Προς το περιεχόμενο

Καταραμένη μπλε οθόνη

varemarious

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα..

σε καινούργιο pc μου εμφανίζει μπλε οθόνη ..

win32.sys page_fault_in_nopaged_area 0x00000050

είναι σε υπολογιστή που εργάζομαι και δεν έχω την πολυτέλεια να τον ξεψαχνίζω κάθε τόσο..

το pc έχει win7 64bit ..

από antivirus έχω

avast || superantispyware || spybot || antimalware ..

το Σαββάτο του έκανα format ...

αναβάθμισα = bios || drivers

έχω κάνει memtest = καθαρό

έχω κάνει τσεκάρισμα δίσκου μέσω live cd και γενικώς έχω τρέξει ότι έχει το hirens..

δεν βρίσκω κάποιο σφάλμα μετά από αυτά. και συνεχίζει ..

έχει κανείς κάποια ιδέα να βοηθήσει ;

• Moderators
Δημοσ.

Το memtest ειναι bootable και το ετρεξες για καποιες ωρες,σωστα?

Απο τροφοδοτικο πως πας?Prime95 εχεις κανει?

H μπλε οθονη εχει παντα το ιδιο μηνυμα, με τον ιδιο driver?

Δημοσ.

όχι τo λειτουργικό δεν είναι αυθεντικό ( έχω το ίδιο σπίτι 2 χρόνια και δεν έχω prob)

memtest ναι bootable

τροφοδοτικό δεν έχω τσεκάρει

ναι νομίζω ότι το 90% που μου έχει πετάξει είναι το ίδιο μήνυμα..

φορτώνω σε εικόνα και τα στοιχεία του bsod

post-75968-0-41472300-1293018733_thumb.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Το win32.sys δεν σου προκαλει προβλημα.Κατι αλλο ειναι η αιτια.Και απο τη στιγμη που εχεις κανεις format με δισκακι το οποιο ειναι δοκιμασμενο,παμε πιθανοτατα σε hardware μερια.

Κανε ενα prime95 με in place large FFTs, για να ελεγξεις την cpu σου + το psu και φυσικα να ελεγχεις τις θερμοκρασιες σου.

Δημοσ.

μόλις βρω χρόνο θα κάνω το test για το psu τώρα φορτώνω πρόγραμμα για θερμοκρασία..

---------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------

οι επεξεργαστές μου τρέχουν σε 35°C με 37°C η κάρτα στους 46°C σκληρός στους 38°C

στο speedfan βλέπω ένα 80°C και σκέφτομαι μήπως είναι το chipset της μητρικής..

Δημοσ.

Το win32.sys δεν σου προκαλει προβλημα.Κατι αλλο ειναι η αιτια.Και απο τη στιγμη που εχεις κανεις format με δισκακι το οποιο ειναι δοκιμασμενο,παμε πιθανοτατα σε hardware μερια.

Κανε ενα prime95 με in place large FFTs, για να ελεγξεις την cpu σου + το psu και φυσικα να ελεγχεις τις θερμοκρασιες σου.

τρέχω αυτή τη στιγμή το test που μου είπες.. οι θερμοκρασίες είναι καλές το psu μου πως θα το ελέγξω ; μέσα από αυτό το πρόγραμμα ;

• Moderators
Δημοσ.

τρέχω αυτή τη στιγμή το test που μου είπες.. οι θερμοκρασίες είναι καλές το psu μου πως θα το ελέγξω ; μέσα από αυτό το πρόγραμμα ;

Αν περασεις ενα τριωρο του συγκεκριμενου τεστ χωρις προβλημα,εισαι οκ και απο psu.Το 80 που ειδες στο speedfan τινος ηταν?

Δημοσ.

ναι έχω περάσει τις 3 ώρες και από θερμοκρασία το μέγιστο που έφτασε ήταν 57.. οπότε θεωρώ ότι δεν είναι cpu

το 80 δε μου έλεγε τι ήταν .. θα το ψάξω λίγο περισσότερο να δώ..

post-75968-0-86266800-1293107856_thumb.jpg

Δημοσ.

Και επιστρέφει χωρίς έλεος..

Τι να κάνω δε ξέρω.. έχει εγγύηση βέβαια αλλά δε μπορώ να μείνω και χωρίς pc στη δουλειά..

αυτό το 80 δε ξέρω τι είναι .. το chipset της μητρικής δεν έχει ανεμιστηράκι είναι παθητική η ψύξη του..

Το τροφοδοτικό δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να το ελέγξω μέσω software.. για hardware ξέρω αλλά δε θέλω να το πειράξω μέσα λόγω της εγγύησης..

post-75968-0-90613800-1293188142_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ φίλος με αυτό που λές, αλλά άν έβαζε αυθεντικό λογισμικό μήπως σταματούσαν τα προβλήματα ...;

Δημοσ.

Και επιστρέφει χωρίς έλεος..

Τι να κάνω δε ξέρω.. έχει εγγύηση βέβαια αλλά δε μπορώ να μείνω και χωρίς pc στη δουλειά..

αυτό το 80 δε ξέρω τι είναι .. το chipset της μητρικής δεν έχει ανεμιστηράκι είναι παθητική η ψύξη του..

Το τροφοδοτικό δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να το ελέγξω μέσω software.. για hardware ξέρω αλλά δε θέλω να το πειράξω μέσα λόγω της εγγύησης..

Αυτο το παθαινω εγω οταν βαζω τα τεστ prime κλπ μετα απο o/c. Δες prime αν σου βγαλει προβληματα. Hardware πρεπει να ειναι το προβλημα

• Moderators
Δημοσ.

Δεν διαφωνώ φίλος με αυτό που λές, αλλά άν έβαζε αυθεντικό λογισμικό μήπως σταματούσαν τα προβλήματα ...;

Ειναι σωστη η λογικη σου, αλλα απο τη στιγμη που αναφερει πως

όχι τo λειτουργικό δεν είναι αυθεντικό ( έχω το ίδιο σπίτι 2 χρόνια και δεν έχω prob)

υποθετω πως ο θειος του δεν προκαλει προβλημα.

Aπο τη στιγμη που εκανες το συγκεκριμενο test στο prime που ανεφερα πριν,εισαι οκ.

Ανεβασε καπου τα dumps απο τις μπλε οθονες να τα δω. (c:\windows\minidump και c:\windows\memory.dmp)

Δημοσ.

Αν δεν ειναι καποιο driver, μαλλον εχεις καποια Asus και θελει αλλαγη σε ενα memory timing=sync, αν ειναι σε κατι αλλο, (δε συζηταμε αν εχεις κανει αλλαγες εκτος απο default) δες και bioς update πρωτα. Αυτο μπορει να το φτιαξεις αν κλεισειs και το virtual memory - restart και μετα το ξαναενεργοποιησεις.

To win32.sys αν το εντοπισεις το %windir%/system32/ και το κανεις .old, θα σου ξαναδημιουργηθει καινουργιο αρχειο απο το συστημα που δεν θα ειναι corrupted. Αυτο καντο ουτως ή αλλως μιας και να βρεις το προβλημα, το αρχειο θα σου συνεχιζει να ειναι corrupted και θα εχεις BS'sOD

Δημοσ.

overclocking στο pc δεν έχω κάνει καθώς είναι της δουλειάς ... Έχω κάνει drivers update σε όλο το σύστημα + bios update

Η μητρική είναι Gigabyte .. Την δευτέρα που θα επιστρέψω στη δουλειά θα κοιτάξω για τα "(c:\windows\minidump και c:\windows\memory.dmp)"

και θα κάνω την διαδικασία με το "%windir%/system32/ και το κανεις .old"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...