Προς το περιεχόμενο

Αγορά κινητού με 2 sim

atsalisg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα,

ανεξαρτήτως τιμής παρακαλώ για την πρόταση σας κινητού με 2 sim.

Τα κινέζικα που είναι ανιτγραφές και συνήθως έχουν 2 sim, τι λένε;

Android or WM 6.5 ;

Ευχαριστώ όλους προκαβολικά που θα μπούν στονκόπο να μου απάντήσουν.

Καλές Γιορτές

Γιώργος

Δημοσ.

καλημέρα,

ανεξαρτήτως τιμής παρακαλώ για την πρόταση σας κινητού με 2 sim.

Τα κινέζικα που είναι ανιτγραφές και συνήθως έχουν 2 sim, τι λένε;

Android or WM 6.5 ;

Ευχαριστώ όλους προκαβολικά που θα μπούν στον κόπο να μου απάντήσουν.

Καλές Γιορτές

Γιώργος

Αν βρεις καμία replica με Android θα σου έλεγα να το πάρεις απλά να συνυπολογίσεις πέραν της τιμής το SAR που μπορεί να έχει(μην ψήνει κάνα αυγό) και ακόμη περισσότερο τους χρόνους παράδοσης.

Περιμένω ένα dual sim απο το Chinavasion εδώ και 15 μέρες και δε βλέπω φως στο τουνελ.

Τουλάχιστον ήταν σχετικά οικονομικό 93 με τα μεταφορικά.

Βέβαια να ξέρεις πως αμα χαλάσει .........πάμε για άλλο..........

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ειχα δοκιμασει παλια κινεζικο dual sim μεγαλη απογοτητευση

προτινω lg gx500

δεν εχει android gps 3g κτλ

αλλα πολυ καλο κινητο (το πηρα 190ευρα πριν απο 5 μηνες νομιζω)

εχω στην μια sim την εταιρικη sim cosmote και στην αλλη μια vodafone cu για τον opera mini - μεγαλη ευκολια

εχει και ωραια οθονουλα αφης 3,0'' οπως και wifi

καλο mp3οφωνο

ομως δεν εχει φλας η καμερα (3mp)

Δημοσ.

Άν δεν σε ενδιαφέρουν τα χαρακτηριστικά του παρε ΖΤΕ dual-sim απο το Wind που κάνει μονο 25 € !!!

Δημοσ.

Αυτό έχω πάρει κι εγώ (ZTE από Wind).Πολύ καλό για 2ο κινητό.Έχει και black list τηλεφώνων που δεν το έχω δει πουθενά σε άλλο κινητό.

Βάζεις δηλαδή στη λίστα τα τηλέφωνα που δεν θες να σε ενοχλούν και όταν σε καλούν ακούνε (αυτοί) οτι είσαι κατηλλημένος...

Δημοσ.

εγω εχω εδω και ενα χρονο ενα jaga με 2SIM ειναι πολυ απλο! μια καμερα αρκετα παλιας τεχνολογιας! εν γνωσει μου το πηρα! το μονο αρνητικο ειναι οτι οταν το συνδεω με το bluetooth handsfree δε μπορει να μπει στο αθορυβο! και οταν με καλεις καποιος δε μπορω να το αποριψω απλα βαζοντας στο στο αθορυβο! στο ebay εχει κατι ωραια κινεζικα! αλλα καπου πηρε το ματι κατι καρτες κινεζικες στις οποιες μπορεις να βαλεις τις δικες σου sim και να εχεις ενα κανονικο κινητο! γνωριζει κανεις;

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

γεια σας παιδιά. θέλω να αγοράσω ένα κινητό με dual sim για να μη με βρίζει η αδελφή μου ότι δεν την παίρνω τηλέφωνο απο το καρτοκινητό αλλά δεν ξέρω τι να πάρω. Άσε που είμαι τελείως αδαής με το ΄θεμα. Εριξα μια ματιά στο πλαίσιο και είδα ένα SUMSUNG GT B7722 ΜΕ 269 περιπου δεν ξέρω αν αξίζει και βρίσκω σε άλλα site sumsung b7722 με 208 ευρώ δεν ξέρω αν είναι το ίδιο αν έσει ελληνικό menue το βρίσκω στο skroutz.gr . Αν ξέρει κάποιος ας με βοηθήσει ή ας μου προτείνει κάτι αναλογο να μην ψάχνω. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...