iceman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Να που τελικά δεν βρίσκεις τη χαμηλότερη τιμή μόνο στο Skroutz. Σήμερα πήρα την τιμονιέρα του τίτλου από το κατάστημα Multirama στο Mall μόνο €29.... είχε σίγουρα 2-3 κομμάτια ακόμα! Η φθηνότερη στο skroutz: http://www.skroutz.gr/s/63351/Logitech-Driving-Force-Wireless.html?keyphrase=logitech+wireless+driving+force
beez Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 και το multirama ειναι στο σκρουτζ απλως βαριούνται να βάλουν την τιμη ονλαιν. λες να φτιαξουμε σωμα επιθεωρητών προσφορών να πέρνουμε τα μαγαζια σβάρνα?
lionheart75 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Tην έχει χρησιμοποιήσει κανείς την συγκεκριμένη στο GT5 να μας πεί εντυπώσεις γιατί με ενδιαφέρει. Βλέπω ότι είναι σκέτο τιμόνι με κουμπιά χωρίς πεντάλ. thanks.
tarksis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 τουλαχιστον στο prologue "τραβαει" , θελει το συστεμ ευθυγραμμιση , αναφερεται & στο forum της logitech
iceman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 τουλαχιστον στο prologue "τραβαει" , θελει το συστεμ ευθυγραμμιση , αναφερεται & στο forum της logitech Επειδή μου τη φυλαω για χριστουγεννιάτικο δώρο. Τι εννοείς τραβάει; Ειναι κάτι που διορθώνεται ή να την πάω πίσω;
tarksis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Επειδή μου τη φυλαω για χριστουγεννιάτικο δώρο. Τι εννοείς τραβάει; Ειναι κάτι που διορθώνεται ή να την πάω πίσω; εχω 2 και οι 2 δεν κεντραρουν και δεν ειμαι ο μοναδικος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.