Vintage Jewel Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δε χωράει. Nα το κανεις να χωρεσει.
status Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Ρε σεις μερικοί έχουν μικρώτερη φούσκα από κάποιους άλλους, και στην τελική φυσική ανάγκη το είπανε, κ αφού ήταν «ψηλά» καλά έκανε και ξαλάφρωσε ο άνθρωπος, εντάξει ολίγον ξεφτύλα, αφού βλέπετε ότι οι βέλγοι τα κρατάνε μέχρι να ανατυναχτούν και να γεμίση ο κόσμος ούρα, αλλά είναι ευγενικοί, αλλα είπαμε ανάγκη είναι αυτή.
arxaggelos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Σού έχει τύχει να είσαι στο αμάξι στην εθνική ή σε μποτιλιάρισμα και να κοντεύει να σπάσει η φούσκα σου; ναι ρε Φρη μου έχει τύχει και κρατήθηκα. Ιτ'ς κολντ "φακην μαννερς". Εξελιχθήκαμε σαν είδος, αλλά μερικοί είναι σε απευθείας επικοινωνία με τους Δαρβινικούς προγόνους τους. Και στην τελική, άντε, για σένα να κάνω ένα σκόντο: τουλάχιστον εσύ κρύφτηκες (ελπίζω) πίσω από τους θάμνους και ήταν και νύχτα. Οι μπύρες δικό σου πρόβλημα, δεν νοιάζει την ομήγυρη. Δηλαδή να πατήσω μια μπαταριά, και αν μου πει κανείς τίποτε να του απαντήσω "είχαμε γίγαντες σήμερα, τί θέλεις να κάνω;". ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!!!
status Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Nα το κανεις να χωρεσει. Μιλάς εσύ που δεν μπορείς να βρεις στόχο στο μπουκάλι; :Ρ
dreamercon Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ μέσα στην καρδιά του Μανχάταν έχω δει άτομο να κατουράει στον τοίχο και τα ούρα να τρέχουν στον πεζοδρόμιο όπου περνάει ο κόσμος κατά χιλιάδες.. Περιμένω τις απόψεις σας. Η αφορμή ήταν ότι σήμερα για πολλοστή φορά εδώ και κάποιες μέρες είδα έναν τύπο σταματημένο στο πλάι της εθνικής με αλάρμ να ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ. Όχι στη μέση του πουθενά, όχι στα βουνά και στα λαγκάδια, όχι κάποια ώρα που δεν περνάει ψυχή, αλλά μέρα μεσημέρι λίγο έξω από Θεσσαλονίκη στην εθνική προς Έδεσσα, πήχτρα ο δρόμος, και εννοείται όχι σε έρημο μέρος γενικότερα. Έλεος. Μήπως να σηκώνουμε απλά τις κελεμπίες μας όπως οι νομάδες και να τα αφήνουμε όπου να 'ναι; Θα μου πεις, είδες τη μάνικά του και ταράχτηκες; Όχι (ευτυχώς), και εννοείται ότι όταν μιλάω για καλλιέργεια δεν εννοώ αστροφυσική, Μπαχ, Ζαμπούνη και Τελλόγλειο κάθε απόγευμα, αλλά ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ τακτ όταν είσαι μπροστά σε άλλους. Έστω κι αν δεν σε ξέρουν. Δυστυχώς διαπιστώνω καθημερινά ότι πολλοί άνθρωποι γύρω μας έχουν σοβαρό πρόβλημα με τα απολύτως βασικά αυτού που θεωρώ ως πολιτισμένη συμπεριφορά. Πράγμα που δεν έχει απολύτως καμία σχέση με μόρφωση.
ClouD Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 pappous_soulis, στους κωλοβλαχους το πρωτο συνθετικο το βαζεις επειδη μπορει να μη παιζει επαφη με τα ρουμανικα; :ρ
evabb Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Αισχος! Να κατουραγες μεσα σε μπουκαλι στην τελικη. ασε βιντατζ γιατι εδω τον καταλαβενω απολυτα τον φρι. αμα δεν βρεθεις σε αυτη την θεση δεν μπορεις να νιωσεις εκεινη την στιγμη.
Vintage Jewel Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 ασε βιντατζ γιατι εδω τον καταλαβενω απολυτα τον φρι. αμα δεν βρεθεις σε αυτη την θεση δεν μπορεις να νιωσεις εκεινη την στιγμη. Εχω βρεθει.Και κρατηθηκα.
evabb Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 ναι ρε Φρη μου έχει τύχει και κρατήθηκα. Ιτ'ς κολντ "φακην μαννερς". Εξελιχθήκαμε σαν είδος, αλλά μερικοί είναι σε απευθείας επικοινωνία με τους Δαρβινικούς προγόνους τους. Και στην τελική, άντε, για σένα να κάνω ένα σκόντο: τουλάχιστον εσύ κρύφτηκες (ελπίζω) πίσω από τους θάμνους και ήταν και νύχτα. Οι μπύρες δικό σου πρόβλημα, δεν νοιάζει την ομήγυρη. Δηλαδή να πατήσω μια μπαταριά, και αν μου πει κανείς τίποτε να του απαντήσω "είχαμε γίγαντες σήμερα, τί θέλεις να κάνω;". ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!!! οχι οι τροποι δεν φαινονται σε θεματα που αποτελουν ενστικτο. εκει που εχουν ολη την δυνατοτητα καποιοι να φερθουν σαν κυριοι και συμπεριφερινται σαν ζωα χωρις να του πιεζει η φυση, θελω να δω τροπους. εκει διαφερουμε απο το ζωα οχι στο αν θα κατουραμε στην ακρη του δρομου.
freedubus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 ναι ρε Φρη μου έχει τύχει και κρατήθηκα κατουρήθηκα. Εχω βρεθει.Και κρατηθηκα κατουρηθηκα. Είμαι σίγουρος παιδιά.
evabb Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Εχω βρεθει.Και κρατηθηκα. μαλλον δεν ειχες πιει 3 λιτρα μπυρα. εχει τεραστια διαφορα το κατουριεμαι και κρατιεμαι μεχρι να τελειωσει το μαθημα απο το "εχω πιει μπυρα και εχω χασει το μετρημα και κατουριεμαι"
pappous_soulis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 pappous_soulis, στους κωλοβλαχους το πρωτο συνθετικο το βαζεις επειδη μπορει να μη παιζει επαφη με τα ρουμανικα; :ρ Για να πω την αλήθεια, όχι, αλλά θα μπορούσες να πεις πως είναι ένας λόγος.
Vintage Jewel Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 μαλλον δεν ειχες πιει 3 λιτρα μπυρα. εχει τεραστια διαφορα το κατουριεμαι και κρατιεμαι μεχρι να τελειωσει το μαθημα απο το "εχω πιει μπυρα και εχω χασει το μετρημα και κατουριεμαι" Κατουριομουν και κρατηθηκα ειπα καλε. Εκανα υπομονη 2 ωρες. Νομιζα θα πεθαινα. Να μην επινε 3 λιτρα μπυρες και αυτος
subdee Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Και τι να κάνει, να πεθάνει; Σού έχει τύχει να είσαι στο αμάξι στην εθνική ή σε μποτιλιάρισμα και να κοντεύει να σπάσει η φούσκα σου; Κι εγώ ευγενέστατος και πολιτισμένος είμαι αλλά χτές π.χ. ήμουν στους δρόμους και είχα πιεί 6 μπύρες, όλα κλειστά, μέχρι και στα γκούντις μάγκεψαν κι έβαλαν κωδικό στις τουαλέτες, πού να κατούραγα θάσκαγα. Μπήκα στο παρτέρι της Κάνιγγος και την άρμεξα πίσω απ' τους θάμνους μια χαρά. Δεν προσβλήθηκε κανείς. Στην τελική ούρα είναι, οργανική φυσική ουσία, όχι τοξικά απόβλητα που θα μολύνουν το περιβάλλον για 1000 χρόνια. Έτσι, οδηγάω και πίνω...
Garnele Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Εκανα υπομονη 2 ωρες.Νομιζα θα πεθαινα. Γιατί; Δεν είχες ΧΑΡΤΙ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.