computer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σας παιδιά, Εδω και 3 μήνες αγορασα απο καταστημα γερμανος το samsung galaxy 3(I5800). Εχει το android 2.1 και εγω θέλω να το αναβαθμίσω σε android 2.2. Μήπως ξέρει κανείς πως και αν γίνεται αναβάθμιση στο κινητό μου από android 2.1 σε android 2.2; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Έχει δώσει η Samsung επίσημα το 2.2 για το Galaxy 3; Αν ναι, θα το συνδέσεις με το Kies και θα σου βρει την αναβάθμιση μόνο του. Αν όχι, μπορείς να αρχίσεις εδώ το διάβασμα για να φλασάρεις μόνος σου, με την ανάλογη προσοχή και ευθύνη πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σας παιδιά, Εδω και 3 μήνες αγορασα απο καταστημα γερμανος το samsung galaxy 3(I5800). Εχει το android 2.1 και εγω θέλω να το αναβαθμίσω σε android 2.2. Μήπως ξέρει κανείς πως και αν γίνεται αναβάθμιση στο κινητό μου από android 2.1 σε android 2.2; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μπορείς να το κάνεις ανεπίσημα και πανεύκολα, έχει αναλυτικούς οδηγούς στο myphone.gr για το galaxy 3 και παιδιά που θα σε βοηθήσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Καλημερα σε ολους..οταν με το καλό γίνει η αναβαθμιση σε OS 2.2 ποια θα ειναι τα πλεονεκτηματα-βελτιωσεις σε σχεση με την 2.1?Επισης το galaxy 3 θα μπορει με την 2.2 να παιζει live wallpapers ή καποια βελτιωση στα games?Επισης υπαρχει καποια περιπτωση να βελτιωνει την βιντεοκαμερα του? Σας ευχαριστω προκαταβολικα.. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2011 από panos9553 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
computer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Σίγουρα θα είναι πιο γρήγορο(θα φορτώνει γρηγορότερα φωτογραφίες κλπ.), θα έχει λιγότερο lag, επίσης θα παίζει live wallpapers για κάτι άλλο δεν ξέρω. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να λειτουργεί και μετά την αναβάθμιση το mls destinator; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Σίγουρα θα είναι πιο γρήγορο(θα φορτώνει γρηγορότερα φωτογραφίες κλπ.), θα έχει λιγότερο lag, επίσης θα παίζει live wallpapers για κάτι άλλο δεν ξέρω. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να λειτουργεί και μετά την αναβάθμιση το mls destinator; εισαι σιγουρος για τα Live wallpapers??? γιατι το galaxy s τα ειχε και στην 2.1 νομιζω οτι λογω του μικρου επεξεργαστη που εχει το galaxy 3 δεν τα υποστηριζει οσον αφορα το mls δεν υπαρχει τροπος να τρεξει στην 2.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris82 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 οσον αφορα το mls δεν υπαρχει τροπος να τρεξει στην 2.2 για το galaxy s εχει βγαλει update η mls στο site για να παιζει το destinator οποτε λογικα θα βγαλει και για το 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venumis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Πως είναι δυνατόν να γίνει πιο γρήγορο το κινητο οταν οι απαιτήσεις για την 2.2 είναι μεγαλύτερες σε hardware ? Live wallpapers υποστιρίζει και η 2.1.. Πιο γρήγορα με την 2.2 γίνονται τα κινητά που μπορούν να υποστιρήξουν την 2.2 και εχουν επεξεργαστή πάνω απο 800Mhz.. Το βασικό πλεονέκτημα της 2.2 είναι οι εφαρμογές να μπορούν να αποθηκευτούν στην εξωτερική κάρτα μνήμης, πράγμα που εχει επιλυθεί και για την 2.1, εχω φτίαξει αναλυτικό οδηγό στο forum.. Αποψή μου είναι να μείνεις στην 2.1 διότι το κινητό σου θα εχει κολήματα με την 2.2 λόγο hardware, εκτος αν η Samsung βγάλει update σε 2.2 που δεν το βλέπω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Πως είναι δυνατόν να γίνει πιο γρήγορο το κινητο οταν οι απαιτήσεις για την 2.2 είναι μεγαλύτερες σε hardware ? Live wallpapers υποστιρίζει και η 2.1.. Πιο γρήγορα με την 2.2 γίνονται τα κινητά που μπορούν να υποστιρήξουν την 2.2 και εχουν επεξεργαστή πάνω απο 800Mhz.. Το βασικό πλεονέκτημα της 2.2 είναι οι εφαρμογές να μπορούν να αποθηκευτούν στην εξωτερική κάρτα μνήμης, πράγμα που εχει επιλυθεί και για την 2.1, εχω φτίαξει αναλυτικό οδηγό στο forum.. Αποψή μου είναι να μείνεις στην 2.1 διότι το κινητό σου θα εχει κολήματα με την 2.2 λόγο hardware, εκτος αν η Samsung βγάλει update σε 2.2 που δεν το βλέπω.. δεν υπαρχουν διαφορες στις απαιτησεις αναμεσα στην 2.1 και στην 2.2 ειναι ολα θεμα marketing για παραδειγμα το galaxy s θα τρεχει πολυ καλυτερα στην 2.3 αν βγει ποτε αυτη παρα στην 2.2 γιατι η 2.3 εχει καλυτερο optimization στον επεξεργαστη του galaxy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niklem Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Το βασικό πλεονέκτημα της 2.2 είναι οι εφαρμογές να μπορούν να αποθηκευτούν στην εξωτερική κάρτα μνήμης, πράγμα που εχει επιλυθεί και για την 2.1, εχω φτίαξει αναλυτικό οδηγό στο forum.. Που μπορούμε να βρούμε τις οδηγίες αυτές; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
computer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Βγηκε επισημα η αναβαθμιση του galaxy 3 σε froyo 2.2 κοιταξτε εδω http://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-3-android-2-2-froyo-4732/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
master_7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 για καποιο λογο οταν το συνδεω και το kies δεν βγαζει αναβαθμιση... ξερει κανεις το παιζει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Επίσης πλέον ανεπίσημα παίρνει 2.3.5 και την τρέχει χωρίς κολλήματα. Σε λίγο καιρό έρχεται και η 2.3.7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GamatosN12 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια εχω μια απορια γτ δεν ξερω και πολλα απο αυτα. Εχω το galaxy 3 με 2.1 και λεω να το κανω σε 2.2 Τι μου προτεινετε να το κανω μεσω kies ή να χρησιμοποιησω τις οδηγιες που εχω βρει του Kyrilloy; Εχω ακουσει οτι με την 2.2 μπορει να κολλαει περισσοτερο το κινητο απο οτι με την 2.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Καλά τι κάνεις με τη 2.1 ακόμη; Άσε τον Κύριλλο, γιατί οι τελευταίες του εκδόσεις δεν είναι και οι πιο σταθερές. Εγώ θα πρότεινα Kyorarom, αλλά μιας και σε βλέπω να μη το έχεις, βάλε καλύτερα την επίσημη μέσω Kies. Πάντως πέρνα στη 2.2 άμεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα