arxaggelos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 @ClouD Κατανέμονται ιεραρχικά, οτιδήποτε δεν προσβάλλει τη νοημοσύνη και αισθητική μου. Χωρίς να σημαίνει ότι μου αρέσουν κι όλας. Απλά για μένα ο κακός θα είναι πάντα προτιμότερος από τον κάφρο/ηλίθιο. Ο γκρινιάρης, ανάλογα τη γκρίνια...
freedubus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δηλαδή να πατήσω μια μπαταριά, και αν μου πει κανείς τίποτε να του απαντήσω "είχαμε γίγαντες σήμερα, τί θέλεις να κάνω;". ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!!! Θα σου πώ άλλο παράδειγμα. Ήμουν σε ρομαντικές στιγμές με γυναίκα, και μου έσκαγαν απανωτά κλανίδια. Απανωτά όμως, πολυβόλο, σβαρτζενέγκερ με το μίνιγκαν. Από λόγους "ευγένειας" δεν έκλανα, όμως συσσωρεύονταν και στο τέλος κατέληξα να είμαι διπλωμένος στα 2 από τον πόνο και να μη μπορώ να κουνηθώ και η κοπέλα να με ρωτάει τι έχω και γενικά καταστροφή. Πιστεύεις οτι αυτό που έκανα, ή το να σηκώνομαι κάθε λεπτό να τρέχω στην τουαλέτα και να την ρίχνω εκεί, ήταν καλύτερο από το να ανοίξω λίγο το παράθυρο και να πώ απλά "συγγνώμη κοπέλα, αλλά ειλικρινά έχω πρόβλημα κάτι με πείραξε πεθαίνΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣ" ;
status Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Θα σου πώ άλλο παράδειγμα. Ήμουν σε ρομαντικές στιγμές με γυναίκα, και μου έσκαγαν απανωτά κλανίδια. Απανωτά όμως, πολυβόλο, σβαρτζενέγκερ με το μίνιγκαν. Από λόγους "ευγένειας" δεν έκλανα, όμως συσσωρεύονταν και στο τέλος κατέληξα να είμαι διπλωμένος στα 2 από τον πόνο και να μη μπορώ να κουνηθώ και η κοπέλα να με ρωτάει τι έχω και γενικά καταστροφή. Πιστεύεις οτι αυτό που έκανα, ή το να σηκώνομαι κάθε λεπτό να τρέχω στην τουαλέτα και να την ρίχνω εκεί, ήταν καλύτερο από το να ανοίξω λίγο το παράθυρο και να πώ απλά "συγγνώμη κοπέλα, αλλά ειλικρινά έχω πρόβλημα κάτι με πείραξε πεθαίνΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣ" ; «Για την γνωριμία μας, σου πήρα ένα δωράκι: » Ένα πράγμα.:Ρ
arxaggelos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Ρώτα καμιά κοπέλα. Δεν είμαι αρμόδιος.
Garnele Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Χωρίς να είμαι κολλημένη ορ σμθ, ψηφίζω το δεύτερο. Το πρώτο ίσως να με έκανε να ΜΕΙΔΙΑΣΩ λίγο αν το καταλάβαινα, ενδεχομένως και το τρίτο, αλλά γενικά δεύτερο. Εσύ χρήστη φρηνταμπά τι θα προτιμούσες σε αντίστοιχη περίπτωση;
Vintage Jewel Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Φυσικα να παει τουαλετα. Απο το να αεριστει μπροστα μου. Ημαρτον.
freedubus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Εσύ χρήστη φρηνταμπά τι θα προτιμούσες σε αντίστοιχη περίπτωση; Να κλάνει ελεύθερα. Μου τη σπάνε οι ξινομ**νες και οι σφιχτοκώλες. Όχι όμως και μετά από κάθε ντουφεκιά να φωνάζει "ΟΟΥ ΓΙΕΑ, ΜΠΙΤ ΔΑΤ ΜΑΔΕΡΦΑΚΕΡ" εκτός αν έχουμε συμφωνήσει διαγωνισμό κλανιάς.
freedubus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Φυσικα να παει τουαλετα. Απο το να αεριστει μπροστα μου. Ημαρτον. Αν πήγαινε τουαλέτα η οποία ήταν ακριβώς δίπλα και άκουγες το ΠΡΡΡΡΟΥΤΣ από κει μέσα;
status Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Αν πήγαινε τουαλέτα η οποία ήταν ακριβώς δίπλα και άκουγες το ΠΡΡΡΡΟΥΤΣ από κει μέσα; Τελικά, η μυρωδιά ή ο ήχος μας χαλάει σε μια πορδή; ;ρ
arxaggelos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Αν πήγαινε τουαλέτα η οποία ήταν ακριβώς δίπλα και άκουγες το ΠΡΡΡΡΟΥΤΣ από κει μέσα; "ατ λιστ χι τράιντ"
Vintage Jewel Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Αν πήγαινε τουαλέτα η οποία ήταν ακριβώς δίπλα και άκουγες το ΠΡΡΡΡΟΥΤΣ από κει μέσα; Αν αεριζοταν μρποστα μου θα θεωρουσα οτι δν με σεβοτανε. Νταξει μια δοση ρομαντισμου τοση δα πρεπει να υπαρχει.Δεν μπορεις να κλανεις μρποστα στον αλλον η να κανεις κακακια σου και να ειναι διπλα ο αλλος και να τα μυριζει.Νομιζα το καταλαβαινεις αυτο. Προτιμω να το ακουσω παρα να το μυρισω αγαπητε μου.
slipknot Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Περπατούσα. Περπατούσες πιωμένος, ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΕ ΠΕΡΠΑΤΗΤΗ!
status Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Περπατούσες πιωμένος, ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΕ ΠΕΡΠΑΤΗΤΗ! Freedubus Walker, keep pissing.. ασφσδδφασσφδ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.