sp_steve Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σας, Πού μπορώ να βρω λογισμικό Mac OS για να το κατεβάσω? Δεν με απασχολεί ποια έκδοση θα είναι. Αν ήταν εύκολο να μου προτείνατε κανένα σύνδεσμο γιατί έχω ψάξει παντού και δεν έχω βρει κάτι... Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 30ευρώ εχει μονο. πηγαινε αγωρασε το μαν, ελεος. φιλικά πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Αν εννοείς να κατεβάσεις πειρατική κόπια του λειτουργικού συστήματος Mac OS ή εφαρμογές γι' αυτό, θα σε συμβούλευα να διαβάσεις πολύ προσεκτικά τους Όρους Χρήσης του Insomnia πριν δημοσιεύεις ξανά το οποιοδήποτε μήνυμα ή θέμα. Αν εννοείς κάτι πιο συγκεκριμένο και οπωσδήποτε όχι πειρατικές κόπιες, άνοιξε ένα νέο θέμα που θα είσαι πιο...συγκεκριμένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.