Προς το περιεχόμενο

Είμαστε ακαλλιέργητοι σαν λαός;

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιμένω τις απόψεις σας.

Η αφορμή ήταν ότι σήμερα για πολλοστή φορά εδώ και κάποιες μέρες είδα έναν τύπο σταματημένο στο πλάι της εθνικής με αλάρμ να ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ. Όχι στη μέση του πουθενά, όχι στα βουνά και στα λαγκάδια, όχι κάποια ώρα που δεν περνάει ψυχή, αλλά μέρα μεσημέρι λίγο έξω από Θεσσαλονίκη στην εθνική προς Έδεσσα, πήχτρα ο δρόμος, και εννοείται όχι σε έρημο μέρος γενικότερα. Έλεος. Μήπως να σηκώνουμε απλά τις κελεμπίες μας όπως οι νομάδες και να τα αφήνουμε όπου να 'ναι;

Θα μου πεις, είδες τη μάνικά του και ταράχτηκες; Όχι (ευτυχώς), και εννοείται ότι όταν μιλάω για καλλιέργεια δεν εννοώ αστροφυσική, Μπαχ, Ζαμπούνη και Τελλόγλειο κάθε απόγευμα, αλλά ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ τακτ όταν είσαι μπροστά σε άλλους. Έστω κι αν δεν σε ξέρουν. Δυστυχώς διαπιστώνω καθημερινά ότι πολλοί άνθρωποι γύρω μας έχουν σοβαρό πρόβλημα με τα απολύτως βασικά αυτού που θεωρώ ως πολιτισμένη συμπεριφορά. Πράγμα που δεν έχει απολύτως καμία σχέση με μόρφωση.

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και ακαλιεργητοι και αγενεστατοι. σε οποιο μαγαζι και να μπεις δεν σου λεει ενα καλημερα ο υπαλληλος. σε σκουνταν ουτε ενα συγνωμη. μιλαν αποτομα και με ξινισμενα μουτρα.

Δημοσ.

Ακαλλιέργητοι δεν θα το έλεγα, απλως είμαστε πιο χύμα από τους βόρειους όπως και οι υπόλοιποι Μεσογειακοί λαοι..

Αν θες το πιο σοβαρο μειονέκτημα μας ειναι οτι μας λείπει η συλλογική συνείδηση.

* Στην Ολλανδία ας πουμε ηταν καθημερινό το φαινόμενο καποιος να κατουράει κυριολεκτικα οπου ναναι.. Εξω απο το Εμπορικό-Σοδ.Σταθμο της Ουτρεχτης π.χ.

Δημοσ.

Μπορει να ηθελε να επιδειξει το μεγεθος της τσαπου του. :mellow:

Χωρις πλακα ουτε εμενα μαρεσει η ελληνικη νοοτροπια σε αρκετα θεματα.Αγενεστατος λαος ειμαστε.

Μπες μεσα σε ελληνικο λεοφωρειο και φριξε.

Δημοσ.

Ναι ρε να κρατηθεί ώσπου να σκάσει η φούσκα του. Αλλιώς να πάει στα βουνά να ζήσει με τις αρκούδες που τα κάνουν όπου να'ναι. Δεν είναι δικαιολογία ότι δεν κρατιόταν. Ας σταματήσει σε ένα βενζινάδικο στην τελική, έχει χιλιάδες σε εκείνον τον δρόμο. Αλλά, noooo way, αυτό απαιτεί συνολικό σχεδιασμό ενεργειών μεγέθους 20-30". Και βάααααλε.

"Δεν μαμείς, ας την πετάξω όξω εδώ που είμαι. Αλλά μην κάνει κανείς τη μαμακία και κατουρήσει έξω από το σπίτι μου. Βρωμιάρηδες."

Όσο για του Ολλανδούς, αίσχος, και φημίζονται και για την καθαριότητα και νοικοκυροσύνη τους. Και το πολύ χύμα βλάπτει, αφού εκεί οφείλεται η κατρακύλα μας.

Δημοσ.

και ακαλιεργητοι και αγενεστατοι. σε οποιο μαγαζι και να μπεις δεν σου λεει ενα καλημερα ο υπαλληλος. σε σκουνταν ουτε ενα συγνωμη. μιλαν αποτομα και με ξινισμενα μουτρα.

Άστα να πάνε, κωλοΒέλγοι.

Δημοσ.

Ακαλλιέργητοι? Κωλόβλαχοι θα έλεγα.

Ο άλλος εδώ στο δρόμο μας έπιασε έκοψε κάτι δέντρα απ'την αυλή του και μετά τα πέταξε στο απέναντι οικόπεδο. Το βρήκαν και άλλοι τώρα και το'χουν καταντήσει χωματερί. Πάει ο κάθε μαλάκας από τη γύρω περιοχή και πετάει ότι θέλει. Από οικοδομικά υλικά μέχρι καναπέδες.

Δημοσ.

Περιμένω τις απόψεις σας.

Η αφορμή ήταν ότι σήμερα για πολλοστή φορά εδώ και κάποιες μέρες είδα έναν τύπο σταματημένο στο πλάι της εθνικής με αλάρμ να ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ. Όχι στη μέση του πουθενά, όχι στα βουνά και στα λαγκάδια, όχι κάποια ώρα που δεν περνάει ψυχή, αλλά μέρα μεσημέρι λίγο έξω από Θεσσαλονίκη στην εθνική προς Έδεσσα, πήχτρα ο δρόμος, και εννοείται όχι σε έρημο μέρος γενικότερα. Έλεος. Μήπως να σηκώνουμε απλά τις κελεμπίες μας όπως οι νομάδες και να τα αφήνουμε όπου να 'ναι;

Θα μου πεις, είδες τη μάνικά του και ταράχτηκες; Όχι (ευτυχώς), και εννοείται ότι όταν μιλάω για καλλιέργεια δεν εννοώ αστροφυσική, Μπαχ, Ζαμπούνη και Τελλόγλειο κάθε απόγευμα, αλλά ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ τακτ όταν είσαι μπροστά σε άλλους. Έστω κι αν δεν σε ξέρουν. Δυστυχώς διαπιστώνω καθημερινά ότι πολλοί άνθρωποι γύρω μας έχουν σοβαρό πρόβλημα με τα απολύτως βασικά αυτού που θεωρώ ως πολιτισμένη συμπεριφορά. Πράγμα που δεν έχει απολύτως καμία σχέση με μόρφωση.

Και τι να κάνει, να πεθάνει; Σού έχει τύχει να είσαι στο αμάξι στην εθνική ή σε μποτιλιάρισμα και να κοντεύει να σπάσει η φούσκα σου; Κι εγώ ευγενέστατος και πολιτισμένος είμαι αλλά χτές π.χ. ήμουν στους δρόμους και είχα πιεί 6 μπύρες, όλα κλειστά, μέχρι και στα γκούντις μάγκεψαν κι έβαλαν κωδικό στις τουαλέτες, πού να κατούραγα θάσκαγα. Μπήκα στο παρτέρι της Κάνιγγος και την άρμεξα πίσω απ' τους θάμνους μια χαρά. Δεν προσβλήθηκε κανείς. Στην τελική ούρα είναι, οργανική φυσική ουσία, όχι τοξικά απόβλητα που θα μολύνουν το περιβάλλον για 1000 χρόνια.

Δημοσ.

Και τι να κάνει, να πεθάνει; Σού έχει τύχει να είσαι στο αμάξι στην εθνική ή σε μποτιλιάρισμα και να κοντεύει να σπάσει η φούσκα σου; Κι εγώ ευγενέστατος και πολιτισμένος είμαι αλλά χτές π.χ. ήμουν στους δρόμους και είχα πιεί 6 μπύρες, όλα κλειστά, μέχρι και στα γκούντις μάγκεψαν κι έβαλαν κωδικό στις τουαλέτες, πού να κατούραγα θάσκαγα. Μπήκα στο παρτέρι της Κάνιγγος και την άρμεξα πίσω απ' τους θάμνους μια χαρά. Δεν προσβλήθηκε κανείς. Στην τελική ούρα είναι, οργανική φυσική ουσία, όχι τοξικά απόβλητα που θα μολύνουν το περιβάλλον για 1000 χρόνια.

Αισχος! :lol:

Να κατουραγες μεσα σε μπουκαλι στην τελικη. :huh:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...