stergi17 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 ναι με το αττο τα πραγματα φανηκαν καλά. με το crystaldisk marks ετσι και ετσι. 118 ευρώ τον πήρα εχω 35gb ελευθερα Από πού τον αγόρασες?
dj_neo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Αγόρασα και εγώ τον vertex 2 60gb αλλά από τη βιασύνη μου δεν ενεργοποίησα το ACHI πριν το install των windows 7. παρ' όλα αυτά το ενεργοποίησα μετά αφού πρώτα άλλαξα μία παράμετρο στη registry (την οποία δεν θυμάμαι τώρα αλλά μπορώ να την ψάξω). Στην επόμενη εκκίνηση των windows μετά την ενεργοποίηση εγκατέστησε drivers για όλους τους δίσκους (ssd και μηχανικούς). Πιστεύετε ότι πρέπει να ξαναγίνει εγκατάσταση των windows "σωστά" αυτή τη φορά; Το έχει δοκιμάσει κανείς άλλος;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Αγόρασα και εγώ τον vertex 2 60gb αλλά από τη βιασύνη μου δεν ενεργοποίησα το ACHI πριν το install των windows 7. παρ' όλα αυτά το ενεργοποίησα μετά αφού πρώτα άλλαξα μία παράμετρο στη registry (την οποία δεν θυμάμαι τώρα αλλά μπορώ να την ψάξω). Στην επόμενη εκκίνηση των windows μετά την ενεργοποίηση εγκατέστησε drivers για όλους τους δίσκους (ssd και μηχανικούς). Πιστεύετε ότι πρέπει να ξαναγίνει εγκατάσταση των windows "σωστά" αυτή τη φορά; Το έχει δοκιμάσει κανείς άλλος; Οχι, σωστα το εκανες, αλλιως θα επαιρνες μια ωραιοτατη μπλε οθονη.
Vasilis 07 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Για δείτε κα τον δικό μου. Πώς σας φαίνεται ?
kanesaxo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Συμφωνα με αττο μια χαρα. Ισως λιγο χαμηλοτερα σε read/writes απο τους υπολοιπους,αλλα ψαξε καλυτερα εικονες αλλων χρηστών απο δω μέσα. Το θεμα ειναι οτι λειτουργει σωστά, δηλ αν βλεπαμε στο αττο 150μβ/ς τοτε θα λεγαμε πως κατι συμβαινει!
Vasilis 07 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Συμφωνα με αττο μια χαρα. Ισως λιγο χαμηλοτερα σε read/writes απο τους υπολοιπους,αλλα ψαξε καλυτερα εικονες αλλων χρηστών απο δω μέσα. Το θεμα ειναι οτι λειτουργει σωστά, δηλ αν βλεπαμε στο αττο 150μβ/ς τοτε θα λεγαμε πως κατι συμβαινει! Μήπως να τον αλλάξω σε IDE ?
kanesaxo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Πλάκα μου κάνεις? Μια χαρά σου λέω είναι ο δίσκος! αν το κανεις ide θα χασεις λογικα καμμια 10-15ρια μβ/ς ακόμη.
lionheart75 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Όπως στα λέει ο kanesaxo, μια χαρά είσαι.
Vasilis 07 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Πλάκα μου κάνεις? Μια χαρά σου λέω είναι ο δίσκος! αν το κανεις ide θα χασεις λογικα καμμια 10-15ρια μβ/ς ακόμη. Δεν σου κάνω πλάκα.Αλλά έγραψες αυτό Ισως λιγο χαμηλοτερα σε read/writes απο τους υπολοιπους,αλλα ψαξε καλυτερα εικονες αλλων χρηστών απο δω μέσα. Έτρεξα και πάλι το Crystal Disk και έβγαλε καλύτερα αποτελέσματα. Μάλλον το προηγούμενο screenshot ήταν σε IDE πρίν κάνω την αλλαγή σε ACHI. Όπως στα λέει ο kanesaxo, μια χαρά είσαι. Ok!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Καλα εμενα σε read write σε achi μου λεει παραπανω απο ide,αλλα σε ide τον βλεπω πολυ πιο γρηγορο τον υπολογιστη.Ειδικα στο πως μπουταρει το pc[στο ενα κανει 19 δευτερα αν τα φορτωσει ολλα{ide} ,και στο αλλο τα διπλασια δευτερολεπτα].Τωρα αυτο πως εξηγειται δεν ξερω αλλα ετσι το βλεπω.
nikosBruin Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Οι παλιότερες μητρικές υποστηρίζουν ACHI; Αν δεν υποστηρίζουν, θα είναι ο δίσκος πιο αργός;
Sarandis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 για να μην ανοιγω αλλο thread,θα υπαρξει προβλημα αν παρω image απο το acronis απο μηχανικο δισκο και το περασω σε ssd για να γλιτωσω format και εγκατασταση απο την αρχη;
opera Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 από ότι πήρε το μάτι μου ενδείκνυται καθαρή εγκατάσταση.
dj_neo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 για να μην ανοιγω αλλο thread,θα υπαρξει προβλημα αν παρω image απο το acronis απο μηχανικο δισκο και το περασω σε ssd για να γλιτωσω format και εγκατασταση απο την αρχη; Λογικά θα παίξει. Όσο για την ενεργοποίηση των ACHI γίνεται και μετά την εγκατάσταση των windows αλλά θέλει λίγο παραπάνω διαδικασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.