Προς το περιεχόμενο

HP Compaq Mini 110-3130EV

vstromgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Intel Atom N455 1.66GHz ειναι single core. Εχει και 1GB μονο μνημη και Windows 7 starter.

Οχι 230 ευρω, ουτε 100 ευρω δεν θα εδινα για αυτο το πραμα.

Δημοσ.

Μια χαρα προσφορα ειναι.Το φθηνοτερο νετμπουκ αυτην την στιγμη της αγοράς με αξιοπρεπή ποιοτητα κατασκευης,μεγαλο σκληρο δισκο,σδυνατοτητα επεκτασης ραμ.

καλομαθαμε όλοι με ipad,galaxy,iphone κλπ και σνομπαρουμε τα απλα μηχανηματα :)

Δωρο για ενα πιτσιρικι, ή απλά για καποιον που εχει αναγκη απλά την ανετη προσβαση στο ιντερνετ ειναι οτι πρεπει

• Moderators
Δημοσ.

Εχει μπαταρια 3 κελιων με μολις 1,5 ωρα διαρκεια. Δε το συνιστω.

Αν ειχε την 6ρα και ηταν εστω 10-20 ευρω ακριβοτερο θα το συνιστουσα και με το παραπανω.

• Moderators
Δημοσ.

Ο Intel Atom N455 1.66GHz ειναι single core. Εχει και 1GB μονο μνημη και Windows 7 starter.

Οχι 230 ευρω, ουτε 100 ευρω δεν θα εδινα για αυτο το πραμα.

Νταξει εσυ τα ισοπεδωσες ολα...

Βρες μου ενα με κατω απο... οχι 300, αλλα 400 ευρω που να εχει dualcore atom, 2GB μνημη και οχι Windows 7 starter.

Ειδα οτι υπαρχει και σε άλλα χρωματα.

Δημοσ.

καλημέρα

επιτέλους βρήκα και εγώ κάτι άξιο λόγου να σας προτείνω!

http://www.skroutz.gr/s/288227/HP-Mini-110-3130ev-sv.html?keyphrase=HP+Compaq+Mini+110-3130EV

Thanks alot my friend για την πληροφορία!

Έψαχνε η αδερφή μου για κάτι μικρό σε καλή τιμή για να μπαίνει internet άλλα να μπορεί να το κρύβει απο την ανηψιά μου για να μήν καταλήξει στα σκουπίδια και την βόλεψε μιά χαρά!

Όπως προειπώθηκε, για κάποιον που δεν έχει τρελές απαιτήσεις και θέλει να βλέπει τα mail του και καμιά σελίδα στο ίντερνετ + να κατεβάζει και καμιά σειρούλα, μιά χαρά είναι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...