Προς το περιεχόμενο

repair windows xp σε msi wind u100??

stamatisss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω ένα msi wind u100 και δεν μπορώ να μπω στα windows.. Στην αρχή έβγαινε ένα μήνυμα ότι έλειπε το hal.dll και έπειτα ότι (χωρίς να κάνω κάτι) ότι υπάρχει πρόβλημα στο boot.ini

Τέλος πάντων το θέμα είναι ότι θέλω να κάνω repair αλλά δεν μπορώ με τπτ. Η μόνη επιλογή που έχω είναι να επαναφέρω το μηχάνημα στην εργοστασιακή του κατάσταση, όπου θέλω να αποφύγω οπωσδήποτε. Καμία ιδέα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

υ.γ. Sorry αν υπάρχει αντίστοιχο θέμα, αλλά από μία γρήγορη αναζήτηση που έκανα δεν βρήκα κάτι.

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω ένα msi wind u100 και δεν μπορώ να μπω στα windows.. Στην αρχή έβγαινε ένα μήνυμα ότι έλειπε το hal.dll και έπειτα ότι (χωρίς να κάνω κάτι) ότι υπάρχει πρόβλημα στο boot.ini

Τέλος πάντων το θέμα είναι ότι θέλω να κάνω repair αλλά δεν μπορώ με τπτ. Η μόνη επιλογή που έχω είναι να επαναφέρω το μηχάνημα στην εργοστασιακή του κατάσταση, όπου θέλω να αποφύγω οπωσδήποτε. Καμία ιδέα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

υ.γ. Sorry αν υπάρχει αντίστοιχο θέμα, αλλά από μία γρήγορη αναζήτηση που έκανα δεν βρήκα κάτι.

Αν ξεκινήσεις εγκατάσταση των XP από φλασάκι USB θα πρέπει κανονικά να σου δώσει την επιλογή για repair.

Η να δανειστείς ένα εξωτερικό dvd-r και να ξεκινήσεις εγκατάσταση των Win ώστε να σου δώσει την επιλογή του repair.

Όμως νομίζω ότι θα πρέπει να είναι τα ίδια Win (Home, Pro κτλ) αλλά και το ίδιο service pack που έχεις τώρα

Δημοσ.

Βγάλε τον δίσκο σου και βάλε τον σαν εξωτερικό σε ένα άλλο pc. Πάρε τα αρχεία που θες, ξανακάτσε τον δίσκο πάνω στο δικό σου και κάνε του την επαναφορά στην εργοστασιακή του κατάσταση.

Για μένα είναι πολύ πιο απλό έτσι. Και δεν χρειάζεται να μπλέκεις στο πως να κάνει bootable το usb και γλιτώνεις τη φασαρία του να ψάχνεις drivers και καθαρίζεις το pc σου από περιττά σκουπίδια που μπορεί να είχαν μαζευτεί με τον καιρό.

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρονιά πολλά. Sorry που δεν απάντησα τόσο καιρό αλλά λόγο ημερών δεν ασχολήθηκα.

Φίλε gkokki έχω εξωτερικό dvd και αν του βάλω cdακι με τα windows απλά με αγνοεί και βγάζει το ίδιο μνμ για την επαναφορά στην εργοστασιακή του κατάσταση.... με bootable usb δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. θα το κάνω και θα ενημερώσω.

Όσο για τον lexmark είναι το πρώτο που σκέφτηκα να κάνω.. (και όχι τόσο πολύπλοκα όπως να βγάλω τον σκληρό, μιας και έχω το msi σε dual boot με ubuntu) τα πιο πολλά αρχεία τα έχω σώσει σε usb σκληρό . Το θέμα μου είναι οι άδειες κάποιων προγραμμάτων για την δουλεία ( και ο μόνος λόγος που έχω ακόμα windows) και μου είναι αρκετά δύσκολο να τα βρω και πάλι.

Όπως και να έχει σας ευχαριστώ και παραμένω ακόμα ανοικτός σε προτάσεις.

Δημοσ.

.............................

Φίλε gkokki έχω εξωτερικό dvd και αν του βάλω cdακι με τα windows απλά με αγνοεί και βγάζει το ίδιο μνμ για την επαναφορά στην εργοστασιακή του κατάσταση............ με bootable usb δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. θα το κάνω και θα ενημερώσω.

.

Πρέπει να μπεις στο bios και να ορίσεις να μπουτάρει από το εξωτερικό dvd-r

Δημοσ.

Πρέπει να μπεις στο bios και να ορίσεις να μπουτάρει από το εξωτερικό dvd-r

Καλά έκανες και το επισήμανες, βέβαια και το έκανα, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...