vincent price Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Τρελαίνεστε για θρίλερ?Γράψτε για τα θρίλερ που σας έκαναν να πεταχτήτε από τον καναπέ.Για αυτά που σας έκαναν να σηκωθήτε στις 24.00 από το κρεβάτι σας για να διπλοτσεκάρετε αν υπάρχει τίποτα κάτω από το κρεβάτι σας.
vincent price Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Dead Silence.Πολύ,πολύ τρομαχτικό...
margaritagr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 The ring, gothica ειναι τα πρωτα που μου ερχονται. Παλια ειχα τεραστιο προβλημα με το sceam. Θυμαμαι ημουν μικρη κ δε μπορουσα να κλεισω ματι. Οπως και το Hostel μου χε δημιουργησει ενα θεμα Πειτε ομως κανα καλο, γιατι αυτες τις Μερες που δε θα χουμε σχολη θελω να δω καμια ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΗ ταινια.. Sent from my iPhone using Insomnia.app
Vintage Jewel Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Το The Ring τα κινεζικα ειναι οντως πολυ τρομαχτικα!! Επισης εμενα μου αρεσαν τα εξης Session 9 (2001) The exorcist Exorcism of Emily Rose An American Haunting Them Cube Ωραιο θρεντ!
TheELF Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Εδώ να δείτε Thriller An American Werewolf in London (1981) οι νέες ταινίες απλά δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν.
PCM Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Alien Halloween The Exorcist The Shining Hellraiser Evil Dead Don't look now The Wicker Man Γενικά πιστεύω , τέλη 70's και όλα τα 80's, κάποιοι άνθρωποι γεννήθηκαν μόνο και μόνο για να βγάζουν horror ταινίες. Χρυσή Εποχή. Επίσης, θυμάμαι είχα τρομάξει στον Δράκουλα των Εξαρχείων (1983) όταν είδα τον Πανούση με μάυρο τάνγκα, κατσαρή γενειάδα και manboobs.
ravend Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Το The Ring τα κινεζικα ειναι οντως πολυ τρομαχτικα!! party pooper το ξέρω και ζητώ συγχώρεση προκαταβολικά αλλά! ιαπωνικά είναι τα the ring! με τη σειρά μου θα πω το signs,που μέχρι τη στιγμή που η ταινία γίνεται action σε κρατάει στη τσίτα για πολύ ώρα.. επίσης silent hill,αρκετά καλό ανταπτεησον του/των παιχνιδιών. αλλά πάει καιρός που είδα ταινία που να δημιουργήσει το συναίσθημα τρόμου και αγωνίας.. *κάτι σπλατεριές τύπου saw μετά το δεύτερο,hostel,hills have eyes,human centipede και λοιπά σχετικά τα βρίσκω τουλάχιστον αδιάφορα εώς ενοχλητικά!
Vintage Jewel Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 party pooper το ξέρω και ζητώ συγχώρεση προκαταβολικά αλλά! ιαπωνικά είναι τα the ring! Xaxax oντως δικιο εχεις!! Και να φανταστεις οτι τα εχω και σε dvd εχουν περασει πολλα χρονια απο τοτε π τα ειδα και δν θυμομουν
kk1991 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=gxiFW6Cx42U η μονη που την εβγαλα απο το dvd(!!!) για να τη δω την αλλη μερα το πρωι.......
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 απο προσφατες, πιστευω, το rec Ι & ΙΙ ειναι από τα καλύτερα
vincent price Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Panic room...Δεν υπάρχουν λόγια...Μόνο ουρλιαχτά και αρκετό φάγωμα νυχιών.
marantonis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Εδω εχει μπολικο πραγμα. ΥΓ. Το El Orfanato ηταν τροματικο; Γιατι το εχω ακουσει να ξανα-αναφερεται αλλα δε θυμαμαι να τρομαξα δευτερολεπτο(αλλωστε και το imdb δεν αναφερει καθολου τη λεξη horror παρα τα " Drama | Mystery | Thriller"), χωρις βεβαια να σημαινει οτι δεν ηταν καλη ταινια. ΥΓ2. Το Orphan παντως τα 'σπασε.
Vintage Jewel Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 @μαραντονις Σε καποιες στιγμες τρομαζες,ναι Εχει πολυ ωραια ατμοσφαιρα και πολυυυ ωραιο στορυ,ερμηνειες και μουσικη. Συστηνω ανεπιφυλακτα.
marantonis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 @μαραντονις Σε καποιες στιγμες τρομαζες,ναι Εχει πολυ ωραια ατμοσφαιρα και πολυυυ ωραιο στορυ,ερμηνειες και μουσικη. Συστηνω ανεπιφυλακτα. Καλουτσικο μου φανηκε αλλα δε τρελαθηκα, εν αντιθεσει -ξαναλεω- με το orphan!
Vintage Jewel Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Καλουτσικο μου φανηκε αλλα δε τρελαθηκα, εν αντιθεσει -ξαναλεω- με το orphan! Τα συγκρινεις? Αφου δν εχεις δει το Orfanato Καταλαβα λαθος? Το Orfan προσωπικα δεν με ξετρελανε.Μονο το τελος μαρεσε. Νταξ δεν ηταν καμια πατατα... Αλλα το συγκρινω με το αλλο που μαρεσει πιο πολυ!!!! To Silent Hill που προτεινε ενα παιδι πιο πανω ειναι πολυ καλη προταση επισης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.