Προς το περιεχόμενο

Turbo - X HD 1000 και Πλαίσιο

manimanitu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρά το γεγονός ότι δεν βλέπω τηλεόραση είπα να πάρω ένα δέκτη για να βλέπουν στο σπίτι καλύτερα.

Επειδή είχα ένα πιστωτικό πολύ καιρό από το Πλαίσιο λοιπόν πήγα και πήρα χθες τον HD 1000.

Τον συνδέω (με hdmi) και για να μην πολυλογώ τα προβλήματα που είχα μετά από αρκετό ψάξιμο είναι: πιάνει μόνο 8 κανάλια, τα 7 της Digea και ένα με κάτι τελίτσες, καθόλου ραδιοφωνικούς σταθμούς, η ένταση σήματος "παίζει" συνέχεια ανάμεσα σε 30% και 70% και δεν σταθεροποιείται όπως και η ποιότητα σήματος, κολληματάκια στην εικόνα, ο ήχος πιο χαμηλός αρκετά από τα αναλογικά ενώ και τα αναλογικά έπαιζαν χάλια πάνω από το δέκτη.

Αυτά είναι τα βασικά γιατί είχε και κάποια άλλα κολληματάκια.

Σκέφτηκα μήπως έφταιγε η κεραία για κάποια αλλά ο mpeg2 που έχει η τηλεόραση τα πιάνει εύκολα όλα τα κανάλια + τους ραδιοσταθμούς και με καλή εικόνα (εννοείται ότι αυτά της digea έχουν μόνο ήχο).

Τον πήγα σήμερα στο Πλαίσιο για επιστροφή αλλά δεν ήθελα άλλο πιστωτικό αφού δεν με ενδιέφερε να πάρω κάτι άλλο και δεν θέλω να περιμένω μήνες μήπως και βρω κάτι. Έχω διαβάσει διάφορες απόψεις και κάποιοι λένε ότι δικαιούμαι επιστροφή χρημάτων όπως και ήθελα αλλά από το Πλαίσιο μου το αρνήθηκε ο διευθυντής.

Τελικά συμφωνήσαμε να το αφήσω για έλεγχο και αν έχει πρόβλημα να πάρω τα λεφτά μου πίσω. Εγώ δεν ήθελα γιατί δεν τους εμπιστεύομαι και πολύ φοβάμαι ότι θα μου πουν ότι δεν έχει πρόβλημα μιας και τα έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές στο παρελθόν.

Σε αυτή την περίπτωση τι θα πρέπει να κάνω αφού δεν πρόκειται να κρατήσω προιόν που δεν μου δουλεύει σωστά και εκνευρίζομαι και εύκολα.

Φυσικά αν δουλεύει το θέλω, δεν το γυρίζω για πλάκα.

Έχει κανείς άλλος προβλήματα με αυτό το δέκτη;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...