Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω την πασιέντζα των xp

2Black

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Έχω ψάξει παντού (και στο insomnia) και δεν μπόρεσα να βρω την πασιέντζα την κλασσική

όμως όχι την αράχνη. Οπότε όποιος μπορεί ας ανεβάσει ρε μάγκες το αρχείο. Η φωτογραφία που ανέβασα

είναι για να δείτε ότι από το cd των windows δεν υπάρχει στα Accessories and Utilities ο φάκελος Games

(τουλάχιστον στα Windows Xp Black).

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Υπαρχουν στο CD των Windows ΧΡ στο φάκελο i386 τα αρχεία card.dl_ και sol.ex_

Κανε τα expand ρίξε τα στο φάκελο X:\Windows\System32 και τρέχε τα από εκεί

Καλές γιορτές

Δημοσ.

Αποσυμπίεσε το αρχείο σ' ένα φάκελο και τρέξε το sol.exe

Καλές γιορτές

Λίγο προσεκτικά πώς εκδηλώνεσαι οποιοδήποτε μέρος τον XP είναι copyright οπότε ενάντια στους όρους του insomnia το να τα διαμοιράζεσαι.

Δημοσ.

Λίγο προσεκτικά πώς εκδηλώνεσαι οποιοδήποτε μέρος τον XP είναι copyright οπότε ενάντια στους όρους του insomnia το να τα διαμοιράζεσαι.

Sorry !!!

Δημοσ.

ούτε οι mods ενοχλούνται, απλά για να είναι τυπικοί ενοχλούνται από τους νόμους έτσι ώστε να μην κλείσει το site, το οποίο μην ξεχνάτε πως είναι και επιχείριση!

Δημοσ.

Με αυτά τα black, white yellow, blue, green και όλα τα χρώματα της ίριδας τέτοια παθαίνεται.

Θα τα βρεις σε μια σωστή έκδοση των XP όπως λέει ο nikomas και δεν βλέπω καμιά αναφορά σε αυτά που είπε που να παραβαίνει θέματα copyright.

Αν έχει ο 2black το δισκάκι των xp θα τα βρει εκεί.

Το expand το κάνει και το Winrar.

Δημοσ.

Για εμένα κανένα πρόβλημα. Οι mods ενοχλούνται. :rolleyes:

Έχεις ένα δίκιο.:rolleyes:

Υπαρχουν στο CD των Windows ΧΡ στο φάκελο i386 τα αρχεία card.dl_ και sol.ex_

Κανε τα expand ρίξε τα στο φάκελο X:\Windows\System32 και τρέχε τα από εκεί

Καλές γιορτές

Ευχαριστώ φίλε μου και σου εύχομαι και εγώ καλές γιορτές

και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος. Παλιά θα έλεγα ότι αυτή

η φράση είναι κλισέ, τώρα όμως απλά ελπίζω να βγει αληθινή για όλους μας. :)

Με αυτά τα black, white yellow, blue, green και όλα τα χρώματα της ίριδας τέτοια παθαίνεται.

Τι να κάνω και εγώ ο άμοιρος, μία αγάπη έχω και αυτή είναι μαύρη. Το ψευδώνυμό μου για να

καταλάβεις βγαίνει από τις λέξεις too black (υπερβολικά μαύρος), το 2 το έβαλα επειδή στα

αγγλικά έχει την ίδια προφορά με το too.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...