ExaByte Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα, Σε Ubuntu 10.10 έχω το Emerald αλλά στο startup δεν λειτουργεί και πρέπει να πατήσω Alt+F2 και μετά την εντολή emerald --replace, ενώ έχω κάνει την κατάλληλη αλλαγή από το compiz. Τί μπορεί να φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bandura Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μεσα στο CompizConfig Settings Manager (ccsm) θα βρεις στα effects το "Window Decoration" εκει στο command γραψε emerald --replace (ενεργοποησε το effect αυτο, αν δεν ενεργοποηθει αφου το γραψεις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ExaByte Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μεσα στο CompizConfig Settings Manager (ccsm) θα βρεις στα effects το "Window Decoration" εκει στο command γραψε emerald --replace (ενεργοποησε το effect αυτο, αν δεν ενεργοποηθει αφου το γραψεις) ναι αυτό έχω κάνει αλλά την μια ξεκινάει κανονικά και την άλλη όχι.. δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό μάλλον θα φτιάξω ένα script-άκι και θα το βάλω να ξεκινάει στην αρχή για να λύσω το πρόβλημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bandura Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Oταν λες ξεκιναει κανονικα τη μια και την αλλη οχι, τι εννοεις? Κανεις restart και αλλωτε ξεκιναει, κι αλλωτε οχι? Το εχεις βαλει στα startup programs με το χερι ή το εβαλε μονο του? (τι εντολη γραφει στο command?) Τα αλλα effects του compiz δουλευουν, (οταν δεν ξεκιναει το emerald) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Βαλε να ξεκιναει στην εκκινηση το fusion-icon, η μικροεφαρμογη του compiz για το tray, και αυτο θα αναλαβει τα υπολοιπα εφοσον εχεις ορισει το compiz να χρησιμοποιει το emerald. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ExaByte Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 πήγα στο startup applications και δεν είδα πουθενά το Emerald ή το Compiz.. πώς ακριβώς βάζω το fusion-icon να ξεκινάει?? πατάω στο startup applications add και το ψάχνω? αν ναι στο πεδίο command το γράφω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bandura Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Στο startup applications, βαλε στο name βαλε compiz στο command βαλε fusion-icon και στο comment βαλε πχ compiz - emerald (Δεν ξερω αν δουλευει στο ubuntu... αν δεν θελεις να ανοιγει το fusion-icon διπλα στο ρολοι, γραψε στο command compiz --replace ccp) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ExaByte Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά! Έκανα το παραπάνω και δούλεψε! (btw το fusion-icon δεν εμφανίζεται στο tray οπότε μάλλον θα έγινε αυτόματα..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ExaByte Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Τελικά είχα πάλι πρόβλημα με την παραπάνω εντολή και έβαλα να ξεκινάει η εντολή "emerald --replace" ακριβώς όπως περιγράφεται παραπάνω. Απλά το αναφέρω μήπως κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.