείων για καμαριέρες και δεν έψαχνε για άτομα με προυπηρεσία.

Δημοσ.

Ειμαι αυτο που ψαχνεις.Εχουμε ενα μαγαζακι στην Κερκυρα ομως τα πραγματα ειναι δυσκολα και θα πρεπει να δω αν εισαι ετοιμος να κερδισεις την εμπιστοσυνη της οικογενειας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...