anivas11 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ προτείνω στον τίτλο του θέματος να αναφέρουμε υποχρεωτικά το κατάστημα. Οπότε θα μπορούμε να επιλέγουμε να διαβάζουμε μόνο τα θέματα που αφορούν τα καταστήματα που προτιμάμε.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Γιατί, μια προσφορά για λίγα κομμάτια δεν είναι προσφορά? Αν τον προλάβαινες τον SSD δε θα σε χάλαγε καθολου.. Και δεν το διαφημήσανε κιόλας, απλά το βάλανε στο site και όποιος ήταν τυχερός το τσίμπησε. Αμα θες σωνει και καλά να κράξεις το πλαίσιο καντο σε άλλη φάση που θα έχεις λόγο, τόσες ευκαιρίες έχει δώσει.. Kαι κάποιος κέρδισε 1.000.000 ευρώ αγοράζοντας λαχείο των 3 ευρώ. Λέω να αρχίσω thread διαφημίζοντας την τρομερή προσφορά του κρατικού λαχείου (πλερώνεις 3 - παίρνεις ένα εκατομμύριο!) στην βάση του σκεπτικού σου...
Spyros7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Καλά θα κάνεις να το ανοίξεις το thread σε αντίστοιχο φόρουμ. Εδώ είναι φόρουμ τεχνολογίας και υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρεται για προσφορές. Αν κάποια thread δε σε ενδιαφέρουν απλά προσπέρασε τα. Τα ποστ γκρίνιας δε βοηθάνε κανένα.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Καλά θα κάνεις να το ανοίξεις το thread σε αντίστοιχο φόρουμ. Εδώ είναι φόρουμ τεχνολογίας και υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρεται για προσφορές. Αν κάποια thread δε σε ενδιαφέρουν απλά προσπέρασε τα. Τα ποστ γκρίνιας δε βοηθάνε κανένα. OK, αφού βλέπω ότι υπάρχει κόσμος που δεν απαρτίζεται από υπαλλήλους του Πλαισίου, και πραγματικά ενδιαφέρεται να διαβάζει για προσφορές δύο κομματιών σε 30 υποκαταστήματα, έχω να αντιπροτείνω το εξής (που κάποιος ήδη ανέφερε). Το λιγότερο να είναι υποχρεωτικό να αναφέρεται στον τίτλο κάθε thread ποιό κατάστημα κάνει την προσφορά. Ώστε όποιοι είστε μεγάλοι τζογαδόροι να ασχολείστε με τις πενήντα ψευτοπροσφορές του Πλαισίου ανά εβδομάδα, και όσοι δεν πιστεύουμε σε λαχεία και τζόκερ, να μην χάνουμε τον χρόνο μας με αηδίες, και να ασχολούμαστε μόνο με καταστήματα που κάνουν πραγματικές προσφορές. Υποχρεωτικό το όνομα του καταστήματος σε κάθε τίτλο νέου thread, για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Μην μου πείτε ότι κι αυτό είναι γκρίνια (ή αν το νομίζετε, τουλάχιστον εξηγείστε μου γιατί).
sgatos_ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Καλά θα κάνεις να το ανοίξεις το thread σε αντίστοιχο φόρουμ. Εδώ είναι φόρουμ τεχνολογίας και υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρεται για προσφορές. Αν κάποια thread δε σε ενδιαφέρουν απλά προσπέρασε τα. Τα ποστ γκρίνιας δε βοηθάνε κανένα. Και το πλαισιο μαρουλια πουλάει. Δεν πουλάει τεχνολογία δηλαδή; Εγώ για τεχνολογικά θέματα διαβάζω το φορουμ αυτό και θέλω να ξέρω οτι το πλαισιο είναι πλέον επισήμως Παλιατζίδικο! Αν κάποια thread δε σε ενδιαφέρουν .. απλά προσπέρασέ τα...
beez Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Αυτο ειναι η σταχτη στα ματια! Ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα. Αν ειναι δυνατον για 20 ευρω κερδος να ξεχναμε ολα οσα εχουμε υποστει και συνεχιζουμε... Θα ειμασταν animals... Ο,τι ειναι ενα μονο κομματι γιατι ετσι ειναι ολες αυτες οι προσφορες να τις βαλουν σε ενα section που να λεγεται "παιξ'την (την τυχη σου) στο Πλαισιο!" Οποιος γουσταρει τζογο να παιζει εν γνωση του. Δεν φταινε τπτ οι υπολοιποι να τρωνε το χρονο τους για μια στο εκατομμυριο... επειδη ο καθενας εχει τις αποψεις του επι του θεματος και επειδη δεν νομιζω οτι οι αποκλεισμει βοηθάνε κανέναν ισως το καλυτερο ειναι αυτο που λεγεται να αναγραφεται το ονομα του μαγαζιου στο τιτλο βεβαια και απο πανω να πατε τον κερσορα σας κανει προεσκοπιση και συνηθως φαινετε απο που ειναι η προσφορα. δεν καταλαβαίνω παντως την τελευταία σου προταση, αφου ξερεις καλύτερα τι αλήτες ειναι στο πλαίσιο βλεπω παρόλα αυτα οτι χτύπησες τον δίσκο. αμα πληρώνουν για τα λαθη τους εστω που και που δεν νομιζω οτι ειναι κακο να χτυπάς την προσφορά και αν σου κάτσει.
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 επειδη ο καθενας εχει τις αποψεις του επι του θεματος και επειδη δεν νομιζω οτι οι αποκλεισμει βοηθάνε κανέναν ισως το καλυτερο ειναι αυτο που λεγεται να αναγραφεται το ονομα του μαγαζιου στο τιτλο βεβαια και απο πανω να πατε τον κερσορα σας κανει προεσκοπιση και συνηθως φαινετε απο που ειναι η προσφορα. δεν καταλαβαίνω παντως την τελευταία σου προταση, αφου ξερεις καλύτερα τι αλήτες ειναι στο πλαίσιο βλεπω παρόλα αυτα οτι χτύπησες τον δίσκο. αμα πληρώνουν για τα λαθη τους εστω που και που δεν νομιζω οτι ειναι κακο να χτυπάς την προσφορά και αν σου κάτσει. Δεν ειπα εγω να μην αναφερονται οι κραχτες του Πλαισιου στο φορουμ. Ειπα το ιδιο το πλαισιο, ο,τι ειναι ενα κομματι (οπως ειναι το 99% των περιπτωσεων αυτων) να μην τα πεταει με ολα τα προιοντα του μαζι, αλλα σε μια ειδικη σελιδα που θα παιζεις λοττο-προτο κλπ. Οποιος θελει να περασει την ωρα του (να χασει τον χρονο του) μπορει να ασχοληθει. Το οτι εδωσαν τους δισκους σε οσους παρηγγειλαν ειναι η μοναδικη εξαιρεση και ειμαι σιγουρος οτι το εκαναν λογω του ντορου που εγινε. Αμυντικη κινηση ηταν και οχι απο την καλη τους καρδια. Δεν θα ειχα κανενα προβλημα να μην τον παρω, αφου θα μπορουσα να κανω μια καταγγελια μαζι με ολους τους συναδελφους εδω μεσα κατι που ισως προτιμουσα τελικα. Μπορει να ελυνε το προβλημα, το οτι πηραμε τον δισκο δεν ελυσε κανενα προβλημα. Την ιδια μερα με τον δισκο (λιγο αργοτερα) παρηγγειλα κατι αλλο το οποιο δεν ειχε καμια σημανση οτι ειναι κατι "περιεργο" - ουτε στοκ ουτε τπτ απλα ηταν σε καλη τιμη, το οποιο μετα απο μιση ωρα "εφυγε" απο τη σελιδα και για το οποιο μου ηρθε το γνωστο μηνυμα μετα απο καποιες ωρες οτι υπαρχει προβλημα διαθεσιμοτητας και οτι θα επικοινωνησουν μαζι μου για να δωσουν λυση. Δεν αναφερθηκε πουθενα στο φορουμ ουτε αντιδρασεις υπηρξαν οποτε ηταν αλλη η συμπεριφορα τους: Την αλλη μερα με πηραν τηλεφωνο για να ακυρωσουν και δεν ειχαν καν να μου προτεινουν κατι αλλο. "Χεsτηκ@με" μου ειπαν περιφραστικα, και μου διαβαζαν τις τιμες του site για αντιστοιχα προιοντα. Ουτε 0.0005% εκπτωση δεν μου εκαναν οχι να μου το δωσουν στην τιμη του αλλου! Τι λεμε τωρα; Εξαιτιας τους καθυστερησα μια μερα την αγορα του εν λογω προιοντος και τωρα θα πρεπει να περιμενω να το παραλαβω μετα τα Χριστουγεννα ενω αν γινοταν η παραγγελια στο αλλο καταστημα στην ωρα της θα το ειχα σημερα.
Spyros7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Ρε συ matrixxx, στη δικιά σου περίπτωση έχεις λόγο να κράζεις, αλλα στο θέμα του θρεντ τι κάνανε λάθος? Βάλανε 2-3 κομμάτια χωρίς διαφήμηση, φύγανε, έφυγε το προιόν από το σαιτ και τέλος. Τι θέλατε, επειδή είναι λίγα να μη τα βγάλουν καθόλου? Νομίζω ότι ο φίλος που θα παραλάβει 80αρη SSD σε τιμή 40αρη θα διαφωνήσει με αυτό. Το όνομα το μαγζιού στο 95% των περιπτώσεων γράφεται στον τίτλο ετσι κι αλλιώς. Οσοι δε γουστάρουν κάποια μαγαζιά ας τα προσπερνάνε, και ας κράζουνε οταν υπάρχει λόγος. Το "δε βγάλανε οι φουστηδες περισσότερα κομμάτια για να προλάβω κι εγώ ssd κοψοχρονιά" δεν είναι λόγος κραξίματος IMHO. Δεν τους το χρωστάγανε στην τελική
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Ρε συ matrixxx, στη δικιά σου περίπτωση έχεις λόγο να κράζεις, αλλα στο θέμα του θρεντ τι κάνανε λάθος? Βάλανε 2-3 κομμάτια χωρίς διαφήμηση, φύγανε, έφυγε το προιόν από το σαιτ και τέλος. Τι θέλατε, επειδή είναι λίγα να μη τα βγάλουν καθόλου? Το προιον ενω ειναι ενα κομματι φευγει μετα απο μια ωρα/μερα απο το σαιτ, αφου εχουν παραγγειλει 10-100-1000 ατομα, οποτε οι υπολοιποι περιμενουν σαν μ@λ... Εχω πει 2 φορες ρε συ Σπυρο: "Ειπα το ιδιο το πλαισιο, ο,τι ειναι ενα κομματι (οπως ειναι το 99% των περιπτωσεων αυτων) να μην τα πεταει με ολα τα προιοντα του μαζι, αλλα σε μια ειδικη σελιδα που θα παιζεις λοττο-προτο κλπ. Οποιος θελει να περασει την ωρα του (να χασει 99.99% τον χρονο του) μπορει να ασχοληθει."
Spyros7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Το προιον ενω ειναι ενα κομματι φευγει μετα απο μια ωρα/μερα απο το σαιτ, αφου εχουν παραγγειλει 10-100-1000 ατομα, οποτε οι υπολοιποι περιμενουν σαν μ@λ... Αυτό είναι κυρίως το θέμα, αν φεύγει αμέσως ή μετά από ωρες. Νομίζω ότι αν το βγάζουν γρήγορα κανείς δεν έχει λογο να παραπονιέται. Εχω φαει κι εγω άκυρα από το πλαίσιο αλλά έχω τσιμπήσει πχ σε παρόμοια φάση seasonic 750w για 80Ε απο θρεντ που ανοίχτηκε εδω μέσα. 5 λεπτά μετά είχε φύγει από το σαιτ. Αν λειτουργούν έτσι εγω καλύπτομαι σε αυτό το θέμα και δε θα κατσω να μιζεριάσω επειδή εσύ πρόλαβες το deal του αιώνα και εγώ το έχασα για 5 δευτερόλεπτα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό είναι κυρίως το θέμα, αν φεύγει αμέσως ή μετά από ωρες. Νομίζω ότι αν το βγάζουν γρήγορα κανείς δεν έχει λογο να παραπονιέται. σπάνια και μετά από γκρίνια...
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό είναι κυρίως το θέμα, αν φεύγει αμέσως ή μετά από ωρες. Νομίζω ότι αν το βγάζουν γρήγορα κανείς δεν έχει λογο να παραπονιέται. Εχω φαει κι εγω άκυρα από το πλαίσιο αλλά έχω τσιμπήσει πχ σε παρόμοια φάση seasonic 750w για 80Ε απο θρεντ που ανοίχτηκε εδω μέσα. 5 λεπτά μετά είχε φύγει από το σαιτ. Αν λειτουργούν έτσι εγω καλύπτομαι σε αυτό το θέμα και δε θα κατσω να μιζεριάσω επειδή εσύ πρόλαβες το deal του αιώνα και εγώ το έχασα για 5 δευτερόλεπτα Αυτο με τα 5 δευτερολεπτα ηταν ανεκδοτο βεβαια... Εχω χτυπησει και πριν 2 χρονια μαλιστα πραγματα με το που βγηκαν στη σελιδα και μου ριξαν ακυρο. Επι μια βδομαδα εμειναν στη σελιδα τους παρολα αυτα! 2 χρονια η ιδια δουλεια γινεται. Αν σου εκατσε εσενα μια περιπτωση η εμενα, και ειναι 3000 ατομα που εχουν φαει ακυρο δεν λεει οτι πρεπει να χαιρεσαι και να επικροτεις. Τα σοβαρα μαγαζια εχουν συστημα που μετραει αποθεμα και αν τελειωσει κατι φευγει αυτοματα ή/και δεν σε αφηνει-δεν μπορεις να το βαλεις στο καλαθι. Ολα στο συστημα τους ειναι ηδη - δεν θελει κατι ιδιαιτερο και ξεχωριστο. Το εχουν ακομα και μικρα μαγαζια οπως αυτο http://www.eworld.co...nt/details/1110. Αυτο ακριβως το θεμα το συζηταμε εδω και 2 χρονια για τις περιπτωσεις του Πλαισιου. Δεν υπαρχει αλλο μεγαλο (οπως θεωρουμε το Πλαισιο) μαγαζι ηλεκτρονικου εμποριου που να δουλευει οπως ενα "μπακαλικο" της γειτονιας... Αλλα οπως φαινεται το e-plaisio ειναι υφισταμενοι υπαλληλοι των καταστηματων ενω επρεπε να ειναι αναποδα... (1. ακου λεει μπινελικωνει ο υπευθυνος του καταστηματος το τμημα πωλησεων ιντερνετ για τις πολιτικες της Διοικησης 2. αντι να χτυπαει το ταμειο τον αριθμο παραγγελιας και να βγαινει απλα η αποδειξη και να πληρωνεις την παραγγελια σου οταν παραλαμβανεις απο καταστημα, σου ανοιγουν την συσκευασια και σκαναρουν τα προιοντα λες και τα αγοραζεις εκεινη την ωρα απο το καταστημα)
tlmamps Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Το προβλημα καποιων, για να καταλαβω, ειναι να αναγραφεται στον τιτλο του thread αν η προσφορα ειναι απο το πλαισιο, για να μην κανουν ενα click και ενα back παραπανω?
beez Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 παντως τα περισσοτερα ελληνικα e-shop επειδη δεν εχουν δικο τους αποθεμα δεν εχουν και ζωτανη διαθεσιμότητα αποθέματος δεν ειναι μονο το πλαισιο αυτο ειναι γενικα προβλημα με τα ε-σοπ στην ελλαδα. αφου τα εχουν ολα στο συστημα SAP τοσο δυσκολο ειναι να λεει ποσα κομματια απομενουν και να σταματαει να δεχετε παραγελια οταν αποθεμα = 0?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.