Προς το περιεχόμενο

Είμαστε ακαλλιέργητοι σαν λαός;

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ενόχλησε που κατούραγε κάποιος στη μέση της εθνικής...Πάλι καλά γιατί εγώ εξοργίζομαι με άλλα πράγματα που βλέπω στο δρόμο:

Κανείς δεν κοιτάζει τον κεντρικό καθρέφτη όταν οδηγάει.Έχει τύχει άπειρες φορές να βλέπω από μακρυά να έρχεται ασθενοφόρο (προφανώς με βαρύ περιστατικό),να μεριάζω τέρμα δεξιά το αμάξι μου και τα γίδια μπρος και πίσω μου να μην έχουν πάρει χαμπάρι παρά μόνο όταν το ασθενοφόρο φτάσει ακριβώς από πίσω τους και τους ανάψει τη μεγάλη σκάλα - με τη σειρήνα να ακούγεται στη διαπασών από χιλόμετρα μακρυά.Οπότε είτε μεριάζω είτε όχι άδικος κόπος.Κρέμεται μια ζωή από κ@υλες του κάθε οδηγού.

Σταματάω σε διαβάσεις πεζών να περάσουν 3 αλλοδαποί και γυρνάνε και με κοιτάνε έκπληκτοι που τους δίνω προτεραιότητα...

Αυτός, θα σκέφτονται από μέσα τους, δεν πρέπει να είναι από εδώ.Γιατί αν ήταν και μας έβλεπε πάνω στις διαβάσεις θα γκάζωνε να μας πατήσει... :lol: :lol: :lol:

Βλέπω γέρους και μεσήλικες στους δρόμους να φτύνουν τις χλαπάτσες τους στο δρόμο...Πράσινες πράσινες να δώσουν και λίγο χρωματάκι στη ζωή μας....

Σε ταξίδι μου στο Μιλάνο πριν 2 χρόνια,περιμέναμε σε διάβαση πεζών να περάσουμε απέναντι.Δίπλα μας μια πολύ σικ γκόμενα ντυμένη στην πένα με το σκυλάκι της περίμενε να ανάψει το πράσινο.Το σκυλάκι αμολάει ένα ωραίο σχέδιο στο δρόμο... :lol:

Βγάζει η γκόμενα ένα χαρτί, ποιάνει το σκατό του σκύλου και το βάζει σε μια πλαστική σακουλίτσα και το πετάει σε ένα διπλανό κάδο...

Είμαστε αιώνες πίσω..... :( :( :(

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τώρα περνάμε σε προσωπικές εντυπώσεις. Παλιά στα επτάνησα είχανε τις κλανιόλες. Δηλαδή έπρεπε να ξεβρακωθείς, να χώσεις στον κώλο σου την τρομπέτα και να την αμολήσεις, από το να κάνεις απλά μια έτσι το σεντόνι. Ένηγουέη.

Εγώ κρατάω αυτό που έγραψε η γκαρνέλε

Στο Λονδίνο έπιασαν φίλο να κατουράει και τον έβαλαν να πληρώσει πρόστιμο. Αλλά στο Λονδίνο έχουν τις λεγόμενες ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ. Αντίστοιχα λοιπόν σε όλα τα πράγματα, όταν έχουμε κάποιες απαιτήσεις σε επίπεδο συμπεριφοράς, κοιτάμε κατά πόσο οι απαιτήσεις αυτές ανταποκρίνονται στις υπάρχουσες συνθήκες. Αυτό κυρίως για το κατούρημα. Η ευγένεια που μπορεί να έχει κάποιος δε φαίνεται από το πού κατούρησε/ξέρασε/άφησε τις μπύρες ή το νερό ή τους καφέδες τέλος πάντων που ήπιε.

Ατυχές παράδειγμα λοιπόν.

έχω δεί αρκετές φορές ανθρώπους να κατουράνε και να χέζουν έξω και ακόμα πιο πολλές έχω συναντήσει τα προιόντα αυτής τους της δραστηριότητας και ποτέ δε σκέφτηκα "ιιιίου τι κάνει το ζώο" αλλά "γιατί να μην υπάρχουν δημόσιες τουαλέτες σ΄ αυτή την πόλη ρε γαμώτο;" .

Δημοσ.

Καλα αυτο που θελουν να σε πατησουν οι οδηγοι το κανουν και σε ελληνες

Μου εχει τυχει απιστευτα πολλες φορες ειτε μονη ειτε με με παρεα

Δημοσ.
έχω δεί αρκετές φορές ανθρώπους να κατουράνε και να χέζουν έξω και ακόμα πιο πολλές έχω συναντήσει τα προιόντα αυτής τους της δραστηριότητας και ποτέ δε σκέφτηκα "ιιιίου τι κάνει το ζώο" αλλά "γιατί να μην υπάρχουν δημόσιες τουαλέτες σ΄ αυτή την πόλη ρε γαμώτο;" .

ένα γρήγορο post review θα αποδείκνυε ότι πάλι δεν θα έμπαινες. Μάλλον. Φρη, δεν βαράμε το σαμάρι αν φταίει ο γάιδαρος.

Και μια που ανέφερα γαιδούρια, πόσες μα πόσες φορές δεν μου έλειψαν εκείνα τα αυτοκόλλητα των πανθήρων "είμαι γάιδαρος παρκάρω όπου να΄ναι". Πριν ρωτήσετε, έχω το αμάξι 3 χρόνια και ναι, κι εγώ έτυχε άπειρες φορές να κάνω γύρους για να βρω πάρκινγκ, πτώμα στην κούραση και με τα νεύρα κρόσσια. Και ΔΕΝ πάρκαρα όπου μου κ@υλωσε, κλείνοντας πόρτα, σε άκυρες γωνίες, πάνω σε διαβάσεις αναπήρων, διαγώνια με τον κ@λο στη μέση του δρόμου, κλπ κλπ. Τί, πιό κωλόφαδρος είμαι εγώ που στο τέλος βρίσκω κάπου νορμάλ να το βάλω;

Δημοσ.

εγω παντως δεν χαιρομαι καθολου που θελουν να με σκοτωσουν :mellow:

Μετά τις πρώτες 2 απόπειρες δολοφονίας το συνηθίζεις.

Δημοσ.

ένα γρήγορο post review θα αποδείκνυε ότι πάλι δεν θα έμπαινες.

Μάλλον τα παραλές και είναι η δεύτερη φορά. Την πρώτη no offence taken, την τρίτη καίγεσαι.

Δημοσ.

Τώρα περνάμε σε προσωπικές εντυπώσεις. Παλιά στα επτάνησα είχανε τις κλανιόλες. Δηλαδή έπρεπε να ξεβρακωθείς, να χώσεις στον κώλο σου την τρομπέτα και να την αμολήσεις, από το να κάνεις απλά μια έτσι το σεντόνι. Ένηγουέη.

Άλλωστε, για όσους θέλουν να μετακινούνται χωρίς να κουβαλάνε το σύμπαν μαζί τους, αρκεί ένας αναπτήρας και λίγη προσοχή αν υπάρχουν εύφλεκτα υλικά στο άμεσο περιβάλλον.

γκόμενες με μυαλό κάρβουνο δε μετράνε στα ευφλεκτά.

Δημοσ.

Μάλλον τα παραλές και είναι η δεύτερη φορά. Την πρώτη no offence taken, την τρίτη καίγεσαι.

ξέρεις ότι κάνω καλαμπούρι (πέρα από το γεγονός ότι στο thread γενικά σοβαρολογώ, αλλά πρέπει να παραδεχτείς ότι τα post σου δεν βοηθάνε :P) Κι αν δεν το ξέρεις, σου το λέω τώρα για να είμαστε εντάξει.

Δημοσ.

ξέρεις ότι κάνω καλαμπούρι (πέρα από το γεγονός ότι στο thread γενικά σοβαρολογώ, αλλά πρέπει να παραδεχτείς ότι τα post σου δεν βοηθάνε :P) Κι αν δεν το ξέρεις, σου το λέω τώρα για να είμαστε εντάξει.

Κανένα πρόβλημα λοιπόν. :D

Κι εγώ σοβαρολογώ. Προχτές οδηγούσα στην καινούργια Ολυμπία οδό, όπου σε κάθε πάρκιν έχουν πλέον τοποθετηθεί χημικές τουαλέτες. Σε ένα πάρκιν ήταν ένας και κατουρούσε περήφανος δίπλα στη χημική τουαλέτα. Ε, πιστεύω σε κάτι τέτοιους αναφέρεσαι και όχι στον ταλαίπωρο μπεκρή εμένα που δε μπορούσε να κάνει βήμα από τον πόνο και παρόλα αυτά σούρθηκε στα σκοτεινά μέσα στο παρτέρι σαν το σκυλί για να αδειάσει την κύστη. Και υπάρχει χαοτική διαφορά ανάμεσα στην αριστοκράτισσα βιντατζού που μπορεί να σφίγγεται όλη μέρα σαν το μπαρμπούνι για να μην την πούν οι φίλες της ζωάδι, και στον αθηναίο ταρίφα που παθαίνει καρκίνο του προστάτη στα 50 του επειδή σφίγγεται 30 χρόνια γιατί ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ.

Δημοσ.

και στον αθηναίο ταρίφα που παθαίνει καρκίνο του προστάτη στα 50 του επειδή σφίγγεται 30 χρόνια γιατί ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ.

Σκετη ανατριχιλια απο το δραμα.Ας παρει μπουκαλι,και αν δεν χωραει ας παρει νταμιτζανα .Η ας κρατηθει μεχρι να βρει δημοσια τουαλετα.

Δημοσ.

Μερικοί μου φαίνεται ή είστε ρομπότ ή ζείτε σε ρόζ συννεφάκια.

Είσαι π.χ. Αθήνα κέντρο και ξαφνικά κατουριέσαι ελεεινά ή σε πιάνει κόψιμο μέιντέι. Τι κάνεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...