Προς το περιεχόμενο

Ophr Live cd

GamerManiac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα Παιδιά χθες ένα φιλαράκι με ρώτησε πως μπορεί στα windows xp να ξεκλειδώσει τον κωδικό που έχει βάλει στον χρήστη και εγώ του είπα το Ophr live cd τώρα ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσει;

Δημοσ.

Δεν το έπιασα Φίλε μου είπε του βγάζει στην οθόνη low ram manual Kai automatic εκεί τι πατάς;μετά με βγάζει σε ένα περιβάλλον όπου λέει tax και username.Ti einai to hirens?

Δημοσ.

Πως του το πρότεινες αφού δεν ξέρεις πως δουλεύει το πρόγραμμα; ( <- αυτο παει για τον GamerManiac )

Αντίθετα, εγώ θα σου προτείνω να βρεις και να κατεβάσεις στο Hiren's boot CD και να κάνεις boot απο εκεί.

Στην πρώτη οθόνη (εκεί που διαλέγεις απο που θα κάνεις boot) σου εχει και τα εργαλεία για να αφαιρέσεις τον κωδικό απο XP.

Στο youtube θα βρεις και σχετικά βιντεο.

Δημοσ.

Μάγκες δεν θέλω να αφαιρεσω τον κωδικό αλλα να τον ξεκλειδωσω και Δεύτερον δεν είναι για μένα.

Άμα αφαιρέσει τον κωδικό, μπορεί μετα να τον αλλάξει, ΕΚΤΟΣ αν ο υπολογιστής/κωδικός ανήκει σε άλλο χρήστη και ο φίλος σου θέλει να κάνει καμία μαλαγανιά χωρίς ο ιδιοκτήτης να κατάλάβει οτι κάτι άλλαξε. Σωστά τα λέω;

Δημοσ.

Όχι Φίλε μου αλλα επειδή ξέχασε τον κωδικο θέλει μόνο να τον θυμηθεί και θέλει να μην τον αλλάξει για να μην το καταλάβει ο συγκατοικος του στο διαμέρισμα

Δημοσ.

Όχι Φίλε μου αλλα επειδή ξέχασε τον κωδικο θέλει μόνο να τον θυμηθεί και θέλει να μην τον αλλάξει για να μην το καταλάβει ο συγκατοικος του στο διαμέρισμα

Μου επιτρέπεις να βάλω αυτό που έγραψες στην υπογραφή μου;

Gamemaniac δεν μας τα λες καλα...

Απο εκεί και πέρα αφού ο κωδικός ειναι ίδιος με του συγκατοίκου του (μοιράζονται τον ίδιο υπολογιστή και τον ίδιο λογαριασμό; ) γιατί δεν τον ρωτά «Ρε Μάκη, ξέχασα τον κωδικό, μπορείς να μου τον πεις; »

Δημοσ.

Δεν μπορείς να κάνεις retrieve το password ενός χρήστη των xp έτσι απλά.

Μπορείς μόνο να τον μηδενίσεις και να δημιουργήσεις καινούργιο (έτσι τουλάχιστον ξέρω).

Και αυτό με τον συγκάτοικο δεν το κατάλαβα.

Ας τον ρωτήσει να του πει το Password.

Αλλιώς θα πιστέψω ότι ισχύει αυτό που λέει ο isay (και δεν το θέλω).

Δημοσ.

Ρε Μάγκες πάλι δεν με πιασατε ο φίλος έχει ένα pc όπου ο ίδιος δεν ηθελε να μπαίνει ο συγκατοικος του για να μην πηγαίνει σε ΝΕΤ να παίζει ντοτα και μέχρι τώρα δεν έπαιζε και ο φίλος φοβάται μήπως το μάθει.Για αυτο.Ότι Καταλάβατε Καταλάβατε στο θέμα μας τώρα γίνεται αυτο που λέω;

Δημοσ.

Ρε Μάγκες πάλι δεν με πιασατε ο φίλος έχει ένα pc όπου ο ίδιος δεν ηθελε να μπαίνει ο συγκατοικος του για να μην πηγαίνει σε ΝΕΤ να παίζει ντοτα και μέχρι τώρα δεν έπαιζε και ο φίλος φοβάται μήπως το μάθει.Για αυτο.Ότι Καταλάβατε Καταλάβατε στο θέμα μας τώρα γίνεται αυτο που λέω;

Κάτσε να δω αν κατάλαβα. Ο φίλος ΣΟΥ έχει ένα υπολογιστή στον οποίο έχει ξεχάσει τον κωδικό (δηλαδή ο υπολογιστής ανήκει στο φίλο σου). Θέλει να βρει τον ξεχασμένο κωδικό απο τον δικό του υπολογιστή, σωστά; Αυτό δεν γίνεται αλλα σαν λύση σου λέμε οτι με τα εργαλεία που σου προτείναμε μπορεί να σβήσει τον παλιό κωδικό (όποιος κι αν ήταν αυτός), οπότε θα μπορέσει να μπει στα windows και αφού μπει μπορεί να ορίσει ενα καινούργιο κωδικό ΧΩΡΙΣ να χρειάζεται να θυμάται τον παλιό. Με αυτό τον τρόπο ο υπολογιστής θα έχει νεο κωδικό (τον οποίο θα ξέρει ο φίλος σου) και ο συγκάτοικος του δεν θα μπορεί να μπει γιατί ο υπολογιστής θα εχει κωδικό. Απορίες ή διευκρινήσεις;

Δημοσ.

Μην αρπάζεσαι, σου απαντήσαμε ήδη αλλά ίσως να μην το πρόσεξες.

Δεν μπορείς να βρεις τον αποθηκευμένο κωδικό, μόνο να τον διαγράψεις και να δημιουργήσεις καινούργιο.

Εγώ πάντως δεν κατάλαβα τίποτα από την όλη πρόταση αλλά δεν έχει σημασία. :huh:

• Moderators
Δημοσ.

Δεν μπορείς να βρεις τον αποθηκευμένο κωδικό, μόνο να τον διαγράψεις και να δημιουργήσεις καινούργιο.

Mια διορθωση,μπορεις να βρεις τον αποθηκευμενο κωδικο.Και μαλιστα αρκετα γρηγορα (λιγα λεπτα) αν ειναι κατω απο 8 χαρακτηρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...