Προς το περιεχόμενο

Αγορα ssd vertex 2

Hugo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι με το αττο τα πραγματα φανηκαν καλά.

με το crystaldisk marks ετσι και ετσι.

118 ευρώ τον πήρα

εχω 35gb ελευθερα

Από πού τον αγόρασες?

Δημοσ.

Αγόρασα και εγώ τον vertex 2 60gb αλλά από τη βιασύνη μου δεν ενεργοποίησα το ACHI πριν το install των windows 7. παρ' όλα αυτά το ενεργοποίησα μετά αφού πρώτα άλλαξα μία παράμετρο στη registry (την οποία δεν θυμάμαι τώρα αλλά μπορώ να την ψάξω). Στην επόμενη εκκίνηση των windows μετά την ενεργοποίηση εγκατέστησε drivers για όλους τους δίσκους (ssd και μηχανικούς). Πιστεύετε ότι πρέπει να ξαναγίνει εγκατάσταση των windows "σωστά" αυτή τη φορά; Το έχει δοκιμάσει κανείς άλλος;

• Moderators
Δημοσ.

Αγόρασα και εγώ τον vertex 2 60gb αλλά από τη βιασύνη μου δεν ενεργοποίησα το ACHI πριν το install των windows 7. παρ' όλα αυτά το ενεργοποίησα μετά αφού πρώτα άλλαξα μία παράμετρο στη registry (την οποία δεν θυμάμαι τώρα αλλά μπορώ να την ψάξω). Στην επόμενη εκκίνηση των windows μετά την ενεργοποίηση εγκατέστησε drivers για όλους τους δίσκους (ssd και μηχανικούς). Πιστεύετε ότι πρέπει να ξαναγίνει εγκατάσταση των windows "σωστά" αυτή τη φορά; Το έχει δοκιμάσει κανείς άλλος;

Οχι, σωστα το εκανες, αλλιως θα επαιρνες μια ωραιοτατη μπλε οθονη. ;)

Δημοσ.

Συμφωνα με αττο μια χαρα.

Ισως λιγο χαμηλοτερα σε read/writes απο τους υπολοιπους,αλλα ψαξε καλυτερα εικονες αλλων χρηστών απο δω μέσα.

Το θεμα ειναι οτι λειτουργει σωστά, δηλ αν βλεπαμε στο αττο 150μβ/ς τοτε θα λεγαμε πως κατι συμβαινει!

Δημοσ.

Συμφωνα με αττο μια χαρα.

Ισως λιγο χαμηλοτερα σε read/writes απο τους υπολοιπους,αλλα ψαξε καλυτερα εικονες αλλων χρηστών απο δω μέσα.

Το θεμα ειναι οτι λειτουργει σωστά, δηλ αν βλεπαμε στο αττο 150μβ/ς τοτε θα λεγαμε πως κατι συμβαινει!

:fear:

Μήπως να τον αλλάξω σε IDE ?

Δημοσ.

Πλάκα μου κάνεις?

Μια χαρά σου λέω είναι ο δίσκος! αν το κανεις ide θα χασεις λογικα καμμια 10-15ρια μβ/ς ακόμη.

Δημοσ.

Πλάκα μου κάνεις?

Μια χαρά σου λέω είναι ο δίσκος! αν το κανεις ide θα χασεις λογικα καμμια 10-15ρια μβ/ς ακόμη.

Δεν σου κάνω πλάκα.Αλλά έγραψες αυτό

Έτρεξα και πάλι το Crystal Disk και έβγαλε καλύτερα αποτελέσματα. Μάλλον το προηγούμενο screenshot ήταν σε IDE πρίν κάνω την αλλαγή σε ACHI.

Όπως στα λέει ο kanesaxo, μια χαρά είσαι. :)

Ok!

Δημοσ.

Καλα εμενα σε read write σε achi μου λεει παραπανω απο ide,αλλα σε ide τον βλεπω πολυ πιο γρηγορο τον υπολογιστη.Ειδικα στο πως μπουταρει το pc[στο ενα κανει 19 δευτερα αν τα φορτωσει ολλα{ide} ,και στο αλλο τα διπλασια δευτερολεπτα].Τωρα αυτο πως εξηγειται δεν ξερω αλλα ετσι το βλεπω.

Δημοσ.

για να μην ανοιγω αλλο thread,θα υπαρξει προβλημα αν παρω image απο το acronis απο μηχανικο δισκο και το περασω σε ssd για να γλιτωσω format και εγκατασταση απο την αρχη;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

για να μην ανοιγω αλλο thread,θα υπαρξει προβλημα αν παρω image απο το acronis απο μηχανικο δισκο και το περασω σε ssd για να γλιτωσω format και εγκατασταση απο την αρχη;

Λογικά θα παίξει.

Όσο για την ενεργοποίηση των ACHI γίνεται και μετά την εγκατάσταση των windows αλλά θέλει λίγο παραπάνω διαδικασία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...