Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 παντως τα περισσοτερα ελληνικα e-shop επειδη δεν εχουν δικο τους αποθεμα δεν εχουν και ζωτανη διαθεσιμότητα αποθέματος δεν ειναι μονο το πλαισιο αυτο ειναι γενικα προβλημα με τα ε-σοπ στην ελλαδα. αφου τα εχουν ολα στο συστημα SAP τοσο δυσκολο ειναι να λεει ποσα κομματια απομενουν και να σταματαει να δεχετε παραγελια οταν αποθεμα = 0? Μιλησα για οσα καταστηματα εχουν δικο τους αποθεμα/αποθηκες οπως και το πλαισιο. Δεν μπορει να το κανει ενα μικρο eshop/μεσαζοντας αυτο. Γιατι βαζεις το πλαισιο στην κατηγορια με αυτους που δεν εχουν δικο τους αποθεμα; Ναι ειναι δυσκολο φαινεται να μπει ενα "if value=0 then..."
Spyros7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Εχω χτυπησει και πριν 2 χρονια μαλιστα πραγματα με το που βγηκαν στη σελιδα και μου ριξαν ακυρο. Επι μια βδομαδα εμειναν στη σελιδα τους παρολα αυτα! 2 χρονια η ιδια δουλεια γινεται. Αν σου εκατσε εσενα μια περιπτωση η εμενα, και ειναι 3000 ατομα που εχουν φαει ακυρο δεν λεει οτι πρεπει να χαιρεσαι και να επικροτεις. Συμφωνώ απόλυτα με ότι λες και δεν τους επικροτώ επειδή κάνουν τη δουλειά τους σωστα, αυτό ελειπε. Με τους αφορισμούς διαφωνω. Στο κράξιμο κιεγω μαζι σου είμαι όταν υπάρχει λόγος
Spyros7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 σπάνια και μετά από γκρίνια... Ναι αλλά ας μην τους κράζουμε και τότε!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 δεν τους κράξαμε με τους 2.5" 500gb Samsung, που πρόσφεραν Seagate αντί για αυτούς
Spyros7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Λες να μαθαίνουν σιγα σιγα? Ερχεται και περιοδος εκπτώσεων, κοντος ψαλμος..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 αν δεν το δω κατ' επανάληψη δεν μπορώ να υποθέσω καν κάτι τέτοιο...
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Spyros7, διαβασε παλι το #23 (2η παραγραφο). Χθες εγινε αυτο! Μετα την ιστορια με τους δισκους.
terry308 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Kαλημερα , τελικα ηρθε πριν 5' ο Αι-Βασιλης των ΕΛΤΑ και μου τον εφερε ...99,00 μοντελο ssdsa2m080g2gc θα τον δοκιμασω μετα στο Laptop και στο σταθερο απο Τεταρτη-Πεμπτη
christos.p25 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Kαλημερα , τελικα ηρθε πριν 5' ο Αι-Βασιλης των ΕΛΤΑ και μου τον εφερε ...99,00 μοντελο ssdsa2m080g2gc θα τον δοκιμασω μετα στο Laptop και στο σταθερο απο Τεταρτη-Πεμπτη κάποιοι μας παρακολουθούν(!)....
million_voices Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 κάποιοι μας παρακολουθούν(!).... ε ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.