marantonis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Τα συγκρινεις? Αφου δν εχεις δει το Orfanato -> To El Orfanato ηταν τροματικο; Γιατι το εχω ακουσει να ξανα-αναφερεται αλλα δε θυμαμαι να τρομαξα δευτερολεπτο Το Orfan προσωπικα δεν με ξετρελανε.Μονο το τελος μαρεσε.Νταξ δεν ηταν καμια πατατα... Αλλα το συγκρινω με το αλλο που μαρεσει πιο πολυ!!!! Εμενα με κερδισε πιο πολυ η ατμοσφαιρα του Orphan και μου δημιουργησε αρκετα μεγαλες ποσοτητες αγωνιας. Γουστα (και αισθησεις).
Vintage Jewel Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 -> Εμενα με κερδισε πιο πολυ η ατμοσφαιρα του Orphan και μου δημιουργησε αρκετα μεγαλες ποσοτητες αγωνιας. Γουστα (και αισθησεις). Κοιμαμαι σημερα. Καλα ναι. Εμενα το αντιθετο ακριβως.
marantonis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Το καταλαβα Ενα ωραιο horror που ειδα προσφατα ειναι αυτο. Αρκετα χεσμεντεν, με ελαχιστα, πολυ απλα εφε. Σε στυλ Blair with project, αλλα καπως καλυτερο. Προτεινω.
Vintage Jewel Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Φαινεται ενδιαφερον! Επισης to 28 days later? Noμιζω ειναι κλασσικο! Δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην το εχει δει!
kk1991 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 με το βιβλιο τρομαξα περισσοτερο απο οτι με την ταινια παντως!!!
vincent price Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 με το βιβλιο τρομαξα περισσοτερο απο οτι με την ταινια παντως!!! Stephen King είναι αυτός...Το Carrie νομίζω είναι ένα απο τα καλύτερα του βιβλία.Επίσης και το'Dreamcather',η ταινία,είναι΄φοβερή.Αχ, αυτή η σκηνή με την οδοντογλυφίδα!
suspiria Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 The ring, gothica ειναι τα πρωτα που μου ερχονται. Παλια ειχα τεραστιο προβλημα με το sceam. Θυμαμαι ημουν μικρη κ δε μπορουσα να κλεισω ματι. Οπως και το Hostel μου χε δημιουργησει ενα θεμα Πειτε ομως κανα καλο, γιατι αυτες τις Μερες που δε θα χουμε σχολη θελω να δω καμια ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΗ ταινια.. Sent from my iPhone using Insomnia.app αν τρομαξες με το γκοθικα τοτε αν δεις το rec θα πεθανεις!
suspiria Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Stephen King είναι αυτός...Το Carrie νομίζω είναι ένα απο τα καλύτερα του βιβλία.Επίσης και το'Dreamcather',η ταινία,είναι΄φοβερή.Αχ, αυτή η σκηνή με την οδοντογλυφίδα! ο ιδιος ο Stephen King εχει δηλωσει πως η ταινια (Carrie) ειναι καλυτερη απ το βιβλιο.
suspiria Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 ΕΔΩ δειτε παρακαλω!!! http://www.youtube.com/watch?v=M6zJGUUiG0c και ενα βιντεο που εκανα εγω http://www.youtube.com/watch?v=zbCkRacWX7Q
margaritagr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 αν τρομαξες με το γκοθικα τοτε αν δεις το rec θα πεθανεις! ειδα το hostel 1 προχτες(ειχα δει μονο το 2) και λεω απο βδομαδα να το κανω horror nights Οποτε θα δω και το rec σιγουρα!!!!
vincent price Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 ο ιδιος ο Stephen King εχει δηλωσει πως η ταινια (Carrie) ειναι καλυτερη απ το βιβλιο. Καταλάθος πάτησα φήμη.Συγνώμη.
vincent price Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 ο ιδιος ο Stephen King εχει δηλωσει πως η ταινια (Carrie) ειναι καλυτερη απ το βιβλιο. Πάντως εμένα μου άρεσε περισσότερο το βιβλίο.Έδινε μια βαθύτερη εικόνα για την προσωπικότητα των χαρακτήρων και ειδικότερα της Carrie.Η ταινία δεν με άγγιξε όσο το βιβλιο.Φυσικά προσωπική μου άποψη.
DKNI Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Αναθεμα στην ψυχη του Φριντκιν {spoiler]για τα 2-3 καρε με τη φατσα του Παζουζου στην σκηνη με το ονειρο 10 χρονια λιγοτερο θα ζησω ρε αλητη. Σκατα στην ψυχη σου btw στο director's cut ειχε τη φατσα και σε αλλες σκηνες και σε προετοιμαζει και δεν ηταν τοσο τρομαχτικο
blackstar Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 ΕΔΩ δειτε παρακαλω!!! http://www.youtube.com/watch?v=M6zJGUUiG0c και ενα βιντεο που εκανα εγω http://www.youtube.com/watch?v=zbCkRacWX7Q Dario Argento mαζί με τον lucio Fulci, the masters. Κάποια στιγμή το 1988 η 1989 είδα το Opera μαζί με το hellraiser, από τότε δεν έχω τρομάξει ξανά με ταινία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.