Tilemaxx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Στην Ελβετία δεν κατουράει ο κόσμος στο δρόμο άραγε;
bluesattack Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μερικοί μου φαίνεται ή είστε ρομπότ ή ζείτε σε ρόζ συννεφάκια. Είσαι π.χ. Αθήνα κέντρο και ξαφνικά κατουριέσαι ελεεινά ή σε πιάνει κόψιμο μέιντέι. Τι κάνεις; Δηλαδη αν εισαι στο λεωφορειο της γραμμης τι θα κανεις ? Θα κατουρησεις τους γυρω , θα τους χεσεις η θα κρατηθεις ? Η θα σταματαει καθε 5 λεπτα για καποιον ? Τι παει να πει μειντει ? Βασικα το κατουρο και το χεσιμο δεν ειναι στη λιστα μου με τα σοβαρα κοινωνικα θεματα, αλλα αμαν αυτες οι υπερβολες...
vocals_ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δηλαδη αν εισαι στο λεωφορειο της γραμμης τι θα κανεις ? Θα κατουρησεις τους γυρω , θα τους χεσεις η θα κρατηθεις ? Η θα σταματαει καθε 5 λεπτα για καποιον ? Τι παει να πει μειντει ? Βασικα το κατουρο και το χεσιμο δεν ειναι στη λιστα μου με τα σοβαρα κοινωνικα θεματα, αλλα αμαν αυτες οι υπερβολες... Αυτό σου λέει, ότι ΔΕΝ είναι υπερβολές. Και τι άκυρη σύγκριση είναι το λεωφορείο με κάποια περιοχή δίπλα απ'την εθνική ξέρω 'γω ή σε κανα σοκάκι ; Νιώστε λίγο
slipknot Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=gpXao6ycT2U
YiN Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Γενικά κανένας λαός δεν έχει το χάρισμα των καλών τρόπων. Και οι καλοί τρόποι είναι ακόλουθο νόμων και τάξης που επικρατεί σε μια χώρα. Ο Γερμανός σέβεται τον πεζό γιατί αν δεν το σεβαστεί θα του κόψουν τον κώλο, δεν πετάει τα σκουπίδια του στο διπλανό σπίτι που ανέφερε ο σούλης γιατί θα γίνει το αντίστοιχο. Είχα φίλο στην Αμερική που του έκοψαν κλήση επειδή κατούρησε στο σεντραλ παρκ. Αντιστοίχως ξέρω άτομο που έχει φάει κλήση επειδή έπινε αλκοόλ στο δρόμο (υπάρχει νόμος εκεί). Κατατα μου έχουν φερθεί ξένοι με πολύ περισσότερη αγένεια σε ζητήματα που ήθελαν τακτ απ'ότι Έλληνες. Όχι ότι οι Έλληνες είναι ευγενείς, αλλά το συγκεκριμένο θέμα είναι ζήτημα αγωγής, πώς έχει μεγαλώσει κανείς κι όχι εθνικότητας απαραίτητα. Επίσης, υπάρχουν πράγματα που εδώ μπορει να θεωρούνται αγένεια και στο εξωτερικό όχι, όπως και το ανάποδο.
freedubus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δηλαδη αν εισαι στο λεωφορειο της γραμμης τι θα κανεις ? Θα κατουρησεις τους γυρω , θα τους χεσεις η θα κρατηθεις ? Η θα σταματαει καθε 5 λεπτα για καποιον ? Τι παει να πει μειντει ? Βασικα το κατουρο και το χεσιμο δεν ειναι στη λιστα μου με τα σοβαρα κοινωνικα θεματα, αλλα αμαν αυτες οι υπερβολες... Χαχ φίλε μου. Μακάριοι οι αγνοώντες. Μου έχει τύχει μέιντέι στο λεωφορείο της γραμμής. Φρίκη. Μήν τρώτε ποτέ σάντουιτς από ΚΤΕΛ. Τρέχω στον οδηγό και του λέω "οδηγέ σώσε με" . Έκανε στάση, με κατέβασε μαζί με το σάκο και ειδοποίησε το επόμενο λεωφορείο (που πέρναγε σε μιάμιση ώρα) να σταματήσει στο τάδε σημείο να μαζέψει έναν ταλαίπωρο που χέστηκε. Καβάτζωσα το σάκο πίσω από ένα δέντρο και χάθηκα μέσα στο χωράφι. Μετά απλά καθόμουν και κάπνιζα και ήμουν ευτυχισμένος λές και είχα λύσει το μεσανατολικό.
partblah1990 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Περιμένω τις απόψεις σας. Η αφορμή ήταν ότι σήμερα για πολλοστή φορά εδώ και κάποιες μέρες είδα έναν τύπο σταματημένο στο πλάι της εθνικής με αλάρμ να ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ. Όχι στη μέση του πουθενά, όχι στα βουνά και στα λαγκάδια, όχι κάποια ώρα που δεν περνάει ψυχή, αλλά μέρα μεσημέρι λίγο έξω από Θεσσαλονίκη στην εθνική προς Έδεσσα, πήχτρα ο δρόμος, και εννοείται όχι σε έρημο μέρος γενικότερα. Έλεος. Μήπως να σηκώνουμε απλά τις κελεμπίες μας όπως οι νομάδες και να τα αφήνουμε όπου να 'ναι; Θα μου πεις, είδες τη μάνικά του και ταράχτηκες; Όχι (ευτυχώς), και εννοείται ότι όταν μιλάω για καλλιέργεια δεν εννοώ αστροφυσική, Μπαχ, Ζαμπούνη και Τελλόγλειο κάθε απόγευμα, αλλά ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ τακτ όταν είσαι μπροστά σε άλλους. Έστω κι αν δεν σε ξέρουν. Δυστυχώς διαπιστώνω καθημερινά ότι πολλοί άνθρωποι γύρω μας έχουν σοβαρό πρόβλημα με τα απολύτως βασικά αυτού που θεωρώ ως πολιτισμένη συμπεριφορά. Πράγμα που δεν έχει απολύτως καμία σχέση με μόρφωση. Δε ξέρουμε Μαθηματικά και κατ' επέκταση λογική γι' αυτό !
Lucifer Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Τη YiN γενικά μη την ακούτε, όποτε κλάνω κάνω dodge αναπτήρες, περιοδικά και λοιπά φθηνά αντικείμενα με επαρκή μάζα για οριζόντια βολή.
evabb Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Χαχ φίλε μου. Μακάριοι οι αγνοώντες. Μου έχει τύχει μέιντέι στο λεωφορείο της γραμμής. Φρίκη. Μήν τρώτε ποτέ σάντουιτς από ΚΤΕΛ. Τρέχω στον οδηγό και του λέω "οδηγέ σώσε με" . Έκανε στάση, με κατέβασε μαζί με το σάκο και ειδοποίησε το επόμενο λεωφορείο (που πέρναγε σε μιάμιση ώρα) να σταματήσει στο τάδε σημείο να μαζέψει έναν ταλαίπωρο που χέστηκε. Καβάτζωσα το σάκο πίσω από ένα δέντρο και χάθηκα μέσα στο χωράφι. Μετά απλά καθόμουν και κάπνιζα και ήμουν ευτυχισμένος λές και είχα λύσει το μεσανατολικό. xese pshla ki agnadeue καταλαβαινω απολυτα το συναισθημα εδω. ειδικα αν εισαι σε κανα βουνο και φυσαει κανα ελαφρυ αερακι να δροσιζεται και ο κωλος σου :lol:
twiner Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 πέστα freedubus! Μακάριοι οι αγνοώντες πράγματι. Ακαλλιέργητοι είναι οι τύποι που κάνουν τυφλές προσπεράσεις. Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση στα πλαίσια της ευγένειας. Θα λεγα στην Ελλάδα έχουμε περισσότερο το πρόβλημα της κακής καλλιέργειας, π.χ. είμαι ο έξυπνος και θα κλέψω σειρά, άσε τους άλλους να περιμένουν.
skipperas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Όταν το ποσοστό του ΑΕΠ που δίνουμε για τη παιδεία είναι το χαμηλότερο στην ευρώπη..τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να καθόμαστε και να απορούμε για όλα αυτά! Μπράβο μας!Ο έλληνας παιδεία δεν έχει...όταν αποκτήσει,τα ξαναλέμε!
liopyr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Διαβάζοντας το thread, προσπαθώ να καταλάβω τι σχέση έχει η καλλιέργεια ενός ανθρώπου με την ευγένεια και με τους λεγόμενους "καλούς τρόπους". Νταξ, μπορεί οι παραπάνω λέξεις να πάρουν άπειρες προεκτάσεις με αποτέλεσμα ο καθένας μας να τις ερμηνεύει διαφορετικά, σύμφωνοι. Προσωπικά θεωρώ απαραίτητο συστατικό της καλλιέργειας την κατανόηση, και αν δε μπορείς να κατανοήσεις κάτι τόσο απλό και ανθρώπινο όπως η άμεση ανάγκη κάποιου να κατουρήσει, σόρρυ αλλά εσύ είσαι αυτός που απέχει πολύ από αυτή. (ή τουλάχιστον από την καλλιέργεια όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ).
thanocaster Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Yaaaaay! Go liopyr! =D Από την πρώτη σελίδα που διάβαζα αυτό ακριβώς σκεφτόμουν!
De@th L0rd Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Γενικά υπάρχει σοβαρό θέμα κατανόησης. Μεγάλο πρόβλημα των νεοελλήνων είναι το δήθεν επίπεδο. Νομίζει ο άλλος πως το να βγάζεις βόλτα το σκύλο κ να μαζεύεις τα κόπρανά του είναι επίπεδο (δε διαφωνώ),να ακούει φραγκούλη (διαφωνώ), αλλά από την άλλη να παρκάρει το κωλάμαξό του όπου κάτσει.Οπότε ερχόμαστε στο κυρίως πρόβλημα το οποίο δεν είναι το επίπεδο, αλλά η ασυδοσία. Η ασυδοσία καταπολείται με ένα πράγμα και μόνο. Με νόμους που ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ και όχι να ερμηνεύονται κ να παρερμηνεύονται κατά το δοκούν. Η άμεση βιολογική ανάγκη ειδικά σε άβολες καταστάσεις όπως η εθνική οδός, όπου η κατακράτηση ΑΠΟΣΠΑΕΙ την προσοχή από την οδήγηση, προτιμάω να κατουράει ο άλλος στον δρόμο αλλά το χοντρό, ας χρησιμοποιήσει τουλάχιστον εφημερίδα ή κάτι να μην αφήσει τη σβουνιά στο δρόμο.Εν ολίγης προτιμώ να δω κάποιον να κατουράει, παρά κάποιον που οδηγεί με auto-pilot επειδή το μυαλό του είναι στο χέσιμο και αποτελεί δημόσιο κίνδυνο. Θεωρώ μέγιστη αγένεια το να καπνίζει οδηγός του λεωφορείου, όπως και το να κατεβαίνει να ψωνίζει στο φούρνο ή στο γυράδικο κ να αφήνει το λεωφορείο για κανα 5 λεπτό σταματημένο με τη μηχανή αναμένη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.