DKNI Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Ένα τοπικ για οσες ταινιες/σειρες/ηθοποιους μας κανει εντυπωση που ολοι τους/τις θεωρουν καλους/καλες και εμεις δεν καταλαβαινουμε τον λογο.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Κατια Δανδουλάκη. Ποτέ δε κατάλαβα γιατί τόσος ντόρος.
Kasrith Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Ο τίτλος του θέματος είναι λίγο cryptic ή μου φαίνεται? Κάτι απο Tupac θυμίζει.. Σαν να μου λέει κάτι το τόπικ πάντως. Αν δούλευε και η αναζήτηση θα σιγουρευόμουν
DKNI Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Για Δανδουλακη συμφωνω. Για Ντενιση οχι γιατι δεν νομιζω οτι ποτε την εκτιμησε σαν ηθοποιο πραγματικα.
yannis27gr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Clint Eastwood. Τόσο σαν ηθοποιός όσο και σαν σκηνοθέτης, ποτέ δεν μου έκανε κλικ. Δεν είναι ότι τον βρίσκω απαραίτητα κακό, απλά δεν αντιλαμβάνομαι τι το σπουδαίο βρίσκετε. Και να μην είχε υπάρξει ποτέ, δε νιώθω ότι θα είχε λείψει από το Holywood κάτι (σε αντίθεση με Κεβιν Σπεισι π.χ. που το ειρωνικό του βλέμμα είναι απλώς μοναδικό).
DeadOrganPlayer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Διαφωνώ. Θα μας είχε λήψει η ιστορική ατάκα : "Οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν από μία".
DKNI Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Ριχνω μπομπα... ...Πολιτης Κειν Το ειδα σχετικα μεγαλος, περιοδο που εκανα κατι λογοτεχνικα μαθηματα στα αγγλικα, με προσοχη και με ορεξη. Το αγορασα και σε DVD προσφατα και το ξαναειδα Θεωρητικα δεν ειχα κανενα εμποδιο να το εκτιμησω, αλλα η αληθεια ειναι οτι περαν της δομης και της πρωτοποριακης σκηνοθεσιας δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα. Αν τωρα καποιος γυρισει μια 2ωρη ταινια Non-cut με την καμερα να ακολουθει ή μια ταινια που θα προβληθει in real time, ισως εχει κανει κατι πρωτοποριακο και μαγκια του. Δεν σημαινει ομως οτι αφου το χωνεψω, θα πρεπει σωνει και καλα να μου αρεσει Ο Πολιτης Κειν ειναι απο τις ταινιες που ειμαι χαρουμενος που ειδα καποτε και ακομα πιο χαρουμενος που δεν τις βλεπω συχνα
christiana78 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Ωχ ... θα με πεθάνετε.. Οκ, οκ απόψεις ... λοιπόν ... εγώ δεν μπορώ να κατάλαβω για τον Spielberg σαν σκηνοθέτη... εκτός απο τον Ιντιάνα το "Minority Report" (που βασίζεται σε ιστορία του Dick, δηλ έχει τις βάσεις για επιτυχία) και το "Μόναχο" , Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αξίζει τόσα δισ. μπροστά σε άλλους που είναι πολύ καλύτεροι....
Sellers Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Τα Lotr, οι 300, και γενικά οτιδήποτε το οποίο περιέχει πολύ πόλεμο και γίνεται σκοτωμός στις αίθουσες λες και ο κινηματογράφος δημιουργήθηκε για να βλέπουμε πολέμους, ότι και αν γυρίσει ο Κάμερον, ειδική μνεία στο Avatar, το δίδυμο Πατσίνο-Ντε Νίρο, οι ρομαντικές κομεντί χωρίς λόγο ύπαρξης που δεν σε αφήνουν να φας ποπ κορν γιατί αργά η γρήγορα θα τα βγάλεις και όμως εξακολουθούν να μαζεύουν κόσμο, που ανασαίνουν οι άνθρωποι, τα κουκούτσάκια στο χυμό πορτοκάλι, που αν δεν αναβοσβήσω 3 φορές το φως πριν μπω σε ένα δωμάτιο θα καταστραφεί το σύμπαν που κάποι... ... Επ, Γιατρέ, τι κάνετε εδώ?
DKNI Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 A ναι, το Αβαταρ Πραγματικα μια στην καλυτερη μετριοτατη ταινια Μια γαματη επειδξη 'Κοιτα τι κανω με τον υπολογιστη μου' ναι, αλλα σαν ταινια, τρελη μαπα
yannis27gr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Διαφωνώ. Θα μας είχε λήψει η ιστορική ατάκα : "Οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν από μία". O Τσαρλς Μπρονσον θα την είχε πει καλύτερα. Δεν την έγραψε ο Klint άλλωστε την ατάκα, did he? @sellers: Πολύ καλή η ατάκα με το ποπ κορν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.