2Black Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σας παιδιά. Έχω ψάξει παντού (και στο insomnia) και δεν μπόρεσα να βρω την πασιέντζα την κλασσική όμως όχι την αράχνη. Οπότε όποιος μπορεί ας ανεβάσει ρε μάγκες το αρχείο. Η φωτογραφία που ανέβασα είναι για να δείτε ότι από το cd των windows δεν υπάρχει στα Accessories and Utilities ο φάκελος Games (τουλάχιστον στα Windows Xp Black). Ευχαριστώ προκαταβολικά.
nikomas50 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Υπαρχουν στο CD των Windows ΧΡ στο φάκελο i386 τα αρχεία card.dl_ και sol.ex_ Κανε τα expand ρίξε τα στο φάκελο X:\Windows\System32 και τρέχε τα από εκεί Καλές γιορτές
TheELF Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Αποσυμπίεσε το αρχείο σ' ένα φάκελο και τρέξε το sol.exe Καλές γιορτές Λίγο προσεκτικά πώς εκδηλώνεσαι οποιοδήποτε μέρος τον XP είναι copyright οπότε ενάντια στους όρους του insomnia το να τα διαμοιράζεσαι.
nikomas50 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Λίγο προσεκτικά πώς εκδηλώνεσαι οποιοδήποτε μέρος τον XP είναι copyright οπότε ενάντια στους όρους του insomnia το να τα διαμοιράζεσαι. Sorry !!!
TheELF Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Για εμένα κανένα πρόβλημα. Οι mods ενοχλούνται.
JohnXarxas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 ούτε οι mods ενοχλούνται, απλά για να είναι τυπικοί ενοχλούνται από τους νόμους έτσι ώστε να μην κλείσει το site, το οποίο μην ξεχνάτε πως είναι και επιχείριση!
micos000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Με αυτά τα black, white yellow, blue, green και όλα τα χρώματα της ίριδας τέτοια παθαίνεται. Θα τα βρεις σε μια σωστή έκδοση των XP όπως λέει ο nikomas και δεν βλέπω καμιά αναφορά σε αυτά που είπε που να παραβαίνει θέματα copyright. Αν έχει ο 2black το δισκάκι των xp θα τα βρει εκεί. Το expand το κάνει και το Winrar.
2Black Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Για εμένα κανένα πρόβλημα. Οι mods ενοχλούνται. Έχεις ένα δίκιο. Υπαρχουν στο CD των Windows ΧΡ στο φάκελο i386 τα αρχεία card.dl_ και sol.ex_ Κανε τα expand ρίξε τα στο φάκελο X:\Windows\System32 και τρέχε τα από εκεί Καλές γιορτές Ευχαριστώ φίλε μου και σου εύχομαι και εγώ καλές γιορτές και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος. Παλιά θα έλεγα ότι αυτή η φράση είναι κλισέ, τώρα όμως απλά ελπίζω να βγει αληθινή για όλους μας. Με αυτά τα black, white yellow, blue, green και όλα τα χρώματα της ίριδας τέτοια παθαίνεται. Τι να κάνω και εγώ ο άμοιρος, μία αγάπη έχω και αυτή είναι μαύρη. Το ψευδώνυμό μου για να καταλάβεις βγαίνει από τις λέξεις too black (υπερβολικά μαύρος), το 2 το έβαλα επειδή στα αγγλικά έχει την ίδια προφορά με το too.
micos000 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Το κατάλαβα αυτό με ψευδώνυμο. Το έκαναν πρώτοι οι U2 (You too-Κι εσύ) και το icq (I seek you) και το κλασσικό 0icu812 (Οh, I see you ate one too)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.