suspiria Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 ενα πραγμα που με εχει στοιχειωσει ειναι αυτη η φωτο η οποια ηταν σε εξωφυλλο ταινιας του μεγιστου επισης jean rollin θυμαμαι γυρνουσαμε απο το σχολειο (δημοτικο) και μπαιναμε σε ενα βιντεοκλαμπ να χαζεψουμε τα θριλερ.εκει την ειχα δει και μου χε γινει κολλημα.παρολο που φοβομουνα πηγαινα καθε μερα και την εβλεπα.
suspiria Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 la morte vivante του ιδιου.σε γκρο πλαν το φαγωμα του χεριου!
blackstar Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Θυμάμαι το εξώφυλλο, αλλά μου διαφεύγει το όνομα. Πάντως την δεκαετία του 80 υπήρχαν αρκετά εξώφυλλα που προκαλούσαν με τον έναν η τον άλλο τρόπο.
suspiria Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Θυμάμαι το εξώφυλλο, αλλά μου διαφεύγει το όνομα. Πάντως την δεκαετία του 80 υπήρχαν αρκετά εξώφυλλα που προκαλούσαν με τον έναν η τον άλλο τρόπο. εισαι πανω απο 30?
suspiria Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 ειναι το night of the hunted αλλα αυτα τα εξωφυλλα της redemption ειναι αθλια ολα το ιδιο λες και ειναι.βεβαια η ποιοτητα των dvd της εταιριας ειναι πολυ καλη δεν συγκρινεται με τα ελληνικα.
blackstar Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 εισαι πανω απο 30? Ναι, 32 και ευτυχώς η δυστυχώς πρόλαβα της εποχές VHS και απο ότι βλέπω δεν την έχω δει την ταινία, μιας και δεν είναι στην περιορισμένη συλλογή μου. Πάει στα υπόψιν, Thanks.
suspiria Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Ναι, 32 και ευτυχώς η δυστυχώς πρόλαβα της εποχές VHS και απο ότι βλέπω δεν την έχω δει την ταινία, μιας και δεν είναι στην περιορισμένη συλλογή μου. Πάει στα υπόψιν, Thanks. σημερα εκανα κατι μετατροπες απο vhs σε dvd και λεω πως βλεπαμε αυτη την εικονα ρε?πολυ χαλια! για μενα παντως η καλυτερη του ταινια ειναι το la morte vivante aka the living dead girl ή στα ελληνικα η ζωντανη νεκρη.καποια στιγμη πριν λιγα χρονια εψαχνα να την βρω μανιωδως (πριν κυκλοφορησουν σε dvd απο μια ελληνικη εταιρια που ειδικευεται στον τρομο) και την ειχα πετυχει ξεχασμενη σε vhs που ειχε ξεμεινει απο τη δεκαετια του 80 σε ενα βιντεοκλαμπ.
mariaqgr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Το a l' interieur ειναι για γερά νεύρα....έχει και πολύ αίμα αλλά κυρίως αγωνία και η ιδέα είναι κάπως αρρωστημένη.....για μένα είναι μια πολύ καλή ταινία.......επίσης το rec έχει ωραίες απότομες σκηνές.....
blackstar Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 σημερα εκανα κατι μετατροπες απο vhs σε dvd και λεω πως βλεπαμε αυτη την εικονα ρε?πολυ χαλια! Για εκείνη την εποχή η εικόνα ήταν καλή, τώρα όντως είναι για να σε κάνει τυφλό.
marantonis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Το a l' interieur ειναι για γερά νεύρα....έχει και πολύ αίμα αλλά κυρίως αγωνία και η ιδέα είναι κάπως αρρωστημένη.....για μένα είναι μια πολύ καλή ταινία.......επίσης το rec έχει ωραίες απότομες σκηνές..... Απο τις πιο δυνατες εμπειριες που ειχα με ταινια του ειδους. Οχι οτι ειναι ιδιαιτερα τρομακτικο με την κλασσικη εννοια, αλλα δημιουργει μια πολυ μεγαλη ενταση, ειναι σαν να σε βαρανε με ροπαλο στο στομαχι (σποιλερ).
vincent price Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Το 'Paranormal Activity'ήταν για γερά νεύρα.Είχα ακούσει ότι οι Αμερικανοί είχαν πάει στον άλλο κόσμο και είχαν ξαναγυρίσει με αυτήν την ταινία αλλά δεν έδωσα ιδιαίτερο ενδιαφέρον.Οι Αμερικανοί ότι βγάζουν σε σειρές και σε ταινίες πρέπει να είναι αριστουργήματα μόνο και μόνο επειδή ξετρελάθηκαν αυτοί.Αλλά τελικά αυτή η ταινία ήταν το κάτι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.