panxris Δημοσ. 31 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2003 Ειχα το directcd για χρονια για packet writing.Ξαφνικα (νομιζω μετα την εγκατασταση του WMP9) αρχισε να κολαει το μηχανημα.Το βγαλα οπως και ολο το easy cd creator,εβαλα το τελευταιο nero και εβαλα το inCD.To inCD φορμαρει τα δισκακια,ομως μετα δεν τα γραφει με τπτ.Το βελακι στο εικονιδιο του παραμενει κοκκινο,ενω στα properties μου δειχνει κανονικα οτι το δισκακι ειναι UDF.Εχω βαλει Force ASPI παλι τπτ.Δε δουλευει ,δε δουλευει.Παρακαλω ακουω τι αλλο να κανω.
babis-x Δημοσ. 31 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2003 Δοκίμασες με ένα άλλο δισκάκι? Το περίμενες να κάνει τους 2 κύκλους φορμαρίσματος?
panxris Δημοσ. 31 Μαρτίου 2003 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2003 Ναι δοκιμασα με 2 δισκακια που επιβεβαιωμενα δουλευουν κανονικα,τα χρησιμοποιω πολυ καιρο,επισης εχω απενεργοποιησει την λειτουργια εγγραφης των ΧΡ.Φυσικα και περιμενα να ολοκληρωθει το format.
Badge Δημοσ. 31 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2003 Απενεργοποίησες το Autorun των XP? Έχεις latest firmware στο recorder σου; Δες κι εδώ: http://www.nero.com/en/content/helptool/754.htm
A3TeRnuS Δημοσ. 1 Απριλίου 2003 Δημοσ. 1 Απριλίου 2003 Telika,ola ok ?!? Pantws den xrhsimopoiw pleon to InCD bugware giati barethHka tis malakies tou.Apla kanw format kai to grafw san kanoniko CDR kathe fora... A3TeRnuS.213
infini Δημοσ. 3 Απριλίου 2003 Δημοσ. 3 Απριλίου 2003 Τα packet writing προγράμματα δεν είναι καθόλου αξιόπιστα
panxris Δημοσ. 3 Απριλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2003 Νομιζα οτι το autorun επρεπε να ναι ενεργοποιημενο.Ναι εχω το τελευταιο firmware (που βγηκε....προπερσι :Ρ).Για να δουμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.